"В"група VIII кръг:Рилски спортист (Самоков) - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: "В"група VIII кръг:Рилски спортист (Самоков) - ЦСКА (Соф

Мнениеот гражданин от село » 27 сеп 2015 17:23

dindan написа:Що не съм ти един комшия.... :mrgreen:

Кой знае на кого е омръзнала и тази! :mrgreen:

draki75

Мнениеот draki75 » 27 сеп 2015 17:24

Насраните Поморийски ЛИЛЯВИ ПРИЯТЕЛКИ, са пак тук?!
НЕхристияни, празнувайте!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

draki75

Мнениеот draki75 » 27 сеп 2015 17:28

А ние сме ЦСКА, говеда!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 27 сеп 2015 18:36

Определено се „спестихме“ този мач и позволихме на противника да ни „скача“ :!: Но какво да се прави,може би трябва да има и някой мачове за спестяване,в които да биеме без напрягане,все пак играчите ни не са машини :idea: Само като ги видях,кви пенсионери излизат да играят,ме изби на трагикозъм,по-скоро на трагизъм,че стигнахме до това дередже,а като си представя,че някои наши фенове искат да играеме в А окръжна...направо ми се драйфа :o Пенсионери и тук -там някой мангал,но се оказаха големи наглеци,да претендират,че нямало дузпи,че ако не бил първия гол щели да ни бият :shock: и кво ли още не :lol: Видя се,че този отбор е с проговежда ориентация и трябваше да го смажеме ,за да го дадеме по-лежерно в следващият мач, например :idea:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 сеп 2015 19:47

35:0!

@ Размазваме !

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 27 сеп 2015 19:59

Не знам на вас, но на мен ЦСКА много ми липсва като левскар. Някои от най-хубавите и най-лошите спомени от тази игра са свързани с ЦСКА. Присъствал съм на десетки дербита и определено ми липсва мач Левски-ЦСКА. Тези мачове на ЦСКА във В група са пълна безсмислица. Играят аматьори с професионални футболисти, което е неравностойно. ЦСКА има огромни задължения, но си позволява отбор от професионални футболисти с половин дузина бивши национали за разлика от останалите клубове, които нямат задължения. За мен е пълен парадокс. Кой печели от тази ситуация не ми е ясно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 сеп 2015 20:15

stoyankd написа:Не знам на вас, но на мен ЦСКА много ми липсва като левскар. Някои от най-хубавите и най-лошите спомени от тази игра са свързани с ЦСКА. Присъствал съм на десетки дербита и определено ми липсва мач Левски-ЦСКА. Тези мачове на ЦСКА във В група са пълна безсмислица. Играят аматьори с професионални футболисти, което е неравностойно. ЦСКА има огромни задължения, но си позволява отбор от професионални футболисти с половин дузина бивши национали за разлика от останалите клубове, които нямат задължения. За мен е пълен парадокс. Кой печели от тази ситуация не ми е ясно.

Е,нали ЦСКА е във В група по административни причини.Наказан е да играе във "В" група заради дългове.Ние не сме тук по наше желание да играем с тези отбори.И вие имате огромни задължения,но държавата ви назначава спонсори които да ви ги изплатят.За това не плачи на чужд гроб,а се замисли защо спонсорите ви са повече от хората които идват на Герена!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 сеп 2015 21:06

Някой има ли представа колко му станаха картоните на Галчев с днешния? :? Ако си е изкарал наказание за следващия мач, в доста удачен момент го е сторил, така че да е на линия за "Вихрен" по-следващия кръг.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 сеп 2015 21:20

Udoji90 написа:Някой има ли представа колко му станаха картоните на Галчев с днешния? :? Ако си е изкарал наказание за следващия мач, в доста удачен момент го е сторил, така че да е на линия за "Вихрен" по-следващия кръг.

Това му е първи картон.Във "В" група за колко жълти картона наказват състезател да пропусне 1 среща?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 сеп 2015 21:23

GOLEADOR написа:
Udoji90 написа:Някой има ли представа колко му станаха картоните на Галчев с днешния? :? Ако си е изкарал наказание за следващия мач, в доста удачен момент го е сторил, така че да е на линия за "Вихрен" по-следващия кръг.

Това му е първи картон.Във "В" група за колко жълти картона наказват състезател да пропусне 1 среща?

Сериозно ли му е първи? :shock: Аз все си мислех, че вече е понатрупал повечко. :lol: Иначе предполагах, че и в тази лига наказват за 5, ама не съм сигурен и не ми се рови да търся в момента.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”