КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София)

Мнениеот Pichichi » 19 авг 2015 21:00

Тристане като гледаш нивото на професионалистите ни колко е паднало последните 3/4 години ( само виж представянето
на отборите ни в евротурнирите то не бяха Мура, Зимбру, Иртиш и т.н.т ) какво мислиш е нивото на аматьорите. Ами нац. ни отбор
който е представителна извадка на нивото на профи футболистите ни?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2015 21:03

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Ти ли беше тоя с прогнозата нещо си на 0 за Септемрви кога играхме с тях. :lol: Нещо размахваше някви списъци с играчите им и нещо обясняваше там. :lol:

Да, аз бях. Не ме е срам да призная, че сгреших в прогнозата си, но просто не предполагах, че нивото в останалите аматьорски отбори е паднало толкова ниско.

Иии ти тва го констатира след като някои от тях загубиха от... ЦСКА? :lol: Интересно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 19 авг 2015 21:15

Играта и кой става и кой нестава за ЦСКА ще коментирам след полусезона. В момента с тези играчи и тази игра няма да имаме проблеми във В група. Но, нямаме шансове срещу никой в А група в момента. Така че работа, работа и пак работа.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 авг 2015 21:20

При 3:0 за нас видях леко отпускане в момчетата... това трябва да ни е като обица на ухото, дано Янев го видя!
@ Иначе браво на всички малки и големи АРМЕЙЦИ... радват много! :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2015 21:22

Pichichi написа:Тристане като гледаш нивото на професионалистите ни колко е паднало последните 3/4 години ( само виж представянето
на отборите ни в евротурнирите то не бяха Мура, Зимбру, Иртиш и т.н.т ) какво мислиш е нивото на аматьорите. Ами нац. ни отбор

Честно казано, очаквах състезателите във В Група да са по-сърцати, по-борбени, както се казва - да играят за кеф, без да мислят за заплати, лицензи, премии, бонуси, медии и всичко останало, което съпътства професионалистите. Все пак, тези момчета играят само "за спорта", няма какво да се лъжем, а знаеш, че няма нищо по-силно от сърцето и душата на доброволеца! Поне допреди някокло години беше така.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 авг 2015 21:25

MAXIMUS написа:Играта и кой става и кой нестава за ЦСКА ще коментирам след полусезона. В момента с тези играчи и тази игра няма да имаме проблеми във В група. Но, нямаме шансове срещу никой в А група в момента. Така че работа, работа и пак работа.

На вас не ви и трябва да имате шанс срещу някой от А група на този етап. Трябва ви промоция за Б група. Е, там как ще се взима лиценз е отделен въпрос, но той няма нищо общо със спортно-техническата част.
Инак е очевидно, че когато съперникът схваща крака в 35 минута от умора, няма как да имаш проблеми.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 авг 2015 21:26

TristaNNN написа:
Pichichi написа:Тристане като гледаш нивото на професионалистите ни колко е паднало последните 3/4 години ( само виж представянето

Честно казано, очаквах състезателите във В Група да са по-сърцати, по-борбени, както се казва - да играят за кеф, без да мислят за заплати, лицензи, премии, бонуси, медии и всичко останало, което съпътства професионалистите. Все пак, тези момчета играят само "за спорта", няма какво да се лъжем, а знаеш, че няма нищо по-силно от сърцето и душата на доброволеца! Поне допреди някокло години беше така.

ИСТИНАТА е че ако ви хванем в момента ви удряме 5-ца, ТРИСТАНЕ... :roll:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 авг 2015 21:27

Този отбор на ЦСКА, ако играе в А група със сигурност няма да изпадне.Не са по слаби от една Славия например.Ще видите по -нататък за купата ,че съм прав.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2015 21:27

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Ти ли беше тоя с прогнозата нещо си на 0 за Септемрви кога играхме с тях. :lol: Нещо размахваше някви списъци с играчите им и нещо обясняваше там. :lol:

Да, аз бях. Не ме е срам да призная, че сгреших в прогнозата си, но просто не предполагах, че нивото в останалите аматьорски отбори е паднало толкова ниско.

Иии ти тва го констатира след като някои от тях загубиха от... ЦСКА? :lol: Интересно.

Нямах предвид конкретно великите победи на червените в аматьорската ЮЗ В Футболна Група. Говоря по принцип, чат-пат има и репортажи от мачовете. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 авг 2015 21:28

onegavon написа:Този отбор на ЦСКА, ако играе в А група със сигурност няма да изпадне.Не са по слаби от една Славия например.Ще видите по -нататък за купата ,че съм прав.

В момента с тоя отбор ще бъдем в средата на таблицата в А група... без проблем ще бием средняците :!:

Върни се в “Кошче за отпадъци”