Мнениеот peliforewer » 08 ное 2017 21:47
Пак си намерихте за какво да плюете по ЦСКА,да сте живи и здрави от вас не съм очаквал обективност.Как си мислите че от ЦСКА ще споменат пловдивските отбори в декларацията без да са се консултирали с тях.Сега си отговорете на въпроса защо се отметнаха ,под чии натиск,Петричев защо анонсира че и другите отбори ще се откажат има информация ли.Не се ли чувствате втора ръка хора след като на стадиона в Разград германци и португалци са настанени в нормални сектори ,а българските фенове са третирани като животни.Всички от ръководството на Разград се оправдават че феновете били виновни,а забравят че те насъскаха гавазите на Домусчиев докарани от Варна да бият с метални пръти феновете на ЦСКА и окървавиха сектора.Предполагам че сега ще защитите биячите,щом бият цесекари няма проблем,вас няма да ви бият ,вие по стадионите не ходите,вие сте форумни герои.Не знам защо се правите на луди и не разбирате проблема,медиите са овладяни от олигарсите,от ютуб са извадени репортажите от мача Лудогорец-ЦСКА,Киро реши да затвори устата и на феновете,като нищо БФС ще задължат отборите да сложат шумоизолиращи прегради на стадионите за да не се чува какво мислят феновете за Боби и шайката му.Щом това ви харесва кротувайте си,на цесекарите не ни харесва,няма да позволим един самозабравил се комплексар да владее българския футбол като вилаета си Делиормана.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...