Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:GOLEADOR написа:PFC Litex написа:Единственият въпрос, който ме гложди, откакто споделиха за тая лига, защо единствено феновете на ЦСКА искат да има такава?
Аз, като фен на Литекс открито заявявам, че това е тотална пародия и моят отбор трябва да бъде против създаването на подобна.
Тия приказки за рестарт на футбола... как да кажа, скапания Windows, колкото и да го рестартираш все си е скапан. Преинсталация трябва...
1.Не всички фенове на ЦСКА искат ВЛ.За нас по-важно е финансовото стабилизиране на клуба.
2.А какво ти е мнението за "А" група?Или за мъртвеца добро или нищо....
3.Без държавна политика за спорта съдбата на "преисталацията" е ясна.
Трябва ли да ме вълнува, какво се случва в "А" група и как се развива, когато не съм част от същата?
Когато стигне моя отбор до нея по редовния спортменски принцип тогава ще мисля за нея.
openminded написа:Не виждам кое е утопичното да си оправиш терена и осветлението за няколко месеца.Щом Монтана и Локо пД могат да намерат пари, що и другите да не могат.Друг е въпроса каква ще е възвръщаемостта на такава инвестиция при тая посещаемост но все отнякъде трябва да се почне и да се завърти колелото
Но най-вероятно тази идея ще си остане само идея, така че всички би трябвало да са спокойни.Всички ревем против БФС, но когато те са готови да отстъпят част от администрирането на шампионата викаме, че е утопия
GOLEADOR написа:....единствено очаквам разбиране от феновете на Ботев защото и те преживяха подобен сблъсък със един селски тарикат...
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта