Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Мнениеот thebully » 11 юли 2015 21:19

greenpeak написа:Днес на стадиона 700 човека общо - СРАМ!

Пих в един апартамент на 500 метра от стадиото,щяхме да сме 704 съжалявам и евентуално в кюпа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 11 юли 2015 21:21

yavorescu написа:
morqche написа:А ти кой беше че не помня бе? Кибер плъхок, внимавай какво пишеш че да не получиш забрана за Тича. ЕБА*МЕ ЛОКО ДА скоро и теб, тази гугутка ще те оправи и тебе калъф такъв, точно тези които излязоха да защитят честа на момчетата са на всеки стадион за разлика от теб постоянно в този измислен форум, ти си един съсел който само цирка наляво и надясно но с този пост ще си навредиш сам на себе си. Глупак

Кибер плъхок не съм, бях на абсолютно всяко гостуване пролетта и хора от агитката видях само в Горна Оряховица. А, да, и четирима на реванша срещу Локо Пд. На шампионатните мачове нямаше *абсолютно* никой от агитката, може би защото бяха безсмислени? Бях и на домакинските мачове от миналите сезони, в които бойкотирахте отбора и сектора без седалките беше празен. Нямам претенции да съм по-голям фен от теб, но поне не вредя на имиджа на клуба по никакъв начин.

Каква чест сте защитили? Чест не се защитава по този начин. Това, което направихте, е безчестие!

А играта на тия с "чест" ли беше? колегиално ли е? това не са футболисти а животни дошли да избиват комплекси, всеки има право на мнение и уважавам твойто че било вредно на отбора итн. И аз съм против това което се случи, но недей да споменаваш имена фрази и факти, уважавай за да те уважават и другите, аз го казах на оня от ДАНС ли от къде беше "гриийпийк" стадиона е мястото където се събират различни характери, разбирания, "треньори" и всеки има право да говори и прави каквото си иска и да си носи последствията.

НЕ одобрявам случката но оправдавам.
greenpeak написа:
morqche написа:greenpeak неможе така публично да уличаваш тоз и онзи, това е предателство на хора със една идея и различни характери и разбирания, всеки има право да изрази емоцията си и после да си понесе последствията, аз не съм участвал но никога няма да кажа подобни думи за когото и да е било фен на морето. Пълен алцхаймер е тоя на батерии.

Само ти казвам да се усещаш малко.
Щото мен ДАНС и МВР ме бачкат по няколко месеца в годината (от 2 до 6) и аз на никого басма не цепя. Не знаеш кой е зад псевдонима greenpeak.
И се усещайте малко в този т.н. национален фен клуб, щото днес се насрахте позорно.

Аз не съм участвал споменах го и не ме намесвай в общият знаменател, въобще не ме интересува по принцип кой та бачка и кой не, какво цепиш и какво ти нацепват, не съм казвал нищо конкретно за тебе, не си ми интересен и не ме интересува кой стои зад псевдонима greenpeak
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юли 2015 21:22

thebully написа:
greenpeak написа:Днес на стадиона 700 човека общо - СРАМ!

Пих в един апартамент на 500 метра от стадиото,щяхме да сме 704 съжалявам и евентуално в кюпа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Толкова малко хора на откриване никога не е било Мъра.
Със сини ли екипи ще играем, до сега в контролите сме само в синьо.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 11 юли 2015 21:22

yavorescu написа:
morqche написа:А ти кой беше че не помня бе? Кибер плъхок, внимавай какво пишеш че да не получиш забрана за Тича. ЕБА*МЕ ЛОКО ДА скоро и теб, тази гугутка ще те оправи и тебе калъф такъв, точно тези които излязоха да защитят честа на момчетата са на всеки стадион за разлика от теб постоянно в този измислен форум, ти си един съсел който само цирка наляво и надясно но с този пост ще си навредиш сам на себе си. Глупак

Кибер плъхок не съм, бях на абсолютно всяко гостуване пролетта и хора от агитката видях само в Горна Оряховица. А, да, и четирима на реванша срещу Локо Пд. На шампионатните мачове нямаше *абсолютно* никой от агитката, може би защото бяха безсмислени? Бях и на домакинските мачове от миналите сезони, в които бойкотирахте отбора и сектора без седалките беше празен. Нямам претенции да съм по-голям фен от теб, но поне не вредя на имиджа на клуба по никакъв начин.

Каква чест сте защитили? Чест не се защитава по този начин. Това, което направихте, е безчестие!

