Днес е роден другарят Тодор Христов Живков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Днес е роден другарят Тодор Христов Живков

Мнениеот fcb_bg » 07 сеп 2015 14:25

не е вярно. напиши ******** в гугъл и ще видиш че тез иснимки не излизат. Ама нашия Прайд ще го видиш със сигурност.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 сеп 2015 14:28

1982 написа:
fcb_bg написа:
Не е педерастия, а знак за крепка дружба! Точно сега ни тикат да бъдем нежни и толерантни към меките китки. и на всичкото отгоре когато американска бабка те напсува директно, ти се правиш, че не си чул.

Крепка дружба, нали ??! А, който откаже да се мляска в устата с Брежнев, му пращат малко танкове и бомби, нали ?! :lol: :lol: Примерно - адашът Дубчек.

Да - мъжката право куме в чои. Сега действат усул усул педалската - нпо, гейски викове и други меки лостове. Плюс мъже с бради, чак и светофари. Нищо, брадатите идат да рестартират моралните ценности в Европа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 07 сеп 2015 14:33

sandi74 написа:Нека се преклоним пред този свят и велик Българин издигнал с помоща на братския СССР България и всичко българско в култ.Поклон,велик поклон пред другарят Живков.

Др. Живков ще живее вечно в паметта на поколенията! Колкото и да ги е яд днешните псевдо-демократи!
Viva la Revolucion, viva el Fidel y Che, viva Cuba!

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 07 сеп 2015 14:38

aleksandrov77 написа:
mirodes написа:и колко години си живял през комунизма,та плещиш колко хубаво е било?Аз съм живял 15 години и не мога да се сетя в нито един аспект да е било по-хубаво,отколкото сега.Напротив-всичко беше мръсно,сиво,мизерно.По магазините нямаше елементарни стоки и не се спазваше никаква хигиена.Баща ми на два пъти намираше в бирата си умрели мишки,а аз веднъж пих боза с червей в нея.В пилешките кренвирши пък съм намирал пера.Един приятел кара стаж в завод за безалкохолни напитки и каза,че е направо потресен-шишетата изобщо не се миели и нямало абсолютно никаква хигиена в завода.Всичко беше толкова скапано,че телевизор "Рубин" струваше 500 лева,а средната заплата беше 180 лева.За кола се правеше вноска и се чакаше по 10 години за Москвич или Лада.Единствените хубави стоки бяха в Кореком,но там можеха да пазаруват само комунистите,които са работели по Либия или Коми,защото само те имаха долари.В болниците беше страшна мизерия-дядо умря,защото не му направиха елементарна операция на сърцето,която сега правят във всяка болница.Баща ми беше от един град на 30 километра от границата и всеки път като ходехме на гости трябваше да си вадим пътен лист.Не можеше да се пътува в чужбина.Кажи едно нещо поне да е било хубаво?

12 години съм живял по времето на социализма и 26 години по времето на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Да нямаше много хранителни стоки, но за сметка на това бяха много по-качествени и храната беше много по истинска и можехме да си я позволим!
Сега има всякакви стоки , но не можеш да си ги позволиш! Факт!
Сега в болниците е по-голяма мизерия!
Улиците тогава бяха далеч по-чисти!Факт!
Да чакаше се 10 години за кола , моите родители са чакали 10 години за Ладата, която наскоро продадох , но беше чисто нова, а сега със същите пари или си купуваш западен боклук втора ръка , който дори е по скъп! Аз лично мисля след 3-4 години , след 11 дена заминавам да живея за Санкт Петербург, да си купя Лада Гранта или Волга!
Аз лично нито съм намирал мишки в бирата си ,, нито съм бил боза с чеей в нея! Живях в Дългопол!
Да не можеше да се пътува в чужбина, ако нямаш връзки, но за сметка на това можехме да си позвоолим да почиваме по родното Черноморие или в родната планина на добри цени!
Тогава населението ни беше 95% българи от близо 9 милиона души! Факт!
Сега България се дебългаризира, циганизира и ислямизира! Факт!
Сега сме колониа на САЩ и ЕС! Факт!

Какво им е било качествено на стоките?Имаше само един вид бира и хората я различаваха по цвета на шишето-зелена или кафява.Млякото също беше някакъв бълвоч,кренвирши имаше само един вид,ако изобщо има,салами също.Шоколади пък изобщо нямаше-имаше понякога марципани.Сладоледът беше скапан.Електроуредите пък бяха някакви боклуци и бяха безумно скъпи.Телевизор Рубин беше 500 лева при средна заплата 180 лева.Да не говорим пък,че тогава да има домати през зимата беше научна фантастика.Не само домати-никакви плодове нямаше през зимата и пролетта.И какво като са били нови Ладите-бяха пълни боклуци.Баща ми имаше ВАЗ 1500 и все едно карах танк-толкова трудно завиваше.Освен това бяха много несигурни-неслучайно имаше два пъти повече умрели при катастрофи от сега,а сега колите са в пъти повече и се карат много повече.Това е така,защото тогава ладите и москвичите бяха като гробници-ударят те и си пътник.Сега кой ти пречи да почиваш на родното Черноморие и планина на добри цени?Аз това лято почивах на Пампорово в четиризвезден хотел 5 нощувки за 110 лева на стая.Излиза по 26 лева на вечер с всички удобства.А тия 110 лева са по-малко от 10 процента от месечната ми заплата.А при комунизма помня,че имаше някакви скапани почивни станции,в които цареше пълна мизерия-нито климатик имаше,нито хладилник,нито някакви готварски уреди ако искаш нещо да си направиш.
Недей да лъжеш,че 95 процента били българи.Циганите и турците общо бяха към 1,5 милиона.И ако не бяха затворили границите щяха да останат не повече от 5 милиона.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 14:38

Player написа:За свобода, за частна собственост, достъп до информация и услуги, всякакви стоки налични навсякъде по света и право на живот където и когато поискаш. Тогава хората са били като затворници в затвор простиращ се на 111 000 кв. км. Един голям среден за всичко по онова време, също и за такива като теб, които го хвалят. Айде вдигай гълъбите към Русия, въпреки, че нямаш и 5 лв в джоба мангал.

И каква свобода ти дава НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД?
Да бъдеш следен , подслушван навсякъде?
И да ти имплантират миркочип накрая?
Да заминавам за Русия, колкото и да ми завиждаш и да те е яд, че ще живея в Санкт Петербург , продадох си всички имоти и на 18-ти заминавам!
Знам , че си мечтаеше нещата да ми се провалят, понеже си злобен и завистлив человек , но колкото и да не ти се иска след 11 дена казвам до свидания на Дългопол, Варна и България и се установявам в Санкт Петербург! Неслучайно си продадох всички имоти тук за да си купя жилище в Питер и то по възможност близо до стадион "Петровски",е още не съм го купил, но като замина в Русия ще търся упорито предложенията!
Ще влизам по-рядко във форум, тъй като там ще се захвана със сериозна работа и тепърва трябва да се адаптирам с живота в Русия, но ще свикна постепенно и поетапно!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 07 сеп 2015 14:47

aleksandrov77 написа:
Player написа:За свобода, за частна собственост, достъп до информация и услуги, всякакви стоки налични навсякъде по света и право на живот където и когато поискаш. Тогава хората са били като затворници в затвор простиращ се на 111 000 кв. км. Един голям среден за всичко по онова време, също и за такива като теб, които го хвалят. Айде вдигай гълъбите към Русия, въпреки, че нямаш и 5 лв в джоба мангал.

