Виждам, че темата се завъртя около това... уважаваме ли Моу..харесваме ли го.. или напротив!
Мисля, че ако МОДЕРАТОРИТЕ преценят може да се добави и анкета по въпроса.. харесваме или не моуриньо и неговият стил!
Специално за Специалния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Специално за Специалния
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
STAMFORD написа:daniel875 написа:Нищо не е дал Моуриньо на футбола. Със заплахи към реферите всеки може да пробие, с манипулации, купуване на мачове също. Не е толкова трудно. Не само Моуриньовци побеждавам във времето, но такива типажи като него най - много харесвам да ги мачкам, защото те такива хора с капиталистическо мислене като него разбиха света. Лошото е, че хора като Моуриньо са страшно много по света, тоест задачата да ги победя всичките е много трудно. Но не непостижима нали.
Оле майкоКакви мачове е копувал бе
Аз лично до сега не знам в цялата история на ШЛ да има преназначаване на съдия
Е и това доживях да видя и то в името на това,че вече и малките деца да знаят кой ще е тазгодишния шампион .Има само една подробност,че и двата финалиста са съдийски отбори. Представете си само какъв финал ни очаква.Що се отнася до Моуриньо,съм на същото мнение като marmi.А ето и някои от най-нормалните неща в съвремения футбол:
1.Да загубиш мач от Барселона или Манчестър Юнайтед
2.Да ти свирят дузпа или да ти дадат червен картон в мач срещу Барселона или Манчестър Юнайтед
3.Съдията в никакъв случай не трябва да свири нарушение или дузпа в полза на противниковите играчи на горепосочените отбори(това са бъдещите финалисти )
4.Ако резултата е равен или във вреда на същите,да се играе до голмного важно правило
![]()
5.Червен картон на същите,се дава само на резервите
6.Ако все пак някой им вкара гол,то той веднага трябва да бъде отменен независимо колко смешно изглежда отстрани
7.Симулациите им се наказват с жълт или червен картон на най-близкостоящия до симуланта противников футболист.
STAMFORD много съм съгласен с теб
Преувеличаваш малко по точка 7

И после какво ще кажат "те и двата отбора силни нормално е да стигнат до финала". Кой не иска финал Барса-Ман Ю?!!
Но е малко грозно по този начин!!!
LIVERPOOL RULZZ
Не казвате нищо за миналогодишните финалисти. Те мачовете Интер-Барселона и Фиорентина-Байерн, бяха чисти като момина сълза. Някой написа, че Моуриньо го мразят само феновете на Барса, а дали е така? Друг написа, че е вдигнал отборите на Челси и Интер. Но защо пък всички треньори и фенове в тези държави мразят него и отборите му? Как така цяла Италия намрази Интер, и те станаха по-мразен отбор и от Ювентус? Където и да отиде едно и също - омраза!!! Защо всеки път се получава така? Само купите ли са причините или има и нещо друго?
NIKSANA написа:Виждам, че темата се завъртя около това... уважаваме ли Моу..харесваме ли го.. или напротив!
Мисля, че ако МОДЕРАТОРИТЕ преценят може да се добави и анкета по въпроса.. харесваме или не моуриньо и неговият стил!
Ами няма проблем да сложа анкета, въпреки,че повечето,които ще гласуват с НЕ няма да е заради неговия стил.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
noi написа:Не казвате нищо за миналогодишните финалисти. Те мачовете Интер-Барселона и Фиорентина-Байерн, бяха чисти като момина сълза. Някой написа, че Моуриньо го мразят само феновете на Барса, а дали е така? Друг написа, че е вдигнал отборите на Челси и Интер. Но защо пък всички треньори и фенове в тези държави мразят него и отборите му? Как така цяла Италия намрази Интер, и те станаха по-мразен отбор и от Ювентус? Където и да отиде едно и също - омраза!!! Защо всеки път се получава така? Само купите ли са причините или има и нещо друго?
Интер ако ги мразят в Италия, със сигурност не е заради Моуриньо, а по-скоро заради "Калчополи".

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
По повод анкетата ...
Всъщност, какъв е стила на Моуриньо ?
Или по точно, на отборите водени от него ...
Амо според мен, отборите водени от него вкарват доста голове !
Включително и Реал този сезон...
А Интер под негово ръководство миналата година някъде по това време, изнесе лекция по атакуващ футбол на не кой да е, а на Барселона !
Ами с Челси ?
Някой сеща ли се за онзи мач на Станфорд Бридж, когато "Сините" за има-няма 20-на мин. бутнаха 3 гола на звездната и тогава Барса с гения Роналдиньо в състава си ?
При това след смайващ стил и комбинации ...
А финала за Купата на Краля ?
Великолепен футбол от Реал М. през първите 45 мин. !
Та, какъв е стила на Моу ? ?
Няма еднозначен отговор !
Отборите водени от него могат да играят наистина грозно и отблъскващо, но могат и брутално атакуващо и смазващо !!
Не мисля, че грозният футбол е стила на отборите водени от Жозе ...
Според мен в анкетата трябваше да има опция - и да и не, зависи от обстоятелствата.
А Интер под негово ръководство миналата година някъде по това време, изнесе лекция по атакуващ футбол на не кой да е, а на Барселона !
Ами с Челси ?
Някой сеща ли се за онзи мач на Станфорд Бридж, когато "Сините" за има-няма 20-на мин. бутнаха 3 гола на звездната и тогава Барса с гения Роналдиньо в състава си ?
Отборите водени от него могат да играят наистина грозно и отблъскващо, но могат и брутално атакуващо и смазващо !!
