greenpeak написа:Днес на стадиона 700 човека общо - СРАМ!
Пих в един апартамент на 500 метра от стадиото,щяхме да сме 704 съжалявам и евентуално в кюпа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
greenpeak написа:Днес на стадиона 700 човека общо - СРАМ!
yavorescu написа:morqche написа:А ти кой беше че не помня бе? Кибер плъхок, внимавай какво пишеш че да не получиш забрана за Тича. ЕБА*МЕ ЛОКО ДА скоро и теб, тази гугутка ще те оправи и тебе калъф такъв, точно тези които излязоха да защитят честа на момчетата са на всеки стадион за разлика от теб постоянно в този измислен форум, ти си един съсел който само цирка наляво и надясно но с този пост ще си навредиш сам на себе си. Глупак
Кибер плъхок не съм, бях на абсолютно всяко гостуване пролетта и хора от агитката видях само в Горна Оряховица. А, да, и четирима на реванша срещу Локо Пд. На шампионатните мачове нямаше *абсолютно* никой от агитката, може би защото бяха безсмислени? Бях и на домакинските мачове от миналите сезони, в които бойкотирахте отбора и сектора без седалките беше празен. Нямам претенции да съм по-голям фен от теб, но поне не вредя на имиджа на клуба по никакъв начин.
Каква чест сте защитили? Чест не се защитава по този начин. Това, което направихте, е безчестие!
greenpeak написа:morqche написа:greenpeak неможе така публично да уличаваш тоз и онзи, това е предателство на хора със една идея и различни характери и разбирания, всеки има право да изрази емоцията си и после да си понесе последствията, аз не съм участвал но никога няма да кажа подобни думи за когото и да е било фен на морето. Пълен алцхаймер е тоя на батерии.
Само ти казвам да се усещаш малко.
Щото мен ДАНС и МВР ме бачкат по няколко месеца в годината (от 2 до 6) и аз на никого басма не цепя. Не знаеш кой е зад псевдонима greenpeak.
И се усещайте малко в този т.н. национален фен клуб, щото днес се насрахте позорно.
thebully написа:greenpeak написа:Днес на стадиона 700 човека общо - СРАМ!
Пих в един апартамент на 500 метра от стадиото,щяхме да сме 704 съжалявам и евентуално в кюпа![]()
![]()
yavorescu написа:morqche написа:А ти кой беше че не помня бе? Кибер плъхок, внимавай какво пишеш че да не получиш забрана за Тича. ЕБА*МЕ ЛОКО ДА скоро и теб, тази гугутка ще те оправи и тебе калъф такъв, точно тези които излязоха да защитят честа на момчетата са на всеки стадион за разлика от теб постоянно в този измислен форум, ти си един съсел който само цирка наляво и надясно но с този пост ще си навредиш сам на себе си. Глупак
Кибер плъхок не съм, бях на абсолютно всяко гостуване пролетта и хора от агитката видях само в Горна Оряховица. А, да, и четирима на реванша срещу Локо Пд. На шампионатните мачове нямаше *абсолютно* никой от агитката, може би защото бяха безсмислени? Бях и на домакинските мачове от миналите сезони, в които бойкотирахте отбора и сектора без седалките беше празен. Нямам претенции да съм по-голям фен от теб, но поне не вредя на имиджа на клуба по никакъв начин.
Каква чест сте защитили? Чест не се защитава по този начин. Това, което направихте, е безчестие!
зеления написа:KellyB написа:ShooterMan написа:Четеш, ама не четеш! Бяха дошли да чупят крака. Целенасочено 30 минути балтия след балтия. 3 безобразни фала - срещу МАРЧИН (основен офанзивен халф), БАКАРИ (основния ни нападател) и КЛОК (моторът в защитната игра). Целенасочено среу всеки един от тях по 1 зверска балтия, дано има клипове да се види. И когато накрая, след н-тото на брой безобразно влизане се вдигна най-накрая ЧК тоя СЕЛЯНДУР от Горна, един типичен АНЦУГ, тоя започва да размахва средни пръсти на публиката и да я псува ?! Ама къде се намираш бе, лайно смотано? Тук не ти е селото да се правиш на бабаит и в следващия момент, той и мнозина други отворени селяни спринтираха набратно....Подчертавам, че не оправдавам нашите фенове и който е бил - има си полиция, има си закони...Ама и онова лайно може да изгори за нещо като провокиране на безредици. Не знам защо изобщо поканихме тези ОВЧАРИ на контролен мач? Те не са футболен отбор (като ги ударихме с 0:5 за 40 минути в селото им се видя колко го играят футбола), това са чобани. И верно, може да им е поръчано нещо от Говедата като отмъщение! Няма обяснение за това, което направиха
Това, че на нивата, наречена "Тича", не може да се играе нормален футбол, не ти дава право да наричаш противниците "чобани". Всички знаят грубата игра на Черно море и сега, ако някой ви влезе малко по-здраво, почвате да пищите като вдовица за х....
Абе ей, Келяв В, що не го лапаш и не се потапяш?!!
Dani Kiki написа:Когато футболистите на Черно море играят грубо и ритат безобразно, това е в рамките на правилата. А сега играчите на противника ви стъпили малко по-твърдо и са за убиване, така ли? Защо публиката трябва да раздава правосъдие? Имате си велик треньор - алкохолизиран АДМИРАЛ, той защо не се намеси адекватно и да извади отбора, щом не ви отърва играта на Локото? И последно - КАКВА НАМЕСА ИМА ТУК ЛЕВСКИ????
Dani Kiki написа:Когато футболистите на Черно море играят грубо и ритат безобразно, това е в рамките на правилата. А сега играчите на противника ви стъпили малко по-твърдо и са за убиване, така ли? Защо публиката трябва да раздава правосъдие? Имате си велик треньор - алкохолизиран АДМИРАЛ, той защо не се намеси адекватно и да извади отбора, щом не ви отърва играта на Локото? И последно - КАКВА НАМЕСА ИМА ТУК ЛЕВСКИ????
morqche написа:А играта на тия с "чест" ли беше? колегиално ли е?
но недей да споменаваш имена фрази и факти
уважавай за да те уважават и другите
всеки има право да говори и прави каквото си иска и да си носи последствията.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост