Днес е роден другарят Тодор Христов Живков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Re: Днес е роден другарят Тодор Христов Живков

Мнениеот Esi » 07 сеп 2015 17:24

CTAHKO написа:
Esi написа:Защо ли си помислих, че днес ще се сетите за този човек Георги Марков:
Изображение
На днешния ден през 1978 година е извършено покушението срещу българския писател и дисидент Георги Марков. Превърнал се в един от символите на комунистическата епоха у нас, той става жертва на "българския чадър" не кога да е, а на рождената дата на диктатора Тодор Живков – 7 септември.

Явно това му е бил подаръка за рождения ден 8-) Пък това за българския чадър си е легенда, ама кой да чете 8-)

П.П. Който чадър вади, от чадър умира :!:

Дали е бил български или на КГБ по онова време май не е имало никаква разлика, но кой да чете! 8-)
П.П. Странно оправдание за убийството на един от малкото български дисиденти!
Изображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 07 сеп 2015 18:37

Тодор Замфикьов Живков е комунистически престъпник, масов сатрап и убиец и неговото място е в затвора , както и на всички комунистически престъпници, които ни управляват в последните 71 години.
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 07 сеп 2015 19:37

Безкомпромисен написа:Тодор Замфикьов Живков е комунистически престъпник, масов сатрап и убиец и неговото място е в затвора , както и на всички комунистически престъпници, които ни управляват в последните 71 години.
Бог да пази България от комунисти!

Ми добре бе гений, изравяй го и го пращай в затвора! :lol:

Бае ви Тошо, колкото е направил за България, трябва да стои до Левски и Ботев. Ама това не е материя за гладки мозъци...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2015 20:57

Направил е единствено за семейството си, този правешки селяндур и обирджия на мандри и обикновени хорица.

Чак и до Левски и Ботев го наредил ...
Последна промяна от 1982 на 07 сеп 2015 20:59, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 сеп 2015 20:58

aleksandrov77 написа:
Player написа:За свобода, за частна собственост, достъп до информация и услуги, всякакви стоки налични навсякъде по света и право на живот където и когато поискаш. Тогава хората са били като затворници в затвор простиращ се на 111 000 кв. км. Един голям среден за всичко по онова време, също и за такива като теб, които го хвалят. Айде вдигай гълъбите към Русия, въпреки, че нямаш и 5 лв в джоба мангал.

И каква свобода ти дава НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД?
Да бъдеш следен , подслушван навсякъде?
И да ти имплантират миркочип накрая?
Да заминавам за Русия, колкото и да ми завиждаш и да те е яд, че ще живея в Санкт Петербург , продадох си всички имоти и на 18-ти заминавам!
Знам , че си мечтаеше нещата да ми се провалят, понеже си злобен и завистлив человек , но колкото и да не ти се иска след 11 дена казвам до свидания на Дългопол, Варна и България и се установявам в Санкт Петербург! Неслучайно си продадох всички имоти тук за да си купя жилище в Питер и то по възможност близо до стадион "Петровски",е още не съм го купил, но като замина в Русия ще търся упорито предложенията!
Ще влизам по-рядко във форум, тъй като там ще се захвана със сериозна работа и тепърва трябва да се адаптирам с живота в Русия, но ще свикна постепенно и поетапно!

За какво да ти завиждам? За това че може да свършиш в чинията на някоя руска баба канибал? Там много такива има в момента. Това знаеш ли го?

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 07 сеп 2015 21:06

Човек,който тръгна от народа,беше сред народа и управляваше така,че от една бедна и изостанала страна,България се превърна в модерна и просперираща държава,а същият този народ живееше спокойно и добре.Един ден историята ще оцени Тодор Живков,като един от най-големите и мъдри държавници,които е имала страната ни.......

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 07 сеп 2015 21:09

Бай Тошо беше голяма личност и правеше правилни неща. Няма държава без природни ресурси (като Б-я), която да може да постигне независимост без индустриализация и специализация. Ето вижте Южна Корея, ако не беше техният военен режим през 1960-70 те., сега нямаше да има нито Самсунг, нито Деу, нито Киа, нито ЛГ и т.н. Вижте примера на Сингапур, които пък се специализираха във финансите. С туризъм, кражби и продажби и слабо селско стопанство, до никъде няма да стигнем, това е ясно и на децата. Имайте предвид, че Южна Корея преди да станат това което са сега са имали режим на тока, яли са здраво ориз, затваряли са протестъри и т.н. А пък ние се възрадвахме рано, чака-рака по морето с Лади, стойки по барове, не сме по работата, средиземноморски тип тарикати, та затова стана така, наред с маса други проблеми. А пък за сега, да не говорим, малко са положителните развития.

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 07 сеп 2015 21:16

Единственият държавник, милеещ за народа! Нали търсиха милионите му у нас и в чужбина?! Защо нищо не намериха, а разкарваха възрастния човек по съдилища?! А днешните "демократи", които го обругаха, натрупаха вече милиарди ... не с труд, а с разпродажба и кражба на всичко, което беше построено за народа по времето на Т. Живков. Светла да е паметта му!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2015 21:20

Nikita1313 написа:Човек,който тръгна от народа,беше сред народа и управляваше така,че от една бедна и изостанала страна,България се превърна в модерна и просперираща държава,а същият този народ живееше спокойно и добре.Един ден историята ще оцени Тодор Живков,като един от най-големите и мъдри държавници,които е имала страната ни.......