Не си прав братле, не се делете на агитка и козирка всички ние сме ЧЕРНО МОРЕ а днес един мизерен недостоен отбор се опита и до някаде успя да нарита НАШИЯТ ОТБОР, естествено е да ги защитим.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 11 юли 2015 21:23

Когато футболистите на Черно море играят грубо и ритат безобразно, това е в рамките на правилата. А сега играчите на противника ви стъпили малко по-твърдо и са за убиване, така ли? Защо публиката трябва да раздава правосъдие? Имате си велик треньор - алкохолизиран АДМИРАЛ :), той защо не се намеси адекватно и да извади отбора, щом не ви отърва играта на Локото? И последно - КАКВА НАМЕСА ИМА ТУК ЛЕВСКИ????
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 11 юли 2015 21:29

зеления написа:
KellyB написа:
ShooterMan написа:Четеш, ама не четеш! Бяха дошли да чупят крака. Целенасочено 30 минути балтия след балтия. 3 безобразни фала - срещу МАРЧИН (основен офанзивен халф), БАКАРИ (основния ни нападател) и КЛОК (моторът в защитната игра). Целенасочено среу всеки един от тях по 1 зверска балтия, дано има клипове да се види. И когато накрая, след н-тото на брой безобразно влизане се вдигна най-накрая ЧК тоя СЕЛЯНДУР от Горна, един типичен АНЦУГ, тоя започва да размахва средни пръсти на публиката и да я псува ?! Ама къде се намираш бе, лайно смотано? Тук не ти е селото да се правиш на бабаит и в следващия момент, той и мнозина други отворени селяни спринтираха набратно....Подчертавам, че не оправдавам нашите фенове и който е бил - има си полиция, има си закони...Ама и онова лайно може да изгори за нещо като провокиране на безредици. Не знам защо изобщо поканихме тези ОВЧАРИ на контролен мач? Те не са футболен отбор (като ги ударихме с 0:5 за 40 минути в селото им се видя колко го играят футбола), това са чобани. И верно, може да им е поръчано нещо от Говедата като отмъщение! Няма обяснение за това, което направиха :arrow:

Това, че на нивата, наречена "Тича", не може да се играе нормален футбол, не ти дава право да наричаш противниците "чобани". Всички знаят грубата игра на Черно море и сега, ако някой ви влезе малко по-здраво, почвате да пищите като вдовица за х....

Абе ей, Келяв В, що не го лапаш и не се потапяш?!!

Много си позеленял от трвата, дето смъркаш! Лекувай се!!!!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 юли 2015 21:31

Dani Kiki написа:Когато футболистите на Черно море играят грубо и ритат безобразно, това е в рамките на правилата. А сега играчите на противника ви стъпили малко по-твърдо и са за убиване, така ли? Защо публиката трябва да раздава правосъдие? Имате си велик треньор - алкохолизиран АДМИРАЛ :), той защо не се намеси адекватно и да извади отбора, щом не ви отърва играта на Локото? И последно - КАКВА НАМЕСА ИМА ТУК ЛЕВСКИ????

ТИ СИ ДОЛЕН ПЕДАЛ и БОКЛУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 юли 2015 21:35

Dani Kiki написа:Когато футболистите на Черно море играят грубо и ритат безобразно, това е в рамките на правилата. А сега играчите на противника ви стъпили малко по-твърдо и са за убиване, така ли? Защо публиката трябва да раздава правосъдие? Имате си велик треньор - алкохолизиран АДМИРАЛ :), той защо не се намеси адекватно и да извади отбора, щом не ви отърва играта на Локото? И последно - КАКВА НАМЕСА ИМА ТУК ЛЕВСКИ????

Черно море играе винаги по правилата и феърплей.Ако можеш ми изброй колко точно играча са контузили в последните примерно 10 години.Защото аз мога да ти изброя доста такива осакатени играчи на Морето,включително и от левскари играещи "коректен" кикбокс.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 юли 2015 21:36

morqche написа:А играта на тия с "чест" ли беше? колегиално ли е?

Не е колегиално, но има и такива мачове, има и такива контроли. Може да не е било умишлено, а може и да е било. Има си съдия, имаме си и треньор, който може да прибере отбора в съблекалните по всяко време. Фенове не може да раздават правосъдие, не сме в джунглата. Докъде ще стигнем, ако всеки мач защитават моряшката чест по този начин?
но недей да споменаваш имена фрази и факти

Единственото некоректно, което съм казал е, че Иван Михайлов е автокрадец. Това съм го чувал от поне трима души, които твърдят, че го познават. Разбира се, това не го прави факт и не е редно да говоря така. Взимам си думите назад, но само тези.
уважавай за да те уважават и другите

Съжалявам, но няма как да уважавам участници в отвратителни хулигански прояви. Разбирам защо го правят, но това е импулсивна животинска реакция. Ние не сме животни, или поне не би трябвало да бъдем. Именно такива деяния отблъскват хората от стадионите. Тича може и да се ремонтира някой ден, но дали ще се ремонтира манталитета на тези хора. В Англия за такова нещо получаваш доживотна забрана да посещаваш футболни мачове, в най-добрия случай.
всеки има право да говори и прави каквото си иска и да си носи последствията.

Там е работата, че няма последствия.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 11 юли 2015 21:38

лефски няма намеса айде бягай

Върни се в “Кошче за отпадъци”