Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот LFC1892 » 01 юни 2012 22:16

Може да ме помислите за луд, но чувствам, че този човек ще постигне много в Ливърпул и ще се задържи дълги години. Дано!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 01 юни 2012 22:19

LFC1892 написа:Може да ме помислите за луд, но чувствам, че този човек ще постигне много в Ливърпул и ще се задържи дълги години. Дано!

+1892

Напълно, ама напълно съгласен!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 юни 2012 22:46

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... erpool++fc

[offtopic]Не мога да си представя какво чувства тоя човек на това място, но знам че бих дал всичко един ден и аз да съм там :)[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 01 юни 2012 22:52

Gil-galad написа:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/rodgers-shankly-the-tea-lady?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=liverpool++fc

[offtopic]Не мога да си представя какво чувства тоя човек на това място, но знам че бих дал всичко един ден и аз да съм там :)[/offtopic]

Аз също... Дори и да е в конференциите, аз пак бих изгарял от желание един ден да бъда на мениджърското място.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 юни 2012 23:02

http://www.liverpoolbg.com/%D0%B1%D1%80 ... B8-%D0%BD/
Надъхан е !! Това ми харесва много ;) Дано само играчите да не го подведат както стана с Кени .
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 01 юни 2012 23:55

Joni_ написа:Ливърпул определено върви към една посредственост . На отбора му трябваше мениджър с име, заради който играчите да искат да идват в отбора.
Изобщо не съм очарован от назначението на Роджърс, все пак желая му успех .

Гуардиола преди 3 години какво име беше... и сега какво е? На младите мениджъри трябва да се дава шанс. Роджърс заслужава този шанс повече от всеки друг и с нетърпение чакам да видя Ливърпул да играе красив футбол като Суонзи

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юни 2012 01:04

Предполагаема ситуация :
Идва оферта от Ливърпул за Наполи за футболиста Кавани. Наполи я приемат защото е добра и агента говори с футболиста, че му предлагат по-добра заплата в Ливърпул, но разбирайки кой е мениджъра(вероятно възкликва Брендън Кой ? ) се отказва. Така,че не говорете как имало мениджъри които били незнайни, но постигнали успехи. Да има такива но са изключения. В състоянието което се намерите единствения шанс да привлечете играчи е или те да се големи сребролюбци или като чуят примерно името Капело или Гуардиола да знаят, че въпреки моментното състояние на клуба те ще играят под ръководството на голям мениджър. Не виждам как играч като Кавани, Йоренте, Мартинез или Азер биха се съгласили да играят под ръководството на неизвестен мениджър.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 02 юни 2012 01:49

Liverpool_EC написа:Добре дошъл на Анфийлд, Брендън Роджърс!!!Успех,успех и само успех,друго няма какво да му пожелаем на човека...
Искам да призова останалите колеги от форума,които поддържаха Далглиш и, с които бяхме против неговото освобождаване,а и не само тях,за пълна подкрепа към новия мениджър.Това,че не ни хареса решението на шефовете за Далглиш не значи,че трябва да нарочваме наследника му.Това винаги е отличавало нас феновете на Ливърпул-пълната подкрепа към отбора и треньора! Самия Крал Кени призова за това и ние сме длъжни да му я дадем!Не съдете човека,преди да е направил каквото и да е!Нека видим как ще тръгне,аз съм обнадежден,защото е млад и амбициозен и дано успее.Ще му трябва време затова се въоръжете с търпение и подкрепяйте любимия отбор,както винаги!!!
Ще последва мнг интересно лято,да видим първите ходове на Б.Роджърс и на мен лично сега ще ми е мнг интересно,след всичкото прочетено последните два дена за стила налаган от Роджърс с мнг подавания,как и къде в него ще се впише А.Керъл? Започвам с това заради моята теза,че трябваше да сменим нападателя,а не треньора,още повече след потвърждението,че Далглиш се е опитал да го шитне на Сити зимния прозорец.Та ми е интересно,как ще се развият нещата в нашата атака,големият ни проблем мин.година,което коства главата на Далглиш...Днес чета,че няма да може да купваме играчи на Суонзи следващата една година,което хем е добре,хем не е защото силно се надявах Роджърс да вземе със себе си М.Ворм...Както и да е,лятото ще бъде интересно!
Още веднъж успех и пълна подкрепа към новия мениджър от мен :!:

Подкрепям казаното по-горе.
Все пак щеше да ми е много трудно да подкрепя Мартинез. С него отбора можеше да се закрие преди да е почнал сезона ;) .

