Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: АНКЕТА: ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГОНЗО?

Мнениеот milen.hristov » 01 ное 2011 22:26

Sisi 1914 написа:Аз съм за!

Защо,бе Силве малко ли ти е,или още по-надолу може

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 ное 2011 22:46

Гонзо като легенда-ДА,ама като тренер-вай,вай,вай...Вън от Левски веднага!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 ное 2011 23:33

ПРОТИВ !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Re: Мъри и Наско поемат Левски

Мнениеот pe4kata » 02 ное 2011 00:26

veselin.rr написа:i gospod da doide nemoje da vi pomogne goveda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

То Той и с теб няма да има особен успех.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 02 ное 2011 00:27

Твърдо Против.А дали да стъпва или да не стъпва сам да си решава!!!И още нещо никоя "легенда",няма така методично да унижава,унищожава и да се гаври,с феновете и клубът,които са го направили такъв.Пловдивският мухльо е чисто и просто един заслужил ветеран и нищо повече.Легенда е Гунди!!!

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 02 ное 2011 01:02

groti написа:
pe4kata написа:Колега-доста интересно мнение....даваш за пример Смешко милованович,аз лично бих добавил още 1-2 имена,но виждам че си интелигентен човек,на който не е нужно да се обяснява защо тези футболисти играеха в Левски по това време-тук съм съгласен с теб.Аз ходя на мачове на Левски доста отдавна-бях свидетел в Антверпен.....бях и на мача с Глазгоу-разбираш за какво ти говоря.Имах удоволствието да видя победи над Спарта,Брьондби,Динамо и т.н. както и.....Олимпия,Беверен....... ;) Казваш че предпочиташ загуби пред победи и далавери-ок.В този ред на мисли да те попитам:ако имаш възможност да върнеш времето назад би ли зачеркнал с лека ръка това което Стоилов и Сираков направиха?Би ли зачеркнал факта че сме единствения БГ. отбор участвал в групите на ШЛ.?Би ли зачеркнал факта че за последните 20 години направиха нещо за което другите отбори могат само да си мечтаят?Те (другите) ще продължават да си мечтаят,те ще продължават да ги псуват,те ще продължават да ги мразят,те просто никога няма да изпитат това чувство което аз,ти и много други като нас са изпитали.Сираков не е перфектния,но.....Той е единствения на този етап,който може да върне Левски там където му е мястото!

Колега,аз и в момента не го зачерквам.Както виждаш не коментирам нашето смешно първенство,а мачовете в европейските турнири. Хубавото не бива да се зачерква,но и лошото не бива да се крие. Защо и Мъри и Стоилов заговориха едва след като ги махнаха? Защо тогава чак започнаха да "лаят"? Максимата за победата на всяка цена е за едно друго отборче,чието съществуване се крепи имено върху това и се оправдава само със статистиката.На тях всяка победа им е жизнено важна. Кажи ми ти теб кое те кара да настръхваш повече:коментар по Евроспорт от победата на Левски срещу Удинезе да кажем или прословутата реплика на радио Свободна Европа - "днес отбора на народа победи отбора на властта" ? Аз си признавам - второто. Просто Наско е част от онези гадни и грозни мутренски времена,които се надявам никога да не се върнат. Може би тогава това е било нормално,но е факт че той е участвал в тези схеми.Колкото и наивно за годините в които живеем,но не мислиш ли,че ако наистина сме отбора на народа такива хора нямат място при нас?
И пак казвам - не мога да отрека факта,че стигнахме 1/4 финал за УЕФА. Това е най-големия успех на българския футбол в последните 10-15 години. Но също и не трябва да забравяме другите неща - далаверите в школата например. Колко пари се вложиха там и колко футболисти излезнаха? Всички знаем истината за тези школи и схемите там.
Тогава имахме много пари,които ако Наско беше използвал правилно или поне беше показал желанието да го направи сега нямаше да сърбаме попарата на разни футболисти, които очевидно нямат място в отбора ни.
А,това,че Сираков на момента ще ни върне на върха на А група - да,безусловно. Но на каква цена? И всъшност и какво от това? Именно от такива далавери в момента сме далеч по-назад от Беларус,Кипър и други държави,на които само преди 5 години се смеехме. Не казвам,че той е най-голямото зло.Казвам,че не той е човека който ще оправи отбора.
Той е човека,който ще продължи самозаблудата,че правим нещо.

