МИ СМО СПРЕМНИ, А ВИ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Ми смо спремни, а ви?

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 21:13

sin4ec написа:
1982 написа:
Dorcol написа:Да ли ће се утакмица сигурно играти у Разграду? Стадион је јако мали.

Tamo će biti. Sumnjivo je da li ćete videti šta se dešava na samom terenu, to je dosta bizarno mesto za gledanje utakmica. :mrgreen: :mrgreen:

Кажи му на човека направо, че е ултралайняно място сектора за гости и по-добре да гледа на телевизора.

Е, аз това съм му казал горе-долу, само малко по-културно съм се изразил. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Re: МИ СМО СПРЕМНИ, А ВИ?

Мнениеот openminded » 18 юли 2016 21:14

sin4ec написа:
Red_Pride написа:Бате бомбардираните пътища от НАТО ще му се сторят цвете,като хване "магистралата" за Варна.Особенно часта от Ябланица до Шумен лично аз я изминавам с голямо умиление.Мила родна картинка :oops:

Това е така, ама и те не са претенциозни. Нали ходих до Марибор, същия кенеф е и в Србия, кво да се прави...

/off
Как са пътищата в Словенско, никога не съм ходил там?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2016 21:24

openminded написа:
sin4ec написа:
Red_Pride написа:Бате бомбардираните пътища от НАТО ще му се сторят цвете,като хване "магистралата" за Варна.Особенно часта от Ябланица до Шумен лично аз я изминавам с голямо умиление.Мила родна картинка :oops:

Това е така, ама и те не са претенциозни. Нали ходих до Марибор, същия кенеф е и в Србия, кво да се прави...

/off
Как са пътищата в Словенско, никога не съм ходил там?

Оооо, нищо общо с наште диарии! Аз още навремето бях там, като играхме с Целе. Още тогава бяха арабия, сега са си съвсем както се полага.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2016 21:27

1982 написа:
Е, аз това съм му казал горе-долу, само малко по-културно съм се изразил. :mrgreen: :mrgreen:

Виждам, но така може и да се навие да дойде... :mrgreen:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2016 21:49

Партизан , Динамо З и Стяуа . Десетки мачове с ЦСКА и Левски , от какво да се стряскаме от Звезда . А съм обеден , че едва ли ще напълнят стадиона дори и на 60 % .
Лично за мен сектор Б и Г са на по-добро ниво . 8-)
Изображение

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 18 юли 2016 22:24

Делиорманът няма шанс срещи Звезда,ще ги убият с поне 3-4 гола разлика,какво въобще се връзвате на некой сърбин.

Dorcol
Контакти:

Мнениеот Dorcol » 18 юли 2016 22:43

1982 написа:
Dorcol написа:In the entire history of the Champions League, only two non-western clubs managed to win the competition.

Brate, Dorćol je zemlja Alcatraza, jel` tako ?? 8-) 8-)

Добро причаш српски. Да ли живиш овде? Постоје разлике између доњег и горњег дорћола.

Реци нам нешто више о Лудогорецу.. Оно што је нама представљено:

- сеоски тим
- сумњив газда "бизнисмен" такорећи
- без озбиљне ултрас групе

Све указује на то да је Лудогорец пројекат са кратким роком трајања.

sin4ec написа:
1982 написа:
Dorcol написа:Да ли ће се утакмица сигурно играти у Разграду? Стадион је јако мали.

Tamo će biti. Sumnjivo je da li ćete videti šta se dešava na samom terenu, to je dosta bizarno mesto za gledanje utakmica. :mrgreen: :mrgreen:

Кажи му на човека направо, че е ултралайняно място сектора за гости и по-добре да гледа на телевизора.

Не разумем чему хваљење.. Биле су делије и на много горим трибинама... да видели смо, бла бла.

Неки тимови једноставно поседују шампионски дух. Кроз генерације, он је у Звездин тим усађен. Лудогорец, сеоски пројекат то нема.

Ја овде видим навијаче, који да нема већих успеха за наше појмове, имали би неких 500 гледалаца по мечу максимално.

Dorcol
Контакти:

Мнениеот Dorcol » 18 юли 2016 22:51

Crvena Zvezda today dont have any connection with communism.

Crvena Zvezda and Partizan are established under communism but today 99% fans dont care about that. Red Star Belgrade after the war and the breakup of Yugoslavia in 90s became a sports symbol of a nation.

I understand that you Bulgarians watch negative on communism. You have to know that Yugoslavia was then a much better place for living than Bulgaria, and it is justified that large number of people are looking positively to the former regime.

Yugoslav communism was good / bad. Among our people is attitude 80% good - 20% bad.
The fans are more focused on nationalism, but not this thing is not much different, let's say the ratio is 50-50.
You can not understand this situation and it is justified. You lived quite difficult with low living standard 1945-1990 and understand that communism is bad for you.

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 18 юли 2016 23:08

Макарона не е фен на Лудогорец, но може да си заложи тестисите, че Лудогорец продължава с една победа в Разград и равен в Белград. Макарона не може да си обясни, защо хората си мислят, че Звезда са класа- това е отбор на нивото на Черно море ! ФАКТ !!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2016 23:13

Dorcol написа:
Не разумем чему хваљење.. Биле су делије и на много горим трибинама... да видели смо, бла бла.

Неки тимови једноставно поседују шампионски дух. Кроз генерације, он је у Звездин тим усађен. Лудогорец, сеоски пројекат то нема.

Ја овде видим навијаче, који да нема већих успеха за наше појмове, имали би неких 500 гледалаца по мечу максимално.

Пичага, аз бях миналия четвъртък в Марибор на мач на моя Левски, тоз четвъртък, ако е рекъл Господ ще съм на Герена за реванша, и малко ме интересуват вашите проблеми! В Словения бяхме 1200 човека, пък не знам вие как ще сте. Оправяйте се, аз ти казах, че в Разград сектора за гости е лайнян, пък ти си знаеш! 8-)

Върни се в “Кошче за отпадъци”