Да заминавам за Русия, колкото и да ми завиждаш и да те е яд, че ще живея в Санкт Петербург , продадох си всички имоти и на 18-ти заминавам!
Знам , че си мечтаеше нещата да ми се провалят, понеже си злобен и завистлив человек , но колкото и да не ти се иска след 11 дена казвам до свидания на Дългопол, Варна и България и се установявам в Санкт Петербург! Неслучайно си продадох всички имоти тук за да си купя жилище в Питер и то по възможност близо до стадион "Петровски",е още не съм го купил, но като замина в Русия ще търся упорито предложенията!
Ще влизам по-рядко във форум, тъй като там ще се захвана със сериозна работа и тепърва трябва да се адаптирам с живота в Русия, но ще свикна постепенно и поетапно!

И какво ще работиш в Русия?Имаш ли някакво образование и умения?Кажи какви документи си извадил,имаш ли работна виза,осигурено работно място.Щото в любимата ти Русия чужденец много трудно може да започне работа.Щото там само със слава на Путин няма да минеш-всичките викат така,та ще си един от многото.И чий ще го дървиш на Петровский?Уж много знаеш,а пък не си наясно,че в Петербуг строят нов 60 хиляден стадион за световното през 2018г,който трябва да е готов 2016г.

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 07 сеп 2015 14:56

aleksandrov77 написа:

Ама с този си ник ли ще влизаш все по- рядко "във форум" или изобщо? :) Да не би да спират да ти плащат надницата за участие тук, та подготвяш почвата за изчезване? Ще ми липсват неграмотността ти и избирателното отговаряне на въпроси.
Winter is coming!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 15:00

mirodes написа:И какво ще работиш в Русия?Имаш ли някакво образование и умения?Кажи какви документи си извадил,имаш ли работна виза,осигурено работно място.Щото в любимата ти Русия чужденец много трудно може да започне работа.Щото там само със слава на Путин няма да минеш-всичките викат така,та ще си един от многото.И чий ще го дървиш на Петровский?Уж много знаеш,а пък не си наясно,че в Петербуг строят нов 60 хиляден стадион за световното през 2018г,който трябва да е готов 2016г.

Наясно съм с нещата! Имам познати, които донякъде ще ми помогнат да се адаптирам към обстановката и ще ми помогнат да си намеря работа и да си купя жилище! Ще ми е доста трудно в началото , защото едно е да отидеш на екскурзия там, друго е да живееш!
Ще се сблъскам с доста трудности, но лека полека ще ги реша и до 1 година ще свикна с живота в Питер!
Щом научих за масова имигрантска вълна нямам друг избор! Искам да живея в бяла държава , дори и да не е толкова богата, важното е да има бели хора до мен!
Ще търся жилище и работа в Питер! Ще се оправя все някак си спокойно не ме мислете!
Знам , че се строи нов стадион! Не съм расъл в саксия!
Виза имам, това беше една от първите ми работи!
Ще се оправя все някак си! Важното е да пия истинска руска водка и квас, да се ям истински руски борш, истински пирожки, да гледам мачове на Зенит на живо и да се радвам на красивите рускини!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

мили

Мнениеот мили » 07 сеп 2015 15:03

viali69 написа:Това, което се построи по времето на Живков няма да могат дори да го боядисат в следващите 100 години НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Факт !
Население на България:
1988 година - 8 981 000 000 души - 95% етнически българи !
По времето на Живков бяхме бяла държава. Факт !

Да, прав си, но си седнал.
За някои тя бе бяла държава, а за други затвор, даже концлагер.

мили

Мнениеот мили » 07 сеп 2015 15:13

aleksandrov77 написа:...
Тогава населението ни беше 95% българи от близо 9 милиона души! Факт!
Сега България се дебългаризира, циганизира и ислямизира! Факт!
Сега сме колониа на САЩ и ЕС! Факт!

Колко, 95%? ;) Ако броиш 1,5 милиона турци и още толкова цигани за българи, да! :o

Върни се в “Кошче за отпадъци”