Добре дошъл на Анфийлд, Брендън Роджърс!!!Успех,успех и само успех,друго няма какво да му пожелаем на човека...
Искам да призова останалите колеги от форума,които поддържаха Далглиш и, с които бяхме против неговото освобождаване,а и не само тях,за пълна подкрепа към новия мениджър.Това,че не ни хареса решението на шефовете за Далглиш не значи,че трябва да нарочваме наследника му.Това винаги е отличавало нас феновете на Ливърпул-пълната подкрепа към отбора и треньора! Самия Крал Кени призова за това и ние сме длъжни да му я дадем!Не съдете човека,преди да е направил каквото и да е!Нека видим как ще тръгне,аз съм обнадежден,защото е млад и амбициозен и дано успее.Ще му трябва време затова се въоръжете с търпение и подкрепяйте любимия отбор,както винаги!!!
Ще последва мнг интересно лято,да видим първите ходове на Б.Роджърс и на мен лично сега ще ми е мнг интересно,след всичкото прочетено последните два дена за стила налаган от Роджърс с мнг подавания,как и къде в него ще се впише А.Керъл? Започвам с това заради моята теза,че трябваше да сменим нападателя,а не треньора,още повече след потвърждението,че Далглиш се е опитал да го шитне на Сити зимния прозорец.Та ми е интересно,как ще се развият нещата в нашата атака,големият ни проблем мин.година,което коства главата на Далглиш...Днес чета,че няма да може да купваме играчи на Суонзи следващата една година,което хем е добре,хем не е защото силно се надявах Роджърс да вземе със себе си М.Ворм...Както и да е,лятото ще бъде интересно!
Още веднъж успех и пълна подкрепа към новия мениджър от мен