Кой е казал, че Мъри е вариант за нов треньор?
Направете анкета за Люпко...
Иначе в настоящата анкета гласувам "за". Мноо ясно. Знаем кривиците на Мъри, но "правиците" са поече! Харесвах Мъри като играч, харесвах го и като треньор.
Мен ме дразни друго.
Мъри е човек с визия е Тошко е човек с телевизия. На него не му е ясно нищо!
А на Мъри му трябва време... Той може от нищо нещо да направи нещо, но не от днес за утре. Тошко пак ще се изгаври с човека и ще го уволни по никое време.
Заслужава ли Мъри подобно отношение????
Много ясно, че не!
Кой да стане треньор на Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: ЗА или Против Мъри да се върне в Левски (анкета) ?
На феновете на "петолъчката", които се мъчат да спорят относно мнението ми:
[offtopic]Първо: Santiliana е една от големите легенди на кралския клуб от Мадрид, чието име произволно съм сложил за мое потребителско (това като пояснение за "розовото" дете, мислещо ме за "момиче" понеже името му звучало така
). Второ- Когато казвам "случайна победа" на Анфийлд, то наистина беше такава, а и няма как да бъде иначе при положение, че този мач нямаше ама никакво значение за мърсисайдци.Те също излязоха почти изцяло с втория си отбор, но както и да е. Трето- Удинезе били в криза и не знам си още какви глупости. Алоооооо, говорим за ИТАЛИАНСКИ отбор и за мач, който ако го вземеш отиваш на 1/4 ФИНАЛ в Европейски клубен турнир. Но това всъщност вие, розовките, в последните вече повече от 20 години няма как да асимилирате и осъзнаете смисъла му. И четвърто- браво на вас, че се интересувате от Левски, а не от ставащото на Панчарево.С това потвърждавате факта, че в България има два типа фенове- Левскари и "заблудени" левскари (които подкрепят други отборчета). Хайде вие постигнете успехите на Мъри в днешно време без помощта на Партията-майка и Българската армия и тогава се включвайте в нашия форум.[/offtopic]
[offtopic]Първо: Santiliana е една от големите легенди на кралския клуб от Мадрид, чието име произволно съм сложил за мое потребителско (това като пояснение за "розовото" дете, мислещо ме за "момиче" понеже името му звучало така

Съгласен съм ,че на Мъри ще му трябва време 2-3 год. за да направи нещо...
Но и всеки друг що годе треньор за 2-3 год. ще направи същото...
Още те държи:)...Болест е...
Твърдо за, иска ми се да видя малко развитие и стил на игра.Сега играем като отбор полуидиоти, който дори не ми се гледат, защото няма грам мисъл в играта ни.
bubka написа: Мойто момиче...Съгласен съм,че победите над Оксер,Марсилия и Динамо бяха наистина голямо постижение,но за другото си свали сините очилца и гледай малко по-реално на нещата.Първо-Удинезе:това им беше един от най-слабите сезони последните години.Точно след втория мач с Левски имат домакинство на Милан,което губят с 0:4 и са на прага на зоната на изпадане.След това правят 1:1 с Месина като гост и бият вкъщи Парма 2:0,като това е първата им победа за първенство от 21.12.2005,а мачът с Парма е на 2.04.2006.За мача реванш с вас бяха пуснали тоталните резерви,щото всички беха насрали за мача с Милан след това и мислеха как да се спасят.
Артмедия бяха разпродали зимата 3-4 от ключовите си играчи и просто не бяха същия отбор.Все едно вие да бяхте продали Йовов,Ричард,Бардон и Томашич(примерно),пък ти си прави анализи по-нататък по какъв начин би изглеждал отбора.
Ние поне бихме Ливърпул като гост след като "бяхме отнесли няколко парцала в мрежата си",а вие при същия брой парцали в първия мач не можахте да се справите с Шалке.
А относно твърдението ти:" да играеш като равен с равен в Москва с актуалния носител на купата и с най-добре представящия се холандски отбор в момента тогава- Херенвеен",ще ти кажа,че нямаше български отбор през онзи сезон,който да не играеше като равен с равен по европейските терени като започнем от Локото и завършим с Литекс
Как ще коментираш , че същия този отбор на Удинезе ,който доколкото разбирам от думите ти е бил много слаб

За Артмедия- ами да не си били разпродавали отбора не виждам това какво общо има с Левски , ние играхме с тях и ги победихме.
По същия начин мога да кажа и че отбора на Монако не играеше на предела на възможностите си срещу ЦСКА,но това не се оказа достатъчно за ЦСКА да стигне до нещо повече от почетна загуба- която ги остави на последно място в групата.

