Тристане като гледаш нивото на професионалистите ни колко е паднало последните 3/4 години ( само виж представянето
на отборите ни в евротурнирите то не бяха Мура, Зимбру, Иртиш и т.н.т ) какво мислиш е нивото на аматьорите. Ами нац. ни отбор
който е представителна извадка на нивото на профи футболистите ни?
КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София)
TristaNNN написа:delqnski47 написа:Ти ли беше тоя с прогнозата нещо си на 0 за Септемрви кога играхме с тях.Нещо размахваше някви списъци с играчите им и нещо обясняваше там.
Да, аз бях. Не ме е срам да призная, че сгреших в прогнозата си, но просто не предполагах, че нивото в останалите аматьорски отбори е паднало толкова ниско.
Иии ти тва го констатира след като някои от тях загубиха от... ЦСКА?

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Играта и кой става и кой нестава за ЦСКА ще коментирам след полусезона. В момента с тези играчи и тази игра няма да имаме проблеми във В група. Но, нямаме шансове срещу никой в А група в момента. Така че работа, работа и пак работа.
При 3:0 за нас видях леко отпускане в момчетата... това трябва да ни е като обица на ухото, дано Янев го видя!
@ Иначе браво на всички малки и големи АРМЕЙЦИ... радват много!
@ Иначе браво на всички малки и големи АРМЕЙЦИ... радват много!

Pichichi написа:Тристане като гледаш нивото на професионалистите ни колко е паднало последните 3/4 години ( само виж представянето
на отборите ни в евротурнирите то не бяха Мура, Зимбру, Иртиш и т.н.т ) какво мислиш е нивото на аматьорите. Ами нац. ни отбор
Честно казано, очаквах състезателите във В Група да са по-сърцати, по-борбени, както се казва - да играят за кеф, без да мислят за заплати, лицензи, премии, бонуси, медии и всичко останало, което съпътства професионалистите. Все пак, тези момчета играят само "за спорта", няма какво да се лъжем, а знаеш, че няма нищо по-силно от сърцето и душата на доброволеца! Поне допреди някокло години беше така.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

MAXIMUS написа:Играта и кой става и кой нестава за ЦСКА ще коментирам след полусезона. В момента с тези играчи и тази игра няма да имаме проблеми във В група. Но, нямаме шансове срещу никой в А група в момента. Така че работа, работа и пак работа.
На вас не ви и трябва да имате шанс срещу някой от А група на този етап. Трябва ви промоция за Б група. Е, там как ще се взима лиценз е отделен въпрос, но той няма нищо общо със спортно-техническата част.
Инак е очевидно, че когато съперникът схваща крака в 35 минута от умора, няма как да имаш проблеми.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
TristaNNN написа:Pichichi написа:Тристане като гледаш нивото на професионалистите ни колко е паднало последните 3/4 години ( само виж представянето
Честно казано, очаквах състезателите във В Група да са по-сърцати, по-борбени, както се казва - да играят за кеф, без да мислят за заплати, лицензи, премии, бонуси, медии и всичко останало, което съпътства професионалистите. Все пак, тези момчета играят само "за спорта", няма какво да се лъжем, а знаеш, че няма нищо по-силно от сърцето и душата на доброволеца! Поне допреди някокло години беше така.
ИСТИНАТА е че ако ви хванем в момента ви удряме 5-ца, ТРИСТАНЕ...

Този отбор на ЦСКА, ако играе в А група със сигурност няма да изпадне.Не са по слаби от една Славия например.Ще видите по -нататък за купата ,че съм прав.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:delqnski47 написа:Ти ли беше тоя с прогнозата нещо си на 0 за Септемрви кога играхме с тях.Нещо размахваше някви списъци с играчите им и нещо обясняваше там.
Да, аз бях. Не ме е срам да призная, че сгреших в прогнозата си, но просто не предполагах, че нивото в останалите аматьорски отбори е паднало толкова ниско.
Иии ти тва го констатира след като някои от тях загубиха от... ЦСКА?Интересно.
Нямах предвид конкретно великите победи на червените в аматьорската ЮЗ В Футболна Група. Говоря по принцип, чат-пат има и репортажи от мачовете.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

onegavon написа:Този отбор на ЦСКА, ако играе в А група със сигурност няма да изпадне.Не са по слаби от една Славия например.Ще видите по -нататък за купата ,че съм прав.
В момента с тоя отбор ще бъдем в средата на таблицата в А група... без проблем ще бием средняците

Върни се в “Кошче за отпадъци”