Кой да стане треньор на Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мъри и Наско поемат Левски
Най-добре темата да се заключи или редактира,че нещо се оспами(за което допринесох и аз де признавам си вината). 

Red Warrior написа:Защо искате да махнете Гонзо
И аз това се питам.Той все пак помнеше имената на играчите въпреки образованието си.
СПУКАНОГЪРНЕ
Гонзо направи лоша селекция.С нея които и да доиде няма да има достатъчен успех.Адвоката трябва да се бърка в джоба отново,тъи като нищо не разбира от футбол и го баламосват.Така Гозо му натресе шведа , русия холандец , пък даже и Раиков.
AN71 написа:Кашчей написа:AN71 написа:Кашчейчо някъде да прочете че за мен Гонзо е футболист аз не харесвам такъв тип футболисти но това не му пречеше да ушие на червените 12-13 гола нали
Кашчейчо казвай на внуците си!
Доколко сте изпаднали вие, да имате за голям футболист този, който е вкарал 15 гола на ЦСКА.. за 12 години.
Бе вие изкарахте Гонзо (футболиста) по-голям от Гунди, Соколето, Пачо, Кирчо Миланов, Наско.. защото вкарал на ЦСКА 15 гола.Че тоя Гонзо, на оня ЦСКА, с който играеха изброените от мен щеше да вкара не повече от 3-4 гола.Я се стегнете малко!
Tи явно не си добре бе пич спри дрогата и не ми преписвай думи и неща които не съм казал а живот и здраве след 10г и на внуците ще си казвам някой работи ама още ми е рано
Виж сега, дрога приемам само под формата на бира

Приписвам ти точни думи----не му пречеше да ушие ЦСКА-----не са мои думи.Да, ти също казваш, че не го харесваш, но дълбоко в себе си.. тези 12..13 гола си ги къташ и те радват и топлят.
Наистина изместихме темата много встрани, но аз си казвам мнението тук, а то е, че много държите на Наско, заради победите, независимо от начина на постигане.Спомняш ли си песента от "Белоруската гара"?.....А нам нужна одна победа, одна на всех, мы за ценой....Но онази победа е била на живот и смърт.Победите на Наско?Тези победи живот ли спасяват, постигнати по неговият начин?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Levski 1914
- Контакти:
Гласеният за старши треньор на Левски Станимир Стоилов засега отрича, че ще се завърне в клуба. По-рано днес се появиха информации, че той и Наско Сираков ще сменят Георги Иванов-Гонзо още от следващата седмица.
Sportni.bg потърси Стоилов за коментар на информацията. Според него обаче засега това няма да се случи.
"Чета всякакви информации, но все още никой не е преговарял с мен. Има си собственик на отбора и той решава кога и с кого да говори.
Аз винаги съм казвал, че това е моят отбор, че обичам Левски. Засега обаче не съм говорил с никого за завръщането ми", заяви Стоилов пред Sportni.bg.
Малко преди да се изиграе дербито между ЦСКА и Левски и името на Мъри да стане актуално за "сините", той се спрягаше за нов старши треньор на Черноморец. Бившият селекционер трябваше да замества Димитър Димитров-Херо поне до края на есенния полусезон.
"Няма такива неща. И с Черноморец не съм преговарял. Засега съм си в София", лаконичен беше Стоилов.
Очаква се решението за бъдещето на треньорския пост в Левски да бъде взето в понеделник. Тогава собственикът Тодор Батков ще има среща с ръководството и ще обяви решенията си.
Другият вариант за поста беше Милен Радуканов, но той предпочете да застане начело на Ботев Пловдив и отказа по-високата заплата на "Герена".
Sportni.bg потърси Стоилов за коментар на информацията. Според него обаче засега това няма да се случи.
"Чета всякакви информации, но все още никой не е преговарял с мен. Има си собственик на отбора и той решава кога и с кого да говори.
Аз винаги съм казвал, че това е моят отбор, че обичам Левски. Засега обаче не съм говорил с никого за завръщането ми", заяви Стоилов пред Sportni.bg.
Малко преди да се изиграе дербито между ЦСКА и Левски и името на Мъри да стане актуално за "сините", той се спрягаше за нов старши треньор на Черноморец. Бившият селекционер трябваше да замества Димитър Димитров-Херо поне до края на есенния полусезон.
"Няма такива неща. И с Черноморец не съм преговарял. Засега съм си в София", лаконичен беше Стоилов.
Очаква се решението за бъдещето на треньорския пост в Левски да бъде взето в понеделник. Тогава собственикът Тодор Батков ще има среща с ръководството и ще обяви решенията си.
Другият вариант за поста беше Милен Радуканов, но той предпочете да застане начело на Ботев Пловдив и отказа по-високата заплата на "Герена".
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Кашчей написа:
Не говоря за раздаване, а за това, кога Гонзо е бил футболист?Да търчи и се ръга може всеки, стига да е достатъчно як и перде, но да е футболист?!?
Знам ти и балет сигурно играеш отворко

