Кой да стане треньор на Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЗА или Против Мъри да се върне в Левски (анкета) ?
С двете ръце гласувам ЗА.Само ЛЕВСКИ!!!
santiliana написа:Това е като да попиташ едно дете дали обича сладолед?Естествено, че разумните привърженици на Левски сме категорично "ЗА". И ще кажа защо:
Колкото и да говорят някои недобронамерени фенове, че Мъри не бил добър треньор и успехите на Левски били случайни, ще кажа, че това ама хич не е така.Защото едно е да победиш "случайно" Ливърпул на "Анфийлд" в протоколно реваншче, когато в първия мач си отнесъл няколко парцала в мрежата си...А съвсем друго е да победиш няколко италиански, френски и румънски отбори+хита на предходния турнир на УЕФА (Словашкия Артмедия) както и да играеш като равен с равен в Москва с актуалния носител на купата и с най-добре представящия се холандски отбор в момента тогава- Херенвеен. Тук тези победи и най-вече показани игри говорят само за едно- ЗА КЛАСА. И отбора ни наистина имаше както класа, така и стил на игра.И ако лакомия ни "собственик" се беше вслушал в исканията на Мъри и Наско за освежаване на отбора веднага след ШЛ, щяхме да дръпнем на няколко години напред пред останалите БГ отбори.Що се касае до сафарито на Наско в навечерието на мача с Тампере- това беше един своеобразен протест на Сираков спрямо неадекватното управление на Батков и сляпото му доверяване и поверяване на трансферите в отбора в ръцете на кума му Заберски и дясната му ръка Жейнов.
Така, че искам час по-скоро Мъри на Герена и...
"Нека приказката продължи..." наистина!
Тук има верни и не чак толкова верни неща. Да, изброените мачове наистина показаха едно много хубаво лице на нашия отбор, имаше изчистен стил и ако трябва да се посочи един момент олицетворяващ този стил, това е атаката преди първия гол на реванша във Верона, когато около 1 минута владеехме топката и тя се разхождаше от единия до другия фланг, връщаше се назад, докато не се намери точното продължание. Такива неща се случваха и в други срещи, за да са случайни. От друга страна въпреки всичко хубаво, до огромна степен успехите са дължаха и на невероятните вратарски спасявания /нищо лошо, но това не трябва да се забравя/. Освен това Стоилов многократно го чувах и преди ШЛ и след нея, че "колкото повече гледал записи на други играчи, толкова повече си харесвал своите футболисти" и това не веднъж, така че не съм убеден, че точно той не е в основата на "забавеното освежаване".Това се доказа и от факта, че като национален, а после и като крубен треньор на други отбори все гледаше да вземе "неговите играчи". Тоест като заключение- Стоилов не е доказал досега, че може да работи с други футболисти успешно освен "неговит" - Иванков/Петков, Топчо, Игор, Мечо, Домо, Пелето, а повечето от тях вече окачат обувките на пирона. Но ако трябва да го предпочитаме пред ГГонзо - отговорът е -ДА, ако обаче трябва да правим някаква стратегия за бъдещето, моят отговор е категорично - НЕ
-
- Контакти:
Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор
Само ще кажа,че остави на кокала и на червенков шампионски отбори,друго е излишно да се казва.Само ЛЕВСКИ!!!
-
- Контакти:
Стоилов връща Домовчийски и ги почваме наред
А ако може да привличем Серьжиньо от Локо Пд и Ал. Александров /централния/ от Черно Море.. отбора е готов. Като бонус може да се мисли за Хр. Златински и Георги Терзиев 

- Hakercheto
- Контакти:
|Лично за мен това интервю с Мъри значи ,че на 90% следващия треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов
ДАНО!!
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Гладна кокошка ,просо сънува.Кой ще плати на Мъри прословутите 100 000 лв от ШЛ? Не пропускайте и тънката подробност , че ако работи до приключване на делото с Анортозис като треньор.Заплатата му ще бъде приспадната от присъдената му сума.Така,че по- вероятно е да работи някаква друга работа, ако въобще работи.
Според мен Стоилов ще се натисне на Лудогорец, защото успехите които в момента жънат не се дължат на треньора, а на самите футболисти, тъй като са достатъчно класни за нашите стандартни, с една дума научени.

- Hakercheto
- Контакти:
28 гласа против са от хейтърите защото знаят че ако Мъри се върне Левски ще мачкат
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Re: Кой да стане треньор на Левски?
Първо, по стара българска традиция гледам, че най-много гласове има този, който досега не е бил тряньор на Левски
Пак чакаме Месии да ни оправят...
Аз иначе предлагам едно нещо млако по-различно: Стефан Грозданов?

Аз иначе предлагам едно нещо млако по-различно: Стефан Грозданов?
[center]
[/center]

Разбира се, че за!

Левски завинаги в моето сърце![
Върни се в “Кошче за отпадъци”