Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот wolf » 01 юни 2012 15:52

Pupper_ написа:
leoric написа:Ако легендата не се беше осрал на пазара с 120 млн. пропиляни безвъзвратно, Роджърс можеше да има и повече пари, ама благодарете на легендата за този факт :)

Ти да нямаш стъклена топка, та да знаеш, как ще играят тези играчи през новия сезон?!? Ако е така, не губи време да го споделяш с нас, купувй билет и право в щаба на Роджърс!

Абе и на мен ми е интересно ако тея играчи вземат че покажат формата от Блекпул, Астън Вила и Съндърланд тогава какви ще ги дробят хейтърите? Говоря хипотетично.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 юни 2012 15:55

Gerrard:What I can go on record and say is that Brendan was the first choice. I was in the loop all the way
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 01 юни 2012 16:56

Пресконференцията от днес :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5lfYbVJN3x8&feature=plcp[/youtube]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 юни 2012 18:30

Jim Boardman:
Brendan Rodgers' dad and granddad were Reds.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 01 юни 2012 18:31

Добре дошъл на Анфийлд, Брендън Роджърс!!!Успех,успех и само успех,друго няма какво да му пожелаем на човека...
Искам да призова останалите колеги от форума,които поддържаха Далглиш и, с които бяхме против неговото освобождаване,а и не само тях,за пълна подкрепа към новия мениджър.Това,че не ни хареса решението на шефовете за Далглиш не значи,че трябва да нарочваме наследника му.Това винаги е отличавало нас феновете на Ливърпул-пълната подкрепа към отбора и треньора! Самия Крал Кени призова за това и ние сме длъжни да му я дадем!Не съдете човека,преди да е направил каквото и да е!Нека видим как ще тръгне,аз съм обнадежден,защото е млад и амбициозен и дано успее.Ще му трябва време затова се въоръжете с търпение и подкрепяйте любимия отбор,както винаги!!!
Ще последва мнг интересно лято,да видим първите ходове на Б.Роджърс и на мен лично сега ще ми е мнг интересно,след всичкото прочетено последните два дена за стила налаган от Роджърс с мнг подавания,как и къде в него ще се впише А.Керъл? Започвам с това заради моята теза,че трябваше да сменим нападателя,а не треньора,още повече след потвърждението,че Далглиш се е опитал да го шитне на Сити зимния прозорец.Та ми е интересно,как ще се развият нещата в нашата атака,големият ни проблем мин.година,което коства главата на Далглиш...Днес чета,че няма да може да купваме играчи на Суонзи следващата една година,което хем е добре,хем не е защото силно се надявах Роджърс да вземе със себе си М.Ворм...Както и да е,лятото ще бъде интересно!
Още веднъж успех и пълна подкрепа към новия мениджър от мен :!:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 юни 2012 19:10

Liverpool_EC написа:Добре дошъл на Анфийлд, Брендън Роджърс!!!Успех,успех и само успех,друго няма какво да му пожелаем на човека...
Искам да призова останалите колеги от форума,които поддържаха Далглиш и, с които бяхме против неговото освобождаване,а и не само тях,за пълна подкрепа към новия мениджър.Това,че не ни хареса решението на шефовете за Далглиш не значи,че трябва да нарочваме наследника му.Това винаги е отличавало нас феновете на Ливърпул-пълната подкрепа към отбора и треньора! Самия Крал Кени призова за това и ние сме длъжни да му я дадем!Не съдете човека,преди да е направил каквото и да е!Нека видим как ще тръгне,аз съм обнадежден,защото е млад и амбициозен и дано успее.Ще му трябва време затова се въоръжете с търпение и подкрепяйте любимия отбор,както винаги!!!
Ще последва мнг интересно лято,да видим първите ходове на Б.Роджърс и на мен лично сега ще ми е мнг интересно,след всичкото прочетено последните два дена за стила налаган от Роджърс с мнг подавания,как и къде в него ще се впише А.Керъл? Започвам с това заради моята теза,че трябваше да сменим нападателя,а не треньора,още повече след потвърждението,че Далглиш се е опитал да го шитне на Сити зимния прозорец.Та ми е интересно,как ще се развият нещата в нашата атака,големият ни проблем мин.година,което коства главата на Далглиш...Днес чета,че няма да може да купваме играчи на Суонзи следващата една година,което хем е добре,хем не е защото силно се надявах Роджърс да вземе със себе си М.Ворм...Както и да е,лятото ще бъде интересно!

+1 :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 юни 2012 21:13

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 01 юни 2012 21:25

Liverpool_EC написа:Добре дошъл на Анфийлд, Брендън Роджърс!!!Успех,успех и само успех,друго няма какво да му пожелаем на човека...

Категорично подкрепям колегата! Макар и да съм фен на Далглиш от кажи речи 30 години, абсолютно подкрепям Брендън Роджърс и му желая успех! Няма да чуете лоша дума от мен за него поне до ... 2014 година, когато отново ще се върнем във Висшата лига! :lol: Майтапя се, разбира се! Щом е станал треньор на нашия любим отбор, значи че вече е станал велик! Защото много не се решаваха, а Брено се нави без притеснения! Смелостта е първото качество, за да водиш Ливърпул! Разбрах, че Брендън Роджърс я има - какво по-хубаво от това!

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 01 юни 2012 21:30

Последните двама пожелават успех,Рафа още нищо не е постнал :?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 01 юни 2012 22:06

Ливърпул определено върви към една посредственост . На отбора му трябваше мениджър с име, заради който играчите да искат да идват в отбора.
Изобщо не съм очарован от назначението на Роджърс, все пак желая му успех .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”