Да, много съм в добър в Па де дьо, от Чайковски!
А ти със сигурност трудно правиш разлика между твърда и груба игра, но ти е простено, щом смяташ Гонзо за футболист.
Само още един гаден въпрос..Защо в Рен и Риека не му оцениха футболните качества?
Като изключа М. Христов, няма друг български футболист, който да е излязъл от Левски на повече от 20 години и да е направил нещо в отбора, в който е отишъл.А ти, понеже си интелект, помисли защо е така![/quote]
Не си прав.Мариан Христов дойде готов и научен футболист в Левски и има късмета да не се заседи много там.Това му помогна бързо да се адаптира в истинския футбол,игран на запад от Одер.Най-голямото престъпление на сините ръководства е това,че задържаха Гонзо в Левски година след година в името на спечелването на една титла.Тук той получи съдийски имунитет и самочувствието,че му е позволено всички.Това тотално му попречи там,където има истинско съдийство.Визирам престоя му в чужбина и изявите му в националния отбор.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Абе какво да питат Гугутки Гарги и други пернати,тоя Гугутков е такава фурнаджийска лопата че и Пената да сложат треньор ще му лиже макарите.Да го махат и него барабар с Гонзи.
Old_death написа:Кашчей написа:
Не говоря за раздаване, а за това, кога Гонзо е бил футболист?Да търчи и се ръга може всеки, стига да е достатъчно як и перде, но да е футболист?!?
Знам ти и балет сигурно играеш отворко
Да, много съм в добър в Па де дьо, от Чайковски!
А ти със сигурност трудно правиш разлика между твърда и груба игра, но ти е простено, щом смяташ Гонзо за футболист.
Само още един гаден въпрос..Защо в Рен и Риека не му оцениха футболните качества?
Като изключа М. Христов, няма друг български футболист, който да е излязъл от Левски на повече от 20 години и да е направил нещо в отбора, в който е отишъл.А ти, понеже си интелект, помисли защо е така![/quote]
Не си прав.Мариан Христов дойде готов и научен футболист в Левски и има късмета да не се заседи много там.Това му помогна бързо да се адаптира в истинския футбол,игран на запад от Одер.Най-голямото престъпление на сините ръководства е това,че задържаха Гонзо в Левски година след година в името на спечелването на една титла.Тук той получи съдийски имунитет и самочувствието,че му е позволено всички.Това тотално му попречи там,където има истинско съдийство.Визирам престоя му в чужбина и изявите му в националния отбор.[/quote]
Мислиш ли, че това ръчкане на Гонзо е придобито, а не вродено?
Мариян стоя малко в мъжкият отбор на Левски, но и други са стояли не повече, но там атмосферата явно действа на играчите по начин, който ги прави неспособни да се развиват.
Не искам повече да го обсъждам в тази тема, тя е за гениите СС, само едно не ми стана ясно, като са такъв чуден тандем, постигащ всичко с труд и прозрачност, защо Стоилов не покани със себе си Наско нито в Ловеч, нито в Национала, нито в Анортозис?!Ако го е канил, а Наско не е приел, значи е ясно, че методите му на печалба не са желани в тези отбори.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
balef написа:Всички фенове подкрепят връщането на легендите
Димитър Георгиев
Глупости...Явно аз не съм фен (наред с не малко хора с които сме били заедно на мачове),защото последния човек,който искаме в Левски е Сираков. Манипулатор и крадец - това е той. И запомнете ми думите - ако този човек се върне,няма да мине много време преди да започнете пак да го псувате. Да..ще взимаме победи..съдийски,купени и т.н.,но далаверите на гърба на отбора ни ще продължават с още по-голяма сила.Твърде против Гонзо съм,но определено го предпочитам за шеф в Левски пред Сираков.
110 години любов!
Ако Сираков се върне аз няма да стъпя на Герена!!!!
Върни се в “Кошче за отпадъци”