Анкета: Кой да бъде новия треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да бъде новия треньор на Левски?

1.Вили Вуцов
23
8%
2.Ясен Петров
30
10%
3.Д.Димитров-Херо
66
23%
4.Георги Василев-Гочето
17
6%
5.Георги Тодоров
3
1%
6.Николай Митов
3
1%
7.Николай Илиев
2
1%
8.Илия Груев
11
4%
9.И.Илиев да остане
102
35%
10.Друг (обосновете се защо)
36
12%

Общо гласове: 293

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Анкета: Кой да бъде новия треньор на Левски?

Мнениеот veni__85 » 18 мар 2013 10:23

Поредната излишна тема , още снощи стана ясно , че Илиев остава.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 мар 2013 10:28

Вече нищо не може да ме разубеди че на момента в Левски НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАВЪРНЕ НАСКО СИРАКОВ С ТРЕНЕРА КОЙТО ТОЙ КАЖЕ.
Ако ще и Илиан Илиев да се казва този тренер.
Ако и при Наско не тръгнем значи няма спасение за нас.
Никога не съм мислил че ще изпаднем в тази дупка.
Господ да брани Левски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 18 мар 2013 10:34

Нито един от списъка.
Нов треньор , не е задължително да е млад , а можещ.Левски не е училище, в Левски се играе атакуващ футбол, а не страхливо кюскане на топката от 7 защитници.Атакува се през целия терен.................как не разбраха тия последните 5-6 треньора ,че играта не е само по крилата и т.н.т.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 мар 2013 10:34

който и да стане треньор на Левски, все ще се провали...И не е виновен нито Илиан, както не беше виновен и Вили, Кокала или Николай Костов...Виновни са тези, които стопанисват Клуба...А то всъщност е един и същи- Тодор Батков. Казват,че разумния човек не повтаря една и съща грешка. Това е приоритет на глупавия...Две години поред, почти в един и същи период от пролетта, в момента в който нашия основен съперник губи точки и ние имаме реална възможност да излезем на първото място- се дъним. При това- на нашата светиня, ст. "Г. Аспарухов". Това какво значи?!? Значи, че футболната (а и не само) мафия е проникнала дълбоко в структурите на Клуба ни и си правят каквото си искат...То не беше Казанската пародия, не бяха шокиращи загуби от кой ли не анонимен тим...Няма смисъл да се правят анкети за нови треньор, при положение, че не там е проблема. След толкоз много провали, защо си мислите, че Батков продължава да се запъва и да седи като собственик на Клуба?! От едната обич ли?! Ха-ха, няма такъв филм, момци...Дреме му на уринатора за Левски, честно казано...А за публиката- хептен. Та ние останахме един файтон, къде изчезна синята торсида, "милионите фенове" и тем подобни високопарни определения?! Няма ги, благодарение на управлението на един алчен адвокат...И не си мислете, че допусканите от него грешки са плод на невежество...Напротив, той е страшно умен и много добре си е направил сметката. Която, за съжаление, е в наша вреда...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 мар 2013 10:37

catakunec написа:Наско + Херо е спасението . На тия разглезени смешници , където всичко им е тип-топ , коли , апартаменти , ЗАПЛАТИ ,за кото ние се бъхтим 2-3 година те зимат за месец и то за нищо работа и за разходка по терените , им трябва здрава ръка , дори и бои . Писна ни вече !!!

Точно тази комбинация е невъзможна- съмнявам се ,че нещо може да накара Херо да работи заедно със Сираков- двамата откровено не се понасят,като не се понасят е доста меко казано.
Варианта Херо е много добър ,но е практически невъзможен по някои причини Херо няма да напусне Черноморец без благословията на М.Събев, а последното май няма как да стане,а и честно казано не мисля че Херо има желание да стане треньор на Левски- имаше много възможности ,но по една или друга причина не стана( в повечето случаи поради негово нежелание).
За мен няма такова понятие като неприета оставка- веднъж подадена оставка,няма какво да се коментира след като някои прецени че не може да изпълнява определени функции ,няма какво да се коментира. Никой не може да бъде държан на определена позиция при липса на желание от негов а страна.
За мен изхода е временно решение - Яс. Петров до края на сезона през това време ръководството търси сериозен треньор от Централна Европа - Чехия, Словакия.,Унгария- там треньорите са много добре подготвени тактически и физически, без да се налага на скъпи играчи.Определено отборите им са по-добри от нашите - справка какво става когато наши отбори срешнат отбори от тези страни. Тези страни работят и много добре с младите футболисти. Общо взето всеки един треньор оттам ни би бил по джоба. Треньор от Западна Европа за мен не е решение понеже едва ли ще можем да си позволим треньор със сериозен опт на професионално ниво.
Варианта връщане на Н.Сираков в Левски е малко вероятен поради зависимостта в която е изпаднал Н.Сираков от Гриша Ганчев и ТИМ.

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 18 мар 2013 10:38

Много уважавам Илиян Илиев.Когато беше в Левски, ни носеше радост и наслада с играта си.За съжаление на настоящия етап показа ,че все още има много да учи за да заслужи привилегията да бъде треньор на Левски.Не бих се ангажирал с конкретно име,изключая Грозни,но в Левски в момента има доста изявени бивши футболисти от недалечното минало,като Сашо Костов,Бобата Жечев,Вуцов,Фифи,Ники Илиев,Гиби,и др. и аз мисля,че Батков и Тонев трябва да чуят и тяхното мнение преди да вземат каквото и да е решение.Мисля така защото ,когато тези хора играеха в Левски,отбора пълнеше стадионите и ни радваше с красива и резултатна игра.Много от тези хора в последствие станаха треньори и мисля,че са наясно с проблема в момента и могат да помогнат.А и не на последно място знаят какво е ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 18 мар 2013 10:39

Ако Тонев остави Илиан или назначи Ясен, това означава че абдикираме от титлата в началото на полусезона което не е нормално или случайно. И едно предложение от мен за г - н Тонев, да махне емблемата от фланелките на този отбор, тези не заслужават да имат емблема на сърцето, защото нямат сърца.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 мар 2013 10:40

honda написа:
catakunec написа:там треньорите са много добре подготвени тактически и физически

Ние треньор ли ще търсим или общ работник?

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 18 мар 2013 10:48

Седрик Бардон .
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 мар 2013 10:59

Nuke написа:
honda написа:
catakunec написа:там треньорите са много добре подготвени тактически и физически

Ние треньор ли ще търсим или общ работник?

Моя грешка - исках да напиша там отборите са много добре подготвени .... ;)

Върни се в “Кошче за отпадъци”