Малко хора оценят, че Кени разкара 26 дървета и привлече 7 нови ( от които 3-ма сега са национали на Англия - въпреки че бяха най-много критикувани, двама бяха купени за малко пари, един без пари и Суарес). Кени свърши доста черна работа. За съжаление не му дадоха време иначе при по-добри обстоятелства и по-малко греди щеше да се закотви в клуба и да разочарова много хора :) .
Както и да е...
Нека да се даде време на Брендън Роджърс и дано намери начин да запази Луис в отбора, особено когато има лоши резултати ( греди ). Тогава ще успее да спечели КОП-а завинаги, а и успехите също ще дойдат. Дано младостта си каже думата през новия сезон (по-добро класиране, ако може и купа :) ).
Лятото ще е интересно, но най вече заради това че не е ясно кой ще си ходи от отбора. Според мен 4-ри нови попълнения ще са достатъчни - за всяка линия по-един ( ако може в нападение 2-ма ;) ).
Брендън Роджърс има уникален шанс да се превърне в мениджър какъвто е Клоп за Борусия Д и какъвто беше АВБ за Порто. И двамата станаха известни от нищото - просто им беше дадено време да работят.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 02 юни 2012 08:20

Желая от все сърце много успехи с любимия червен отбор на новият мениджър!Силно се надявам отбора да тръгне добре през следващата кампания във Висшата лига,а догодина по това време да сме пияни от радост и да си честитим титлата на Англия.Щях да забравя - YOU"LL NEVER WALK ALONE г-н Роджърс!!!
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 юни 2012 10:09

Alexx написа:Предполагаема ситуация :
Идва оферта от Ливърпул за Наполи за футболиста Кавани. Наполи я приемат защото е добра и агента говори с футболиста, че му предлагат по-добра заплата в Ливърпул, но разбирайки кой е мениджъра(вероятно възкликва Брендън Кой ? ) се отказва. Така,че не говорете как имало мениджъри които били незнайни, но постигнали успехи. Да има такива но са изключения. В състоянието което се намерите единствения шанс да привлечете играчи е или те да се големи сребролюбци или като чуят примерно името Капело или Гуардиола да знаят, че въпреки моментното състояние на клуба те ще играят под ръководството на голям мениджър. Не виждам как играч като Кавани, Йоренте, Мартинез или Азер биха се съгласили да играят под ръководството на неизвестен мениджър.

Смешен пост като цяло. И как са станали известни Капело, Гуардиола, Липи, Моуриньо. Правиш пробив веднъж и вече си известен. А това не е задължително да стане със суперзвезди (все едно 2005 в Ливърпул бяха събрани звезда до звезда). Виж отборът на Клоп и го сравни с баварците, ама ги разката през сезона където ги хвана и вече е известен. :) Вярно, че в Англия конкуренцията е много по-силна и съпрниците хвърлят дестки, че и стотици милиони, но ако тренера има качества, нищо не може да му попречи да си напарви отбора перфе и от незвездни, а просто добри играчи. В този смисъл не е толкова важно в клуба сега да дойде Кавани (Суарес не е по-слаб), а да е ясно каква игра ще се играе, щото последният сезон играха ганкиното. Между другото аз също смятам, че най-после след дълги години в Ливърпул са направили правилния избор, но ще трябва да имат търпение. Ако чакат до Коледа само, както писа някой нищо няма да се случи. На мен този човек по някакъв начин ми вдъхва доверие, както и играта на неговия отбор през изминалия сезон

Върни се в “Кошче за отпадъци”