[АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: [АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?
Koгато се създаде Ад-то то ще има ръководство назначено от собственика .Щем не щем трябва да му гласуваме доверие,длъжни сме.
Весео,как разбра,че Бареков е лицемер и с какво точно те е излъгал?С какво Бареков е по-лош от Попов?Кой друг според теб освен Бакалов/Видолов става за ръководител/треньор в Ботев?И как така според теб(а и според мен) Курдов не е лицемер и трябва да го уважаваме,въпреки че ни излъга,а Бареков не трябва да припарва до клуба,защото...С какво Вуцов е/ще навредил на клуба? Изказвал ли се е той досега негативно за нас феновете?Защитаваше ли Вуцов нашите идеи в борбата ни срещу селския в националния ефир(та дори един Чико много не ни разбираше,а един външен човек успя)Не ме разбирай погрешно-и аз не мисля че тези двамата са най-подходящи за тези длъжности,ама ако ги назначат не мисля че света ще свърши.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
v.s. написа:Весео,как разбра,че Бареков е лицемер и с какво точно те е излъгал?С какво Бареков е по-лош от Попов?Кой друг според теб освен Бакалов/Видолов става за ръководител/треньор в Ботев?И как така според теб(а и според мен) Курдов не е лицемер и трябва да го уважаваме,въпреки че ни излъга,а Бареков не трябва да припарва до клуба,защото...С какво Вуцов е/ще навредил на клуба? Изказвал ли се е той досега негативно за нас феновете?Защитаваше ли Вуцов нашите идеи в борбата ни срещу селския в националния ефир(та дори един Чико много не ни разбираше,а един външен човек успя)Не ме разбирай погрешно-и аз не мисля че тези двамата са най-подходящи за тези длъжности,ама ако ги назначат не мисля че света ще свърши.
Поредицата статии, насочени срещу сдружението по времето на тази - http://www.prosport.bg/news/12897-Barek ... rayat.html. За да наричаш едни хора "мишки" и после да искаш да работиш с тях, аз това го наричам лицемерие. За теб не знам. Вуцов не ни е навредил, но просто не искам ето такъв човек да се асоциира с клуба ми - http://www.clip4e.com/play_gospodari_na ... v_smqh.htm. Чест - толкова проста за написване дума, а явно толкова сложна за разбиране.
П.С. Ето още "красоти" с които ще се гордеем, ако овчия ни стане треньор. Иска ли ви се?
http://vbox7.com/play:4f3196da
http://vbox7.com/play:2033d62f
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
След толкова много атаки срещу него,които не бяха случайни,а абсолютно целенасочени(и сега пак продължават в някои медии),това си беше съвсем нормален отговор от негова страна.Помниш ли какви бяха основните противоречия между него и другите-не беше ли това,че той искаше да се прави АД,а всички вярвахме тогава на приказката за испанския модел.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Има разлика (или поне така се обясни на ОС) между това което искаше Бареков - а именно 100% права на президента, който да коли и беси и това, което ще се прави сега, а именно Сдружението да има блокираща квота. А не знам Сдружението да е плащало на медии да плюят него, мисля бая неща свършиха през това време, че да са губили време в детинските игри, които точно Бареков играеше.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
ПРОТИВ!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- Yellow blood
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Koгато се създаде Ад-то то ще има ръководство назначено от собственика .Щем не щем трябва да му гласуваме доверие,длъжни сме.
Остава вариантът Сдружението да се откаже от създаване на АД, предвид всички нови обстоятелства. Когато се коментираше създаването на АД идеята беше, че новият мажоритарен собственик ще осигурява финансирането без да се бърка в организацията и спортно-техническата част на клуба. Сега нещата се променят на 180 градуса, ако и тези слухове се окажат истина.
В такъв случай наистина е по-добре да си продължим по пътя, по който сме поели. Всичко през последния полусезон мина перфектно и не виждам защо да не продължава така. Единствената болна тема е осигуряване на финансирането. Все пак си мисля, че можем да издържим финансово един полусезон във В без мажоритарен собственик. Най-малкото КЦМ (примерно) може да отдели символична за тях сума. А през тази половин година, продължавайки по верния път, със сигурност ще получим и други предложения за финансиране и ще можем да изберем най-доброто за нас. И аз бях много ентусиазиран от идването на собственик като Цветан Василев, но ако това, което четем в тази тема е цената, която трябва да платим - да направим множество компромиси със себе си, с идеята БОТЕВ, със свободата на клуба ни, то категорично съм против. И най-много ме притеснява, че други слухове от последните дни, които също мислехме за партенки се оказаха истина и че много вероятно е написаното в тази тема също да стане факт. Не трябва да го позволяваме!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- Pride_of_London
- Контакти:
За съжаление, много лесно журналята успяват да ни промият мозъка.Както сме най-верните фенове в България, така сме и тези които най-много се връзват на глупотевините на така наречените медии.
Собственик задължително ни трябва!Сами няма да успеем, ясно е на всеки.
Защо се връзвате на тези слухове за Бареков.Те идват от доказано подкупни медии, които до преди 2-3 седмици се кълняхме да не посещаваме?
И да дойдат/което поставям под голяма въпросителна/ и да не дойдат, както бе казано горе, трябва да ги подкрепяме тея хора.

не вярвам за Бареков ,защото новината беше пусната първо от Д.Донев,а той е доказан буфер
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- Yellow major
- Контакти:
v.s. написа:След толкова много атаки срещу него,които не бяха случайни,а абсолютно целенасочени(и сега пак продължават в някои медии),това си беше съвсем нормален отговор от негова страна.Помниш ли какви бяха основните противоречия между него и другите-не беше ли това,че той искаше да се прави АД,а всички вярвахме тогава на приказката за испанския модел.
+100
Върни се в “Кошче за отпадъци”