iliev72 написа:Още един толерист като любимият ни президен Росен Плевнелиев
Явно нищо не си разбрал от културата нищо , че знаеш тези 4 езика.Язък за загубеното ти време.
Това , че говориш тези езици не те прави широкоскроен.Явно не знаеш значението на думата широкоскроен.
Тя и Ангела Меркел е "широкоскроена" и затова Германия сега е пълна с потенциални терористи.
Кофти е да си комплексар и да си избиваш комплексите с учене езици

Защо ли и нашите съседите сърбите също не се счупват да говорят друг език освен сръбски в Сърбия

Само ние българите се правим на многоезичници в България

О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава?
"История славянобългарска"
Широкоскроеният човек не е расист и не е ограничен от мързел, шовинизъм или патриотарщина. Комплексарщина е да се имаш за нещо повече от онези, които ти така нагло нарече маймуни, повечето от които със сигурност имат по-добро възпитание и по-богата обща култура от теб. А времето ми е не е загубено - по време на следването ми в чужбина тези чужди езици ми помонаха доста да се справя с новата за мен обстановка. Те са и основна предпоставка за това да продължавам да създавам трайни и здрави приятелства с представители на различни националности, учейки се от техния опит и мироглед, както и те от моя. А младите българи учат наистина най-малко два чужди езика, така че не поставяй нормалните ученолюбиви българи под собствения ти невеж знаменател.
А цитатът от историята СЛАВНОбългарска на Паисий, както е правилното наименование на творбата му, с нищо не противоречи на казаното от мен. Ние пак си запазваме собствения език и култура, като същевременно научаваме нещо ново и аз другите около нас. Няма по-голямо благо от това да научаваш нещо ново всеки ден, защото "Знанието е сила." както е казал сър Фрайнсис Бейкън (според официалната версия, макар че този цитат е всъщност по-стар и принадлежи другиму).
С този коментар считам разговора с теб, расиста, за изчерпан. Не по моя вина, а просто защото не виждам сериозен събеседник срещу себе си.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]