Съгласен съм че всички български отбори през онзи сезон играха добре,но докато Локо отпадна злощастно , Левски се представи отлично - влизайки в групите след елиминация на Оксер( в онзи момент 2-ри в първенството на Франция) ,заемайки 2-ро място в своята група след победи над Динамо(Б) и Олимпик(М) и елиминирайки настоящия носител на купата ЦСКА(М), след това елиминира Артмедия и Удинезе и отпадна след много добра игра от Шалке.
Литекс се представи много добре в групите - излезна от тях , после отпадна от Страсбург.
ЦСКА се представи отлично до влизането в групите - престижна победа над Ливърпул, елиминиране на Байер , но в групите се представи меко казано не добре.
И Левски ,и ЦСКА , и Литекс имаха възможност да играят важни мачове срещу отбори които не са мотивирани на предела на възможностите си съответно срещу Удинезе, Монако и Страсбург , но само Левски победи, докато другите 2 отбора загубиха и отпаднаха.
Да ти напомням ли че след около 5 месеца игра и мачове за влизане в ШЛ срещу Киево - спечели и игра в лигата. само не излизай с приказките че онези били събрани от плажовете и т.н.
Наско Сираков е човекът който благодарение на многобройните си познанства помагаше Левски да се чувства комфортно в А група.С две три премерени думи караше съдиите къде неволно къде умишлено да помагат на отбора му.Славата му на успял състезател от световно ниво допълнително мотивира футболистите в отбора.Когато нещата в Реал Мадрид не вървяха повикаха на работа в клуба Зидан.Сираков е човекът който ще дръпне сините нагоре в труден момент.
Re: Кой да стане треньор на Левски?
honda, не смяташ ли, че срива на младите треньори се дължи не на липса на качества, а на липса на опит. Човек трябва да знае как да запази постигнатите резултати. Да си водач е изкуство. Другите са след теб и гледат да те настигнат. До тук добре, но никой не ги е учил като са на върха да се стремят още по- напред и същевременно да си пазят гърба, а не да гледат онези зад тях. Така губят ориентация и допускат да бъдат изпреварени. Като включим и самозабравянето картинката става ясна. Според мен определението е едно: ненаучени.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
-
- Контакти:
твърдо съм за великият тандем да се върне на най-страшния стадион на света, на който отново единствения въпрос като в доброто старо време и с колко гола ще бие левски.бъзикат го мъри за правилния футбол,но видяхме че на запад само с такъв може да се играе.друг е въпросът че нашите разглезени и мързеливи примадони трудно свикват да тренират повече и да практикуват тези практични схеми/говоря за българските футболисти като цяло/.мога да говоря цял ден по проблемите на бг футболът.правил съм го и преди,но нека засега да се огранича с едно -ГОЛЯМО "ЗА ".
stussy написа:Съгласен съм ,че на Мъри ще му трябва време 2-3 год. за да направи нещо...
Кви 2-3 години...Мъри за 1 година направи отбор от резервите при Гочето , най-добрия БГ клуб за 21 век.
Я ми кажи кой е тоя що годе треньор който за 2-3 год. ще направи такъв отбор

100% ЗА,Левскари не забравяйте периода след мачовете с Беверен,да не би тогава да разполагахме с перфектна селекция?Да не би тогава Батков да разполагаше с огромен паричен ресурс?Да се замислим за кого от състава направил пробив в групите на УЕФА бяха броени пари?За престоя си Мъри поиска двама на всяка цена: Козмин Моци и Дарко,надявам се не сте забравили как дойде Дарко?Да не би още да има хора обичащи клуба и да се съмняват в качествата на Стоилов?Да се сещате за юноши вградени в първия отбор след него?Да се сещате кой извади за Ловеч:Манолев,Миланови,Цветков и сигурно пропускам и други все пак не ги следя толкова подробно?Справка:след лагерите с националния отбор дори Стилиян и Бербатов си го казаха,Мъри има различен поглед и интересни идеи.Вярвайте в този период точно това ни е необходимо,интересни виждания,желание за работа,обичащ отбора и работата си треньор.
Върни се в “Кошче за отпадъци”