Толкова просперираща, че фалира 3 пъти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 07 сеп 2015 21:35

aleksandrov77 написа:
mirodes написа:Ти хубаво бягаш от бежанци,но в Русия имигрантите са в пъти повече.За 2013г Русия беше на второ място в света след САЩ по приток на имигранти.И те основно са мюсюлмани от бившите съветски републики-Киргизстан,Узбекистан и другите станове.Освен това има много чеченци,арменци,азери и всякаква друга паплач от руските републики.Един приятел наскоро се върна от Москва и каза,че е страшно-навсякъде са тези с дръпнатите очи/за Петербург не знам как е/.Освен това престъпността в Русия е много по-висока отколкото тук-опасно е да се замръква извън жилището.Отделно самите руснаци са надъхани срещу чужденците и ако някои скинари те чуят,че говориш руски с акцент може да имаш проблеми.Виж с рускините няма да имаш проблеми-те много налитат на чужденци,защото руснаците много пият и ги бият.
Жилище не знам как ще си купиш,защото цените са много високи ,а пък и банките дават кредити на убийствени лихви.Освен да хванеш някоя рускиня с жилище и да се нанесеш при нея.В Русия животът не е гостоприемен към чужденците-имам познат женен за рускиня и живеят в Москва.Синът им е роден в Москва и е руски гражданин,но въпреки това не му позволяват да работи на държавна служба.
Това е в случай,че наистина смяташ да ходиш в Русия,а не плямпаш само колкото да се намираш на работа.

Руснаците приемат нас българите като свои хора! Дори националистите им не ни закачат! Не съм чувал за случай, в който българин да е пострадал от руски националисти! Тяхната агресия по-скоро е насочена към чернокожите и към мюсюлманите, които идват от Кавказ и бившите съветски републики! С нас те нямат проблем - славяни сме и сме православни като тях!
Аз се определям като православен християнин и българин!
Колкото до Армения, Азербайджан и т.н!
Всичките тези са БИВШИ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ!
Сиреч с руснаците са били в една държава в продължение на 75 години!
Те са свикнали с руснаците и руснаците са свикнали с тях!
Какво общо имаме ние българите със сирийците, с иракчаните, с афганистанците и другите нелегални имигранти?
Какво общо имаме с африканците ????
Колкото до Санкт Петербург съм ходил няколко пъти на екскурзия , но едно е да отидеш там като екскурзиант, друго е да живееш там!
Иначе наистина смятам да живея в Русия, хич не се шегувам!
Имам мои познати, които ще ми помогнат със закупуването на жилище, не случайно продадох всичкото си имущество и всичките си спестявания ги преведох в руска банка! Наясно съм с цените и моят човек ми каза, че дори ще ми останат 800 000 рубли (горе долу 20 000 тукашни лева), което ме устройва!
Имам лек проблем, че руския ми език е в леко побългарен вариант, затова ще си взема българо-руски разговорник, учебен речник по руски и постепенно в Русия ще го доусвоя!
По този повод ако имаш информация от твоя понат може да го попиташ, ако случайно знае, дали в Санкт Петербург има център, където да обучат българи да изучват перфектно руски? Тази информация е важна за мен!
Благодаря предварително !
По-нататък като овладея перфектно руския след 1 година ,максимум две мисля да кандидатствам за руско гражданство!
Ако щеш ми вярвай първият път като отидох в Санкт Петербург през 2008г. да гледам Зенит - Байерн 4:0, се влюбих в Санкт Петербург и си казах следното " Един ден ще осъществя мечтата си да живея в Санкт Петербург и от сега нататък ще спестявам всеки един лев, за да си купя жилище" и за 7 години спестих доста пари!
И в момента, в който разбрах, че ми се уреждат нещата , се зарадвах искрено! Дано успешно си намеря работа и си купя жилище до 1 месец дано!
Разбрал съм се с моя човек, че ще ме приеме в неговото жилище , докато си купя апартамент без да плащам наем, в замяна на това аз ще купувам храна и водка, което е взаимоизгодно хем не плащам наем, хем черпя домакинът!
А пък и първата ми работа е усилено търсене на работа и жилище по най-бързия начин! Дано успея да свърша тези две работи! Докато не ги свърша тези две неща - никакви разходки в Питер, никакви развлечения , освен мач на Зенит в Санкт Петербург!
Така че след 18-ти поне седмица няма да съм във форума минимум! Защото много работа ме чака!

Някой по- горе те бе питал, но ти по традиция заобикаляш въпросите, на които няма спуснати отговори, та искам и аз да попитам - какво мислиш да работиш?; какво образование и квалификация имаш? Съвсем сериозно - интересно ми е да знам.
Winter is coming!

Върни се в “Кошче за отпадъци”