Според мен в анкетата трябваше да има опция - и да и не, зависи от обстоятелствата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Кой стил? Футболния? Медийния? Дрескода? Всичко заедно ли? Иконата на Реал си го каза, бе - "Това не е моят Реал". Какво повече ви трябва? Мнението на групичка 17-годишни фенове, които си нямат понятие какво е било навремето, оправдаващо сега всички моуметоди( и то само защото това е човекът най-успешно водил отборите си срещу Барса, независимо как) само за да видят някоя купа във витрината ли е по-квалитетно от човека-легенда в клуба и футбола изобщо?
А, познайте кой отговор маркирах?
А, познайте кой отговор маркирах?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Авалокитешвара
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:По повод анкетата ...
Ами с Челси ?
Съвсем вярно. Но точно това някои не искат да проумеят. Сам Моуриньо беше казал, че когато неговият отбор трябва да се защитава, той се защитава, а когато трябва да атакува - атакува. С Интер миналата година имаше резултати като 4:3 срещу Сиена и Киево, 5:3 срещу Палермо, 5:0 срещу Дженоа, 4:0 срещу Милан. Да не забравяме второто полувреме срещу Челси и т. н. Освен това не разбирам какво имат пред вид някои хора с това "провокации" към противника с груби играчи. Интер игра всичко друго, но не и грубо срещу Барса миналата година. В нито един от четирите мача нямаше интерист, който да играе с цел осакатяването на някой барселонец. Ако Пепе е груб играч, то това е защото Пепе е груб играч, а не защото Моуриньо му е казал влизаш и чупиш крака наред!
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Тих бунт срещу Моуриньо в съблекалнята на Реал
"Тих бунт се надига в съблекалнята на Реал Мадрид срещу тактическите методи на игра, използвани от треньора Жозе Моуриньо срещу Барселона, пише сериозният политически вестник „Ел Паис” в днешното си издание.
Репликата на Кристиано Роналдо след загубата с 0:2 от вечния съперник: „На мен не ми харесва да играя по този начин, но трябва да се адаптирам”, била само най-видимата страна на проблема между играчите и треньора. Дали по тази причина или не, Роналдо бе оставен извън групата за днешния мач на „Белия балет” срещу Сарагоса.
Футболистите на Реал били много внимателни пред кого какво приказват, защото помощниците на Моуриньо били неговите уши и веднага му докладвали какво се говори в съблекалнята. Въпреки това след поражението от Барса в Шампионската лига се чували различни реплики от рода на: „Срамота е, ние сме Реал Мадрид”, „Как може да играем по този начин”, „С такова поведение на терена се чувстваме безполезни” и прочие.
Играчите били недоволни от ултрадефанзивните методи на своя треньор, защото: „Като играем всички назад, играчите се чувстваме все едно сме нищо. Всичко, което измисля Моуриньо, е направено така, че ако спечелим, всички да кажат, че това е само негова заслуга.” "
"Тих бунт се надига в съблекалнята на Реал Мадрид срещу тактическите методи на игра, използвани от треньора Жозе Моуриньо срещу Барселона, пише сериозният политически вестник „Ел Паис” в днешното си издание.
Репликата на Кристиано Роналдо след загубата с 0:2 от вечния съперник: „На мен не ми харесва да играя по този начин, но трябва да се адаптирам”, била само най-видимата страна на проблема между играчите и треньора. Дали по тази причина или не, Роналдо бе оставен извън групата за днешния мач на „Белия балет” срещу Сарагоса.
Футболистите на Реал били много внимателни пред кого какво приказват, защото помощниците на Моуриньо били неговите уши и веднага му докладвали какво се говори в съблекалнята. Въпреки това след поражението от Барса в Шампионската лига се чували различни реплики от рода на: „Срамота е, ние сме Реал Мадрид”, „Как може да играем по този начин”, „С такова поведение на терена се чувстваме безполезни” и прочие.
Играчите били недоволни от ултрадефанзивните методи на своя треньор, защото: „Като играем всички назад, играчите се чувстваме все едно сме нищо. Всичко, което измисля Моуриньо, е направено така, че ако спечелим, всички да кажат, че това е само негова заслуга.” "
Авалокитешвара написа:THE G.A.M.E написа:По повод анкетата ...
Ами с Челси ?
Съвсем вярно. Но точно това някои не искат да проумеят. Сам Моуриньо беше казал, че когато неговият отбор трябва да се защитава, той се защитава, а когато трябва да атакува - атакува. С Интер миналата година имаше резултати като 4:3 срещу Сиена и Киево, 5:3 срещу Палермо, 5:0 срещу Дженоа, 4:0 срещу Милан. Да не забравяме второто полувреме срещу Челси и т. н. Освен това не разбирам какво имат пред вид някои хора с това "провокации" към противника с груби играчи. Интер игра всичко друго, но не и грубо срещу Барса миналата година. В нито един от четирите мача нямаше интерист, който да играе с цел осакатяването на някой барселонец. Ако Пепе е груб играч, то това е защото Пепе е груб играч, а не защото Моуриньо му е казал влизаш и чупиш крака наред!
Ти май гледаш само индийското първенство и не си гледал мачове на Реал при Моу. Я си дръпни 4-те мача с Барса тоя сезон, гледай не много внимателно и ще видиш кое е грубото, кое е симулативното, кое е мръснишкото в играта им.
После можеш да прегледаш маочвете с Челси миналия сезон в Шл и да дадеш мнение, дали титлата на Моу е чиста, както твърди самият той. Защото всички знаем, че е паметлив, но дотолкова колкото му отърва.
Върни се в “Кошче за отпадъци”