Специално за Специалния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Харесвате ли стила на Моуриньо ?

Да
16
55%
Не
12
41%
Не ме интересува
0
Няма гласове
Не мога да преценя
1
3%

Общо гласове: 29

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Специално за Специалния

Мнениеот Old_death » 28 апр 2011 17:04

Пак намерихте за какво да се рънчите :) :) Моето лично мнение е,че на Моуриньо може само да му се направи поклон за постиженията като треньор,но като човек е прекалено арогантен,за да го уважавам.Но треньорските му постижения са с една уговорка.След като напусна Порто,той винаги е ходил там,дето има готова далавера в отбори с много пари за харчене.След това се спасява бързо и оставя друг да му оправя бакиите.Нека отиде в отбор без бала пари зад гърба си,като Шалке,Виляреал,Валенсия или някой друг и тогава ще го видим що за стока е.Не харесвам и стила на игра,който налага в клубовете си.Обичам да гледам открит и атрактивен футбол,а не продукт на бетонния център ,марка 500 ;) Признавам си,че снощи гледах Реал за пръв път под негово ръководство.Останах разочарован.Превърнал е Белия балет в конфекция.Не може отбор с претенции да вземе ШЛ да отправи само един удар във вратата на противника си на родния си стадион!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 апр 2011 17:05

blue avalanche написа:Гледам дискусията се "движи" по схемата:
-помниш ли какво стана преди пет мача
-помниш ли какво направи еди кой си преди 2г.
-помниш ли как ви "бутна" съдията еди кога си
Никой не говори са "страхотното дерби" от вчера. :shock: Защо ли?Сигурно,защото е било много интересно. :o

Добър ден, тия мурафети са ги хванали от Моуриньо, нали им е вожда...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 апр 2011 17:11

Old_death написа:Пак намерихте за какво да се рънчите :) :) Моето лично мнение е,че на Моуриньо може само да му се направи поклон за постиженията като треньор,но като човек е прекалено арогантен,за да го уважавам.Но треньорските му постижения са с една уговорка.След като напусна Порто,той винаги е ходил там,дето има готова далавера в отбори с много пари за харчене.След това се спасява бързо и оставя друг да му оправя бакиите.Нека отиде в отбор без бала пари зад гърба си,като Шалке,Виляреал,Валенсия или някой друг и тогава ще го видим що за стока е.Не харесвам и стила на игра,който налага в клубовете си.Обичам да гледам открит и атрактивен футбол,а не продукт на бетонния център ,марка 500 ;) Признавам си,че снощи гледах Реал за пръв път под негово ръководство.Останах разочарован.Превърнал е Белия балет в конфекция.Не може отбор с претенции да вземе ШЛ да отправи само един удар във вратата на противника си на родния си стадион!

Я ми кажи, защо след като е толкова арогантен, всички играчи на които е бил треньор казват само хубави неща за него, неща от сорта, че са готови да умрат за него, при сбогуването си с тях плачат кат малки деца? Явно не е толкова арогантен май? А и не само играчите, а и със собствениците (май само с Абрамович не е) е в приятелски отношения... То по същата логика може да се говори и за Съра, за Гуардиола и за още куп треньори... А това, че си правиш изводите на база само на вчерашния мач, няма и да го коментирам!

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Мнениеот Never_Mind » 28 апр 2011 17:16

Madridist написа:Не знам какво сектанско влияние има Моуриньо върху играчите и какъв потоп оставя, но ако сега се направи една анкета сред феновете на Челси и Интер - "Кой искате за следващ наставник на отбора", мога да се обзаложа на каквото искате, кой ще е на първото място. Сигурно има някаква причина за това :roll:

+1 Въпреки ,че не ми хареса вчерашната му стратегия, той е и си остава велик треньор , който си пази футболистите от нападки и успява да ги мотивира по великолепен начин. Всеки допуска грешки, даже и най-великите...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 апр 2011 17:28

fcb_bg написа: Да ви спра нетчето на всички спецове и да ви видя тогава...

