ЦСКА София - Лудогорец FT 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: ЦСКА София - Лудогорец |9 май, 2015г.|

Мнениеот mozart » 03 май 2015 19:15

Синьо сърце написа:
Кашчей написа:Лудогорец си взе днес важни три точки и, ако Литекс победи Локомотив, нещата другата неделя ще са много по-спокойни за тях. ЦСКА задължително ще се хвърли за първа шампионатна победа над Лудогорец и с новия треньор е възможно и да я постигне. Мачът ще е нервен, като този през есента. Не съм убеден дали от ЦСКА са съгласни със съдията на мача, или ще го сменят отново два пъти :roll: Денят и часът този път са им удобни :mrgreen:

Нямат потенциал за победа. След днешния резултат е много вероятно Лц да стане шампион на Армията.

Нека първо Литекс победи Локомотив Сф.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2015 19:20

Има два отбора в България, които не могат да победят Лудогорец. Единият игра днес и резонно загуби.
Другият ще играе следващата седмица и прогнозирам, че също ще загуби. Все пак традициите са за това, за да се спазват.
Смятам, че резултатът ще е 0-1 с редовен гол на Моци от статично положение, изпуснат за секунди от Николич :)
Последна промяна от TristaNNN на 03 май 2015 19:26, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 май 2015 19:23

Мор за "мастиите" на "Армията".Колкото и зле да сме в момента,Любо знае как да накара футболистите да се раздават на терена.Този мач няма да го загубим!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 03 май 2015 19:24

Мач, като мач, защото заряда отдавна изчезна. Важното е Армията да се напълни и да покажем на отбора с пет годишна история, какво е ЦСКА и какво Лудогорец няма да е никога! Пожелавам късмет на Любо и съм обеден, че счупим ли този голов карък може и да победим. Не, че трябва да играем в Европа на есен или да се борим за някакви места различни от първото. Първо да си подредим къщичката, да се стабилизираме финансово, колкото е възможно, пък за резултати и игра ще очакваме по-късно. Аз ще бъда на стадиона и нека всеки, който може също да присъства. Любо и момчетата имат нужда от нас. От целият клуб ЦСКА сме останали само ние.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 03 май 2015 19:48

MAXIMUS написа:День Победьí ! Победа за ЦСКА !

И връщане на темата "Пътят към титлата"!
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 май 2015 20:15

ЦСКА (София) - Лудогорец 09.05.2015 20:00

Локомотив (София) - Берое 11.05.2015 17:30
Последна промяна от GOLEADOR на 03 май 2015 20:17, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 май 2015 20:17

angelofdeath написа:Мач, като мач, защото заряда отдавна изчезна. Важното е Армията да се напълни и да покажем на отбора с пет годишна история, какво е ЦСКА и какво Лудогорец няма да е никога! Пожелавам късмет на Любо и съм обеден, че счупим ли този голов карък може и да победим. Не, че трябва да играем в Европа на есен или да се борим за някакви места различни от първото. Първо да си подредим къщичката, да се стабилизираме финансово, колкото е възможно, пък за резултати и игра ще очакваме по-късно. Аз ще бъда на стадиона и нека всеки, който може също да присъства. Любо и момчетата имат нужда от нас. От целият клуб ЦСКА сме останали само ние.

Тук освен да изкажа уважение и да пожелая успех, друго не мога да направя!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2015 20:29

Кой от готвачите на Фармацевта ще свири мача според вас?
1. Гошко Йорданов
2. Тацо Тасков
3. Ивайла Сватбата
4. Ники Поръчката

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 май 2015 20:37

И четиримата. Те са на щат в разград.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2015 20:42

memnto написа:И четиримата. Те са на щат в разград.

От всички ''най-добре готви Ники Поръчката''... даже не може да откриеш косми в чорбата :idea:
@ От сега си представям как започва мача... първите 5 минути добре за нас, след това ни режат като не се дига някой ЧК за брутално влизане на някой от нашите, ние се почваме да се нервиме, Ники дава някоя аванта на Лудогорец стигат до гол и от там е ясно :idea:
@ Май е време чуждестранен рефер да свири тоя мач... но като знам, че Фармацевта пак ще пусне корени и ще промива работата... :idea: В България като се разбере кой рефер ще свири мача и се почва анонимно обаждане със заплахи в добрия случай някой куфар с пари :idea:

Върни се в “Кошче за отпадъци”