Отборчето,което се оправдава и залага само на статистиката ми е ясно...Бога ми ;) Не бих искал да се сравняваме с тях.Колкото до коментара предпочитам:днес отбора на народа победи отбора на властта,седмица след като отстрани Удинезе. ;) Много пари се похарчиха за глупости-факт,но ако собственика ни има глава на раменете крайно време е да вземе правилното решение-опитен треньор и силен директор,които да работят наистина в екип!Батков може да е всичко друго,но не и глупав,дано си е взел поуки от всичко,което малко или много той причини на Левски.Колкото до Сираков-"кучето скача според тоягата"....Понеже споменаваш Беларус,Бате-то е нагледан пример за това как един наглед скромен отбор върви усилено напред....Между другото този Гончаренко не може ли да го пробваме за треньор?Ако и Чорни "сложи едно рамо"... ;)

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 02 ное 2011 07:28

Най добре го каза Синьо сърце ! Гонзо като легенда ДА , Като треньор НЕ. И ако Гонзо не е ЛЕГЕНДА за Левски тогава кой ????. То не бяха маски , на един крак , с кръв по лицето и само и само да защити интересите на Левски , като футболист Гонзо няма алетернатива за това , че е мъжкар и че сърцето му е синьо и т.н. Но като треньор не става това е факт. Но престанете да го гоните да не стъпва на стадиона , че правите душевна ч.... на розовите :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Треньорът на Левски перспективен чужденец

Мнениеот Keanu^Reeves » 02 ное 2011 07:41

milen.hristov написа:
housestyle написа:- Г-н Петрович, здравейте! За София ли пътувате както пишат вестниците?

- Не, за Златибор. Имам приятели там, поканиха ме да се видим, да свършим някоя и друга работа. А защо да пътувам за софия?

- Спрягат ви като заместник на Георги Иванов. Доколко е вярно това?

- Аз на Гонзо никога няма да забия нож в гърба. Мое момче е, уважавам го прекалено много, за да работя за смяната му. Виж, да работим двамата заедно е добър вариант.

- А възможен ли е?

- Е, това вече зависи от ръководството. Следя събитията в Левски, а и около Левски. Смятам, че в момента Георги се нуждае точно от това - от отдушник, който да намали малко напрежението около него. сигурен съм, че с Гонзо можем да сме добър екип. Той има какво да научи от мен, а и ще му е по-спокойно. Гонзо в момента е сам срещу всички. Ако остане в това положение е загубен и той, и Левски. Затова трябва на момента Левски да му осигури гръб.

- И вие сте готов да сте този гръб?

- Защо не. С Георги съм работил дълго време. Ще ви кажа нещо, което не съм споменавал. Когато бях в Ловеч, го поисках на всяка цена. Знаех, че договорът му свършва, че ще е свободен да премине без пари. Но той отказа. Просто страшно много обича Левски. А който обича Левски, няма как да му навреди. Вредят онези, които в този момент са захапали Гонзо като койоти. Левски е в криза, това е очевидно. Но от криза не се излиза така. Ударите под кръста в подобен момент са фатални и за двете страни.

- Кой визирате с тези удари под кръста?

- Да не персонализираме нещата, защото много "приятели" на Гонзо са доволни от днешните му проблеми. Това е друг негов проблем в момента - Георги не знае на кой да се облегне, не знае кои искат да му помогнат. Затова смятам, че на него ще му дойде добре едно назначение на нов човек, на който той има доверие.

- Само, че за треньорския пост на Левски се натискат доста хора. Вие какво бихте гарантирали?

- Като за начало - титлата. Смятам, че с Гонзо няма да имаме проблем да я спечелим. Показвали сме го като тандем - той на терена, аз на пейката.

- Как гледате на назначението на Драголюб Симонович като шеф в ЦСКА?

- Това е...Всъщност без коментар.

- Защо като шеф на треньорската школа в Сърбия не искахте дори да го пуснете до треньорски курс, камо ли да му дадете лиценз?

- И това без коментар.

- Добре де, но ако станете тандем с Гонзо, все пак рано или късно ще трябва да излезете срещу ЦСКА на Дуци?

- Момче, още преди много време ти казах, че докато ЦСКА има Димитър Пенев той и само той трябва да е начело на отбора. Дали като старши-треньор, дали като мениджър, но той. Извеждал съм Левски срещу него. Пари не бяха получавали. 12 футболисти му оставиха без картотека. Вкараха ни гол в първата минута и мачът завърши. Ако утре трябва с Гонзо да излезем срещу Пената, не знам какво ще стане. Но срещу ЦСКА на всеки друг, ще ни е лесно.

инфото е от...

АБЕ МОМЧЕ как можа да го постнеш това тука бе.....АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА...........ще падна от Стола.......едвам се удържах от СМЯХ!

Е не, казвам си направо, почвам да го чета и гледа сичко нормалнио ми се струва, Човека си пътува на гости на някакви си там негови ортаци, където са нагласили маса, и аз очаквам, че ще отговори дали ще става Тренер на Левски.

И изведнъж като се изцепи с неговите истории от миналото и как Пената ни победил с прословутия гол от Съблекалнята в 38-ма секунда и как 38 не стигат, и как Дуци Симонович не бил за коментиране и почнах да се чудя, абе тоз Човек на пил ли си е и как я кара таз кола към този Златиброд бре, аХАХАХАХАХАХАХАХ

ТЕЗИ Двмцата (ЛЮПКО ПЕТЛОВИЧИ и ДИМИТРИЙ ПЕНЕВ) са УНИКАЛНИ що се отнася до Спиртирането!!!! Ахахахахахах, нямате си и напредстава какви Легенди се носят за ПЕНАТА из Ловеч !!!!

На времето преди 5-6 години, или май то беше през 2003-та година, когато Димитър Пенев беше Старши Треньор на ЛИТЕКС и той отседнал на лагер-сбор в някакъв хотел заедно с целия отбор на ЛИТЕКС преди някакъв много важен мач, президента ГРИША ГАНЧЕВ дошъл Вечерта да ги надъха момчетата. И след като ГРИШАТА си тръгнал, в 10 и 30 ВЕЧЕРТА - ПЕНАТА заедно с неговите помощници се показал на ТЕРАСАТА, опънал една убава трапеза с мезета, извадил едно Шише РАКИЯ, надул някаква много силна музика и казал айде сега след като Шефа си тръгна и ние да вземем да ЗАГРЕЕМ едно убаво за мача Утре. И отдолу под терасата, минавали хора и се чудели, абе какво става вътре в тоз Хотел бе? Сватба ли има, какво е това Чудо?!

А пък преди 12 години, през далечната вече 1999 година, лятото само няколко месеца преди прословутия мач ЦЕСЕКА-ЛЕВСКИ 1:0 с гол в 38-та Секунда, тогава още по времето на Бербатофф, МанЧев и другите чорбета в отбора. Та през лятото на 1999 година, ПЕНАТА решил по никое време, когато нямало никакви мачове, било все още в края на Подготовката, някъде началото на Август решил ПЕНАТА, че трябвало да направи ЗАКРИТА Тренировка на ПАНЧАРЕВО.
БРЕЙЙЙ, всички Журналисти се стъписали, какво ли толкова Тайно и Секретно има Димитър Пенев да предава на своите футболисти в навечерието на новото първенство.

Така или иначе Журналистите нямало как да разберат щото Тренировката била Закрита, ама само 1 Журналист се оказал мноооого ХИТЪР и решил да заобиколи и през ГОРИЧКАТА на Панчарево, и да се скрие Тайно зад Тренировочната База на ЦСКА на ПАНЧАРЕВО на някое Дърво и да проуче за какво толкова Тайна и Закрита Тренировка ще има ЦЕСЕКА посред Лято преди старта на новото Първенство. И какво мислите, че видели очите на този толкова любопитен Журналист?

Ами, ДИМИТЪР ПЕНЕВ изнесъл една Кръгла Маса от онези по Кафенетата насред ЦЕНТЪРА на ТЕРЕНА на Панчарево, ОПЪНАЛ един ОГРОМЕН ЧАДЪР, наредил си масата с различни МЕЗЕТА, извадил няколко бутилки с МАСТИКА, поканил помощниците си на трапезата и Започнал да нарежда от Масата си какво да правят Футболистите, а тъй като било още подготовка, Пената им наредил да правят Обиколки на Терена, докато нашия Човек се концентрирал Спокойно върху Масата си!

Докато Футболистите му ТЪРЧАТ и правят Обиколки на Панчарево, ПЕНАТА застанал с Чадър и Маса на Центъра и здраво надигал Шишето с Мастиката. А няколко месеца по-късно победи Люпко Петрович с гол в 38-мата Секунда!

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 02 ное 2011 08:31

ТВЪРДО ЗА

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 ное 2011 11:13

pe4kata написа:Отборчето,което се оправдава и залага само на статистиката ми е ясно...Бога ми ;) Не бих искал да се сравняваме с тях.Колкото до коментара предпочитам:днес отбора на народа победи отбора на властта,седмица след като отстрани Удинезе. ;) Много пари се похарчиха за глупости-факт,но ако собственика ни има глава на раменете крайно време е да вземе правилното решение-опитен треньор и силен директор,които да работят наистина в екип!Батков може да е всичко друго,но не и глупав,дано си е взел поуки от всичко,което малко или много той причини на Левски.Колкото до Сираков-"кучето скача според тоягата"....Понеже споменаваш Беларус,Бате-то е нагледан пример за това как един наглед скромен отбор върви усилено напред....Между другото този Гончаренко не може ли да го пробваме за треньор?Ако и Чорни "сложи едно рамо"... ;)

В момента,който и от БАТЕ да вземем няма да сгрешим. Както каза те са примера за това как един по-скромен отбор трябва да работи. Както и Апоел Никозия. Виж как там се работи последователно и правилно в последните 4-5 години и резултатите личат. А за Гончаренко..ееее мечти :) Би било хубаво.
Има нещо друго,което се набива на учи.В България изпълнителните директори в много голяма част са много по-силни от треньорите и останалите хора в отбора. Мисля,че това не е правилната структора. Виж в нормалните държави кой седи в светлината на прожекторите - Гуардиола,САФ,Венгер и прочие..Представи си САФ да работи с Наско,например? На 2рия ден единия ще отнесе бутонка през лицето,а другия ще го чакат 3 бабанки в тъмното пред входа на къщата му..
110 години любов!

Върни се в “Кошче за отпадъци”