ЦСКА-ри.. просто се откажете!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: ЦСКА-ри.. просто се откажете!

Мнениеот veselinsk » 01 юни 2015 15:26

bobo_13 написа:Айде, че чичо ми е разправял като е бил създаден ЦСКА, той е бил в казармата и как на сила са ги карали по мачове да викат за ЦСКА, как на сила са ги принуждавали да станат от ЦСКА, за да им е по-лека службата или да получават отпуск.

Едно към едно с феновете на Лудогорец от заводите на Киро :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 01 юни 2015 15:29

bob_dylan написа:
bobo_13 написа:Хахаха, как пък разбра какво пее Владо Стоянов? Някакво мърдане на устни....хахахаха. Големи сте мечтатели. Какви фенове имате? Такива дето всеки мач правят по 10 бона глоба за отбора си? Дето влизат гратис на собствения си стадион, дето им раздават пакетчета преди мач, дето чупят седалки, дето знаят 3 песни и цял мач ги повтарят. Айде малко по-сериозно. Вие имате повече фенове в провинцията отколкото в София. Такива фенове дето купиха 1000 акции.....дето на мач ходите по 3 000 човека, а се биете, че сте най-великия клуб в България. Че те канарчетата в онова село събират повече публика от вас.

Ами разбрах, след като и той сам си го призна: https://www.youtube.com/watch?v=SDMM2lS43uU
Всичко останало, което говориш са си откровенни лъжи. Ела някой път на Армията да видиш колко хора идват и как сектор Г подкрепя отбора. А всеки, ходил на мач на ЦСКА ще ти се изсмее за 3те песни. Репертоарът на армейците е, може би, най-богатият измежду всички агитки в България.

Какво да гледам, и вчера бяха на Армията. Какво да гледам? Сектор Г пълен, ама половината без билети. Нали новите ви управници проплакаха от това.
А на предните мачове? 2000 човека в Сектор Г и още 1000 я има, я няма на главната трибуна. Това ли е големият отбор? Че ние във Велико Търново на мач от В група ходим по 1000-2000 човека, а на дербитата стигаме до 7 000....пак повтарям във В група.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 01 юни 2015 15:30

Тука сте само злобари не мислещи хора гледате само да дразните.Ми вашите логики да изхвърлят Реал.Барса. и много др.Кажете кои отбори не дължат .Разликата е там че нашите са повечко и то по точно към външни лица кредитори и там разни други.Към НАП са 10мил ако са само те ще се платят.Никои не иска да плаща на тези дето си въртяха парите на гърба на клуба.А Кой кога създаден за какво всички знаем и си личи по феновете.И където и да сме покрай нас ще има истерия радост и публика.Защо сме отбор на много поколения отбор на много хора които ЦСКА за тях е нещо свято .А ма да ми казват някакви слависти че сме откраднали публиката това вече е смешно .Цесекар се раждаш и обичаш и се бориш до край .

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 01 юни 2015 15:32

Европа, че Европа... ЦСКА и след 90-та година е побеждавал големи отбори , посочи ги колегата по-горе. Лудогорец нали е на 70 години, някой, дори един човек фен на отбора, помни ли къде бяха Лудогорец през 1994-та промерно или 2004-та? Смеят се сега, а те през годините и Антибиотик са били и Разград и Антибиотик-Лудогорец...
Но...за ЦСКА - аз също съм за окръжните групи, нов тим, без чужденци, млади таланти от БГ (не само от София), нова стратегия и политика, вкарване на пари в база, която при евентуално завръщане в елита след години да е номер 1, оттам и тима да стане отново номер 1, както искаме всички червени фенове.
P.S. БЕЗ ЛУПИ !!! БЕЗ ТИТАНИ !!! БЕЗ СЕЛЯЦИ КАТО ГРИША ГАНЧЕВ

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 01 юни 2015 15:32

veselinsk написа:
bobo_13 написа:Айде, че чичо ми е разправял като е бил създаден ЦСКА, той е бил в казармата и как на сила са ги карали по мачове да викат за ЦСКА, как на сила са ги принуждавали да станат от ЦСКА, за да им е по-лека службата или да получават отпуск.

