Не били компютри, а компоти.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Не били компютри, а компоти.

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 ное 2017 20:40

k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:Е......декларацията я има на сайта на Етър, очевидно е, че е имало разговори.
Незнам какво да ти напиша, освен: Ти глупава ли си ? Въпроса не е тоя ! Питането е друго ! Има ли условия за гледане на футболен мач в сектора за гости на стадион Лудогорец Арена в гр. Разград ? Ако няма: Защо не подкрепиш инициативата ?

Не, нещо си объркал ..... темата е: "Защо говорите от името на чужди клубове, без да са ви упълномощавали ??", пише си го в поста на автора на темата ..... Ботев Дебелец може и да са ви дали съгласие, но очевидно 2 от споменатите в списъка НЕ СА. Разговори може и да е имало, но това не е оправдание да пишете от тяхно име декларации.

Коматево специално предполагам осъзнават какви животински условия предлагат на гостуващите фенове, та надали ще сглупят да говорят за сектора в Разград.

Какво пълномощно бе човек ?
От много време си мисля да те препоръчам на една моя позната - психолог. Аз черпя

Все повече ми приличаш на Квик на Оруел. Не че това много ще ти говори нещо, ама по-добре за теб.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2017 20:41

Mitata написа:Големият е, че заглушават фенове на стадиона, което е фрапантно нарушаване на техните права, а народът си трае.

Един съвет - точно за фрапантни нарушения вие не говорете, не е тук темата да обяснявам защо, то ти си и знаеш само колко правила погазихте. ;) ;)

В крайна сметка, този сектор е временно решение, както се разбра ..... но явно вие държите да нагнетявате напрежението, по-лошото и недостойно е, че се опитвате да въвличате и други във вашите войни с Разград.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 08 ное 2017 20:41

Не били компютри, а компоти.

И не сме ги изнесли, а са ни ги върнали обратно
Кво да праиш, докато Онзи е раздавал акъл някои хора са били до тоалетната.Май Разград обявиха, че ще ремонтират трибуната, но има мерак в някои да избиват комплекси, а други предпочетоха ролята на статисти, докато двама олигарси се ритат по кокалчетата

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2017 20:41

Betchualeng Arnaikem написа:
1982 написа:
k_oleto написа:Е......декларацията я има на сайта на Етър, очевидно е, че е имало разговори.
Незнам какво да ти напиша, освен: Ти глупава ли си ? Въпроса не е тоя ! Питането е друго ! Има ли условия за гледане на футболен мач в сектора за гости на стадион Лудогорец Арена в гр. Разград ? Ако няма: Защо не подкрепиш инициативата ?

Не, нещо си объркал ..... темата е: "Защо говорите от името на чужди клубове, без да са ви упълномощавали ??", пише си го в поста на автора на темата ..... Ботев Дебелец може и да са ви дали съгласие, но очевидно 2 от споменатите в списъка НЕ СА. Разговори може и да е имало, но това не е оправдание да пишете от тяхно име декларации.

Точно затова измества въпроса човечеца. Не че не вдява какво му се говори, просто въпроса не му изнася.

Кой е въпроса ?
Спирам.....и пожелавам лека нощ.
Аз благодаря на ръководството, че се опитват да направят така, че феновете да се чувстват добре, а другото........оставям ви да пишете - аз писах достатъчно !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2017 20:43

Betchualeng Arnaikem написа:
k_oleto написа:
1982 написа:

Коматево специално предполагам осъзнават какви животински условия предлагат на гостуващите фенове, та надали ще сглупят да говорят за сектора в Разград.

Какво пълномощно бе човек ?
От много време си мисля да те препоръчам на една моя позната - психолог. Аз черпя

Все повече ми приличаш на Квик на Оруел. Не че това много ще ти говори нещо, ама по-добре за теб.

Харесвам друг архитектурен стил
Поздрави !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2017 20:45

k_oleto написа:Аз благодаря на ръководството, че се опитват да направят така, че феновете да се чувстват добре, а другото........оставям ви да пишете - аз писах достатъчно !

Ръководсвото ви просто води война с Разград и не му пука за никакви фенове ...... ако му пукаше, щеше да пусне декларация и за клетката за животни в Коматево. Само че там омразният Лудогорец няма нищо общо и затова не е интересна тема за вас.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 ное 2017 20:54

k_oleto написа:Трудно е ! можеш ли да ми обясниш: Аз по -долно човешко същество ли съм от немци и португалци ?

Толкова ли е трудно да си отговориш на този въпрос?
Първо лицензирането за различните турнири е различно и след, като по наредбите сектора в това си състояние ги покрива, какво повече да се коментира?

Гостуващите фенове от последният мач в Разград ако бъдат настанени на мястото, където бяха феновете на Хофе и Брага, то след края на мача идеално знаеш, на какво ще прилича мястото и дали ще има една здрава седалка.
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 08 ное 2017 20:58

k_oleto написа:Хора, какво ви става ? Става дума за феновете/зрителите
Не иде реч за футболни босове.
Ей затова изчезва всичко в Родината :)

Айде, като фенове. Стадион "Българска армия" какви условия предоставя на зрителите?

Изображение

От феновете на Левски, Славия, Септември, Академик: "Българска армия" е абсолютна кочина в условията, които предоставя за гледане на мач :!:

В Разград направиха тия клетки, арматури и плексигласи след едни изцепки на фенове на ЦСКА, доколкото си спомням. Зверовете трябва да са в зверилник. И е малко несериозно първо да погледнеш в чуждото канче и как изглежда сектора за гости на друг клуб, а не видиш собствения си стадион на какво прилича.

Всичко в родината изчезва, защото кражбите и лъжите се гледат с добро око от много хора.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 ное 2017 21:00

1982 написа:
k_oleto написа:Аз благодаря на ръководството, че се опитват да направят така, че феновете да се чувстват добре, а другото........оставям ви да пишете - аз писах достатъчно !

Ръководсвото ви просто води война с Разград и не му пука за никакви фенове ...... ако му пукаше, щеше да пусне декларация и за клетката за животни в Коматево. Само че там омразният Лудогорец няма нищо общо и затова не е интересна тема за вас.

Ръководството на Лудогорец отдавна води война срещу ЦСКА. Време беше да се отговори. Поводът е фрапантното нарушаване на правата на другите фенове. Преди време беше писал нещо за "овцете", сещаш ли се? Сега се оказва напълно в реда на нещата феновете на противниковите отбори да бъдат заглушавани.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 ное 2017 21:03

Groucho написа:В Разград направиха тия клетки, арматури и плексигласи след едни изцепки на фенове на ЦСКА, доколкото си спомням. Зверовете трябва да са в зверилник. И е малко несериозно първо да погледнеш в чуждото канче и как изглежда сектора за гости на друг клуб, а не видиш собствения си стадион на какво прилича.

Всичко в родината изчезва, защото кражбите и лъжите се гледат с добро око от много хора.

Вината е конкретна, носи се от конкретно лице, не е обща. На стадиона има камери, нека виновните бъдат идентифицирани, арестувани и отговарят за делата си.
Последна промяна от Mitata на 08 ное 2017 21:05, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “Кошче за отпадъци”