Фенове на Локо(Пд) с уникален подарък за Никола Спасов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фенове на Локо(Пд) с уникален подарък за Никола Спасов
Феновете на Коко Динев са най-големите простаци сред нашата общост и тази декларация го показва нагледно! 
░▒▓▀1▀▄9▀2▄▀6▀▓▒░ LPFC ░▒▓▀1▀▄9▀2▄▀6▀▓▒░
- damyanov1963
Сега провокаторът пуснал тази тема се кефи, че е на път да постигне целта си 
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Поредно голямо падение от фенове на отбор, който коли животни за да маже гредите с кръв... Айде всеки да си стои в гьола и да си гледа паницата и да не гледа в чуждото и да злорадства. Това е доказателство за много ниска култура, етика и морал. Чиста цигания.
-
Thunderheart
- Контакти:
Player написа:Поредно голямо падение от фенове на отбор, който коли животни за да маже гредите с кръв...
ФАКТ!
За лица над 16г.
[offtopic]

И двата отбора са на един кораб!!! Качихме ги на 5ти коловоз на Герена тая пролет и им бе малко, затова има една дума бий да те уважават. Аз да попитам тия хвалипръцковци помнят ли пролетта на 1994та и как Левски победи във Варна с 5-0!!!!!! А знаете ли като им взехме един от малкото играчи Васил Петров какво каза на Герена след първата му тренировка? Че тия немат пари за една колиба е така щяха да са и сега ако не ги беха взели ТИМ, между другото тия немат един лев а само им плащат некви мижави заплати, не ги величайте толкова. Айде курви зелени и чернобели само Левски!
Thunderheart написа:Демба Ба написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Това от новото ,,Сдружение Дупедавци ''ли е.А на Зулума прасе кога.
Ей тоя Зулума много антипатична личност- на кого ли не излиза задника- на Жоро Илиев, на Коко Динев, че даже и на Венци дебелия когато Локото щяха да изпадат и Славия им легна в София ...абе дърт човек на 80 години, мое ли така да са излага, като просяк да ходи да са моли на всякакви мутряги и мазни лоени тулупи, само и само Доко-доко да продължава безсмисленото си съществуване
Забрави за най-голямото лизане![]()
a това верно че го бях забравил, леле леле, дърт човек, не му отива да се излага така...
komandini написа:И двата отбора са на един кораб!!! Качихме ги на 5ти коловоз на Герена тая пролет и им бе малко, затова има една дума бий да те уважават. Аз да попитам тия хвалипръцковци помнят ли пролетта на 1994та и как Левски победи във Варна с 5-0!!!!!! А знаете ли като им взехме един от малкото играчи Васил Петров какво каза на Герена след първата му тренировка? Че тия немат пари за една колиба е така щяха да са и сега ако не ги беха взели ТИМ, между другото тия немат един лев а само им плащат некви мижави заплати, не ги величайте толкова. Айде курви зелени и чернобели само Левски!
1994 все още имаше подпиране на сините, ВСЕКИ КРЪГ, нямам против феновете им, след още 90 години няма да имам и против клуба Левски, стига отново да не върнат метода играеш с глава- ДУЗПА за Левски, всичко се връща на този свят...
- damyanov1963
Аз все пак си мисля, че този "подарък", или е провокация от други фенове, или е от някоя фракцийка на Локо. Не вярвам, чак до там да паднат толкова ниЗко, че да лижат публично задниците на един отбор, който ги биеше с 5 гола, от радост, че са победили друг отбор, който мразят.
Това ми напомня за феновете на един друг отбор(няма да споменавам името му, за да не се обидят), които се радваха на победите над Левски на един отбор, който ги биеше, където ги хване с по 2-3, че и с 8 гола.
Това ми напомня за феновете на един друг отбор(няма да споменавам името му, за да не се обидят), които се радваха на победите над Левски на един отбор, който ги биеше, където ги хване с по 2-3, че и с 8 гола.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
mark1926 написа:komandini написа:И двата отбора са на един кораб!!! Качихме ги на 5ти коловоз на Герена тая пролет и им бе малко, затова има една дума бий да те уважават. Аз да попитам тия хвалипръцковци помнят ли пролетта на 1994та и как Левски победи във Варна с 5-0!!!!!! А знаете ли като им взехме един от малкото играчи Васил Петров какво каза на Герена след първата му тренировка? Че тия немат пари за една колиба е така щяха да са и сега ако не ги беха взели ТИМ, между другото тия немат един лев а само им плащат некви мижави заплати, не ги величайте толкова. Айде курви зелени и чернобели само Левски!
1994 все още имаше подпиране на сините, ВСЕКИ КРЪГ, нямам против феновете им, след още 90 години няма да имам и против клуба Левски, стига отново да не върнат метода играеш с глава- ДУЗПА за Левски, всичко се връща на този свят...
Защо си спомняш само тази дузпа? Защо не помниш как ни бихте на Герена с 3:1, като не дадоха дузпа за Левски и им отмениха чист гол, и свириха несъществуваща засада? През 94-та Левски би цска с 4:1 и 7:1, Локо с 6:0 и 8:0, Ботев с 6:1, Локо ГО с 5:0, вас на Лаута с 4:0, и все със съдиите ли? Ами вие защо подарихте през 2003-та служебна победа на цска с която да изпревари Левски и да стане шампион?
Е, верно че всичко се връща, само че то не важи само за Левски.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
ShooterMan
- Контакти:
Тая пък отрепка подуенска тръгнал да говори за 1994...АБЕ МИЖЕТУРКО, я се върни направо 1944, когато ако не бяхте олизали миризливата шунда на ЦОЛА ДРАГЙЧЕВА и още някой и друг комунистически чеп нямаше да имате пари и за 1 купен съдия даже, и за един подкуп? Вие ли пяхте ХЕЙ СЛАВЯНИ, СТАЛИН, ТИТО, ДИМИТРОВ
. Айде марш от тука, смешник, отивай да носиш цветя на гроба на Цола, комунистически изрод 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Върни се в “Кошче за отпадъци”