Едно към едно с феновете на Лудогорец от заводите на Киро :lol: :lol: :lol:

Не знам как е с Киро, ама за ЦСКА може още да разправям. Как комшията ми щяха да го уволняват и разжалват от армията и да го пращат в Белене, че бил казал, че е от Етър...а не от ЦСКА. Че човекът забрави какво е Етър и насън да го пипнат рецитираше историята на ЦСКА. А скришом ходеше с баща ми в мазата да си говорят за Етър и баща ми да му разправя за мачовете...да не ги види някой...уж буркани зимнина вземат :)

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 01 юни 2015 15:32

Призовавам модераторите да пратят в почивка този подстрекател. Знаем много добре предишните му изцепки и знаем, че това не е фен на Лудогорец. Единственото, което се цели е внасяне на напрежение в хората, които не си го спомнят що за менте с хиляди никове е този!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

bob_dylan
Контакти:

Мнениеот bob_dylan » 01 юни 2015 15:33

bobo_13 написа:
bob_dylan написа:
bobo_13 написа:Хахаха, как пък разбра какво пее Владо Стоянов? Някакво мърдане на устни....хахахаха. Големи сте мечтатели. Какви фенове имате? Такива дето всеки мач правят по 10 бона глоба за отбора си? Дето влизат гратис на собствения си стадион, дето им раздават пакетчета преди мач, дето чупят седалки, дето знаят 3 песни и цял мач ги повтарят. Айде малко по-сериозно. Вие имате повече фенове в провинцията отколкото в София. Такива фенове дето купиха 1000 акции.....дето на мач ходите по 3 000 човека, а се биете, че сте най-великия клуб в България. Че те канарчетата в онова село събират повече публика от вас.

Ами разбрах, след като и той сам си го призна: https://www.youtube.com/watch?v=SDMM2lS43uU
Всичко останало, което говориш са си откровенни лъжи. Ела някой път на Армията да видиш колко хора идват и как сектор Г подкрепя отбора. А всеки, ходил на мач на ЦСКА ще ти се изсмее за 3те песни. Репертоарът на армейците е, може би, най-богатият измежду всички агитки в България.

Какво да гледам, и вчера бяха на Армията. Какво да гледам? Сектор Г пълен, ама половината без билети. Нали новите ви управници проплакаха от това.
А на предните мачове? 2000 човека в Сектор Г и още 1000 я има, я няма на главната трибуна. Това ли е големият отбор? Че ние във Велико Търново на мач от В група ходим по 1000-2000 човека, а на дербитата стигаме до 7 000....пак повтарям във В група.

Да, и ти си бил там да провериш лично, че половината са без билети :lol: Не се излагай и не говори глупости наизуст.

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 01 юни 2015 15:35

Сега какъв срок имат отборите за обжалване и пред кой?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 01 юни 2015 15:36

viking22 написа:Тука сте само злобари не мислещи хора гледате само да дразните.Ми вашите логики да изхвърлят Реал.Барса. и много др.Кажете кои отбори не дължат .Разликата е там че нашите са повечко и то по точно към външни лица кредитори и там разни други.Към НАП са 10мил ако са само те ще се платят.Никои не иска да плаща на тези дето си въртяха парите на гърба на клуба.А Кой кога създаден за какво всички знаем и си личи по феновете.И където и да сме покрай нас ще има истерия радост и публика.Защо сме отбор на много поколения отбор на много хора които ЦСКА за тях е нещо свято .А ма да ми казват някакви слависти че сме откраднали публиката това вече е смешно .Цесекар се раждаш и обичаш и се бориш до край .

Абе пич, тия отбори дължат, ама всяка година правят приходи от по 500 млн евро и си обслужват дълговете. Да решат да си продадат играчите в момента ще си платят дълговете и ще са на печалба, за да направят боеспособен отбор.
Пробклемът при ЦСКА е, че нито имат приходи, нито си обслужват дълговете. Само завличат с пари други отбори. Пирин ги изхвърлиха от А група заради едни 500К, като Пирин до последно се надяваха ЦСКА да им преведат закъснелите вече с година пари за трансферите на Пиетробон, Макенджиев, Спас Делев и някакъв % за Иван Иванов в Алания....с тези пари щяха да си покрият борча...но ЦСКА не ги преведоха, нито БФС се намеси да помага на Пирин. А хората си бяха заложили тия вземания от ЦСКА пред НАП

Мирослав Танчев
Контакти:

Мнениеот Мирослав Танчев » 01 юни 2015 15:37

Незнам защо се вързвате на комплексари. Разбирам левскари да се ебават с нас,поне са горе долу като нас по брой на титли и купи. Вие се вързвате на някакви лапета с комплекси за малоценност. Лудогорец има още 27 години да става шампион подред и тогава да дойде някой и да ми говори. А на слависта,Славия е все още на Маджо, какво ми говорите за чест и морал.
Последна промяна от Мирослав Танчев на 01 юни 2015 15:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Кошче за отпадъци”