k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа:Е......декларацията я има на сайта на Етър, очевидно е, че е имало разговори.
Незнам какво да ти напиша, освен: Ти глупава ли си ? Въпроса не е тоя ! Питането е друго ! Има ли условия за гледане на футболен мач в сектора за гости на стадион Лудогорец Арена в гр. Разград ? Ако няма: Защо не подкрепиш инициативата ?
Не, нещо си объркал ..... темата е: "Защо говорите от името на чужди клубове, без да са ви упълномощавали ??", пише си го в поста на автора на темата ..... Ботев Дебелец може и да са ви дали съгласие, но очевидно 2 от споменатите в списъка НЕ СА. Разговори може и да е имало, но това не е оправдание да пишете от тяхно име декларации.
Коматево специално предполагам осъзнават какви животински условия предлагат на гостуващите фенове, та надали ще сглупят да говорят за сектора в Разград.
Какво пълномощно бе човек ?
От много време си мисля да те препоръчам на една моя позната - психолог. Аз черпя
Все повече ми приличаш на Квик на Оруел. Не че това много ще ти говори нещо, ама по-добре за теб.