Няма нет, няма проблем :mrgreen:

[offtopic]:lol: Човек, днес цял ден ми е криво заради снощи, но с този коментар, се усмихвам за първи път през деня. :)[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 апр 2011 17:30

LaRgO написа:
fcb_bg написа:
LaRgO написа:Замислете се защо след всеки важен мач за Барселона обсъждаме съдията ?

Що не го обсъждахте след Арсенал Барселона 2-1 или 2-2? Или не обсъдихте как стана гола на Бендтнер за 0-1?Що не обсъдихте и спорните ситуации в 3-1 мача, а само мрънкахте за картона на холандеца дето си го просеше? Шо не обсъдихте как Скоулс в Рим трябваше да бъде изгонен, ама го пожалиха защото Манчо не знаеха къде се намират? Що не ревете как така само 1 мач наказаха Рамос за проявите в Класикото през есента? Що.... После като ви кажа хейтъри се цупите...

Ами обсъдихме ги.Вие що не обсъждате грешките на съдията,които са във ваша полза ? Мачът срещу Милан помниш ли го ? А срещу Челси ? А за Купата на Краля влизането на Маскерано срещу Алонсо помниш ли го ? Какво получи за това супер грубо влизане а ? Добре,че Интер ви отстрани въпреки съдията.Пръскачките помниш ли ги ? А помниш ли един полуфинал в ШЛ между Реал и Барса как отмениха ЧЕТИРИ ГОЛА НА РЕАЛ ? А смешният червен картон снощи ? Не мога да разбера как изкарвате половин форум хейтъри.

Помня ги как, вие само за такива натяквате. Иначе Интер си отстрани Барса с гол разлика, който дойде след очевидна засада, предвидливо незачетена от Моу в медиите.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 апр 2011 17:33

fcb_bg написа:Помня ги как, вие само за такива натяквате. Иначе Интер си отстрани Барса с гол разлика, който дойде след очевидна засада, предвидливо незачетена от Моу в медиите.

Очевидна засада и отсъдена несъществуваща такава срещу Интер, като техен играч излизаше сам срещу вратаря.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 апр 2011 17:35

Madridist написа:
fcb_bg написа: Да ви спра нетчето на всички спецове и да ви видя тогава...

Няма нет, няма проблем :mrgreen:

[offtopic]:lol: Човек, днес цял ден ми е криво заради снощи, но с този коментар, се усмихвам за първи път през деня. :)[/offtopic]

Сори, пич, но аз отдавна разнасям, че Моу не е треньор за офанзивен отбор, ама кой ли ме слуша мене. Сега ще видим другата седмица, дали съм прав. Може пък Моу да ме обори с някакъв супермегаофанзивен Реал за обръщане на резултата. Реал с половин отбор защитници и 2 опорни за мен не е Реал. Още повече с Игу с хеттрика, Кака, Бензема, Адебата на пейката. Ей, тоя Моу голям баровец да държи резерви тия дето разбиха Валенсия с шестица, тц, тц, тц...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 апр 2011 18:17

Четете за какво е темата, не е нужен излишен спам!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 28 апр 2011 18:39

Сори, пич, но аз отдавна разнасям, че Моу не е треньор за офанзивен отбор, ама кой ли ме слуша мене. Сега ще видим другата седмица, дали съм прав. Може пък Моу да ме обори с някакъв супермегаофанзивен Реал за обръщане на резултата. Реал с половин отбор защитници и 2 опорни за мен не е Реал. Още повече с Игу с хеттрика, Кака, Бензема, Адебата на пейката. Ей, тоя Моу голям баровец да държи резерви тия дето разбиха Валенсия с шестица, тц, тц, тц...

Много си прав ама е по-лесно да плюваш съдията, когато си инструктирал играчите да рушът не да градят и излизаш с грубостите от съблекалнята.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”