ЦСКА - Ашдод (неделя,02.08.) контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: ЦСКА - Ашдод (неделя,02.08.) контрола

Мнениеот Червени Воини » 03 авг 2015 18:55

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:
TristaNNN написа:Ама че варварщина! :evil: Пак посрамвате Родината, докога бе? :evil:

Викаш, ..... друго си е да съблечеш тренерчето дибидюс на представянето му :)

Аз не бях на мача, но по думите на много близък приятел (който е повече от толерантен човек), "реакцията на публиката бе по-скоро справедлива".

Била справедлива, вика. :o Абе вие наистина слязохте на интелектуално ниво В група. Как така публиката ще нахлува на терена и ще гони да бие противниковите играчи, това го няма и в с. Варвара даже!

Милча ма еврейска корво, нито си гледал мача, нито си привърженик на ЦСКА. Вчера твоя народ се опита, да осъкати няколко млади български деца, а ти ми се правиш на "справедлив". Айде давай нататък, да те няма.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 авг 2015 19:51

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:
TristaNNN написа:Ама че варварщина! :evil: Пак посрамвате Родината, докога бе? :evil:

Аз не бях на мача, но по думите на много близък приятел (който е повече от толерантен човек), "реакцията на публиката бе по-скоро справедлива".

Била справедлива, вика. :o Абе вие наистина слязохте на интелектуално ниво В група. Как така публиката ще нахлува на терена и ще гони да бие противниковите играчи, това го няма и в с. Варвара даже!

Вие като изкочихте на едно от последните дербита да "гледате" мача от пистата на кое ниво паднахте? Под В група май? Как така публиката ще нахлува на терена и пистата? :o Това и в с. Варвара го няма даже!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 03 авг 2015 19:51

Червени Воини написа:
TristaNNN написа:
Red_Neck написа:

Милча ма еврейска корво, нито си гледал мача, нито си привърженик на ЦСКА. Вчера твоя народ се опита, да осъкати няколко млади български деца, а ти ми се правиш на "справедлив". Айде давай нататък, да те няма.

Е, вашето кифте Б.Галчев прави не по 17 , а по 34 фаула за гонене.Даже и без картон понякога излзиаше от мача. Сега не знам защо ревете, когато с вашите камъни по вашата глава..
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 03 авг 2015 19:52

Пак ни посрамихте бе чорбари, влязохте със селящината си в световните медии. Закривай идеални сте и като манталитет, и маймуни фенове за В група

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 авг 2015 19:56

Вие срамите и България и името на Апостола повече от 100 години. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2015 20:00

memnto написа:Вие срамите и България и името на Апостола повече от 100 години. :lol:

Както винаги не си в час :mrgreen: Колегата е много далеко от Левски, но то трябва и да се чете, не само да се пише и плаче в модераторската! :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 авг 2015 20:03

Боли ме писалката кой къФ е. 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2015 20:17

memnto написа:Боли ме писалката кой къФ е. 8-)

Като те боли, защо го нападна така, все едно, че е левскар? Тогава не те болеше!
А че се изложихте, и това нахлуване на терена не ви е за първи път, всеки го знае, но не всеки го признава!

ПП- След като не е от нашите и не го знам от кои е, значи е левскар-това е мисленето цесекарско! :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 авг 2015 20:20

Aбе кой те бута, че се клатиш? :shock: :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 авг 2015 20:25

Смешно е да сравнявате влизането на левскарите да строяват сините играчи с варварската гонитба на израелските фубтолисти. Били груби...Ами не вие решавате кой играе грубо и опасно - 1. Има съдия. 2. Старшията Христо Янев може да извади отбора, когато пожелае.

Постъпката е на бандата пияници и бабаити, които гонят нормалните фенове от Армията. Постъпката е на хора, които носят само наказания и финансови глоби за ЦСКА.
Само закон за хулиганството ще ви излекува болните мозъци!

Върни се в “Кошче за отпадъци”