Докога съдийската мафия ще подпира силните на деня?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: До кога съдийската мафия ще подпира силните на деня?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 мар 2016 19:31

Tommi написа:
Кашчей написа:
От клипа, пуснат в ГОНГ, много трудно можеш да твърдиш, че има нарушение.

Или свириш фаул и даваш червен картон, или оставяш играта да продължи. Всякакво друго отсъждане не говори никак добре за съдията.

Ситуацията е много шибана. Гледах клипа в "Гонг" няколко пъти:
1. Не съм убеден, че имаше нарушение срещу играча на "Пирин". Останах с чувството, че той се хвърли прекалено артистично.
2. Дори да е имало нарушение - Владо Стоянов беше заел много добра, активна позиция напред, другият защитник на "Лудогорец" покриваше втория играч на "Пирин" - за мен това не е 100 % голово положение.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 05 мар 2016 19:34

Captain Stottlemeyer написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:
От клипа, пуснат в ГОНГ, много трудно можеш да твърдиш, че има нарушение.

Или свириш фаул и даваш червен картон, или оставяш играта да продължи. Всякакво друго отсъждане не говори никак добре за съдията.

Ситуацията е много шибана. Гледах клипа в "Гонг" няколко пъти:
1. Не съм убеден, че имаше нарушение срещу играча на "Пирин". Останах с чувството, че той се хвърли прекалено артистично.
2. Дори да е имало нарушение - Владо Стоянов беше заел много добра, активна позиция напред, другият защитник на "Лудогорец" покриваше втория играч на "Пирин" - за мен това не е 100 % голово положение.

Да бе сигурно играча на Пирин беше тръгнал да целува вратаря,че беше се затъжтил за него ми те излизат двама срещу него.Много ми е интересно ако беше в обратната посока дали щеше да пощади играчите на Пирин?!!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 05 мар 2016 19:34

drums написа:
glarus_ds написа:
Себастиан Фетел написа:На Локомотив Пловдив също не дадоха две дузпи днес. На оня манго Нар пък беше спестен червен картон. Лудогорец колкото и да не ми се иска да го призная е най-добрия отбор в България и заслужено ще е шампион.

Какви дузпи бе, ти нормален ли си? При първата претенция Камбура беше 1 метър засада... Втората прененция е нелепа, дето с Минев..... На нар му свириха поне 3-4 напълно измислени фаула... На всичкото отгоре бяха вдигнати две безумни засади, едната на Нар(Крумов покриваше) и другата на Бедоя, който беше в нашето поле, а в полето на Локо имаше техен играч. А оня смешник вдига засада :mrgreen: Ти явно не я разбираш тая игра, ориентирай се към нещо друго.... Иначе е ясно, че Лудогорец са най-добри, при толкова наляти в тях пари (приватизирани и отмъкнати от държавата)! Но подобно съдийство, при това всеки кръг...

Колега на Камбуров няма никаква засада и когато изтърва положението срещу вратаря имаше възможност да играе с топката,но Ал.Александров го блъсна с ръце и това не е ли дузпа?

Прав си, няма засада на Камбуров, сега го прегледах пак, Алвеша покрива, не съм видял добре одеве, а за този сблъсък малко пресилено ми се вижда отсъждане на дузпа, но нзн :mrgreen: ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 05 мар 2016 19:35

sandi74 написа:
drums написа:
glarus_ds написа:
Себастиан Фетел написа:На Локомотив Пловдив също не дадоха две дузпи днес. На оня манго Нар пък беше спестен червен картон. Лудогорец колкото и да не ми се иска да го призная е най-добрия отбор в България и заслужено ще е шампион.

Какви дузпи бе, ти нормален ли си? При първата претенция Камбура беше 1 метър засада... Втората прененция е нелепа, дето с Минев..... На нар му свириха поне 3-4 напълно измислени фаула... На всичкото отгоре бяха вдигнати две безумни засади, едната на Нар(Крумов покриваше) и другата на Бедоя, който беше в нашето поле, а в полето на Локо имаше техен играч. А оня смешник вдига засада :mrgreen: Ти явно не я разбираш тая игра, ориентирай се към нещо друго.... Иначе е ясно, че Лудогорец са най-добри, при толкова наляти в тях пари (приватизирани и отмъкнати от държавата)! Но подобно съдийство, при това всеки кръг...

Колега на Камбуров няма никаква засада и когато изтърва положението срещу вратаря имаше възможност да играе с топката,но Ал.Александров го блъсна с ръце и това не е ли дузпа?

Дузпа с червен картон е за Бодичека Сашко ама те синичките кога ще си признаят :?:

Я ти да кажеш защо беше изгонен Бакари? А, смешко :mrgreen:
CHELSEA

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 мар 2016 19:38

glarus_ds написа:
sandi74 написа:
drums написа:
glarus_ds написа:

Дузпа с червен картон е за Бодичека Сашко ама те синичките кога ще си признаят :?:

Я ти да кажеш защо беше изгонен Бакари? А, смешко :mrgreen:

Защото е дървар като вашите ама само как ви пори на финала за купата и ви връчи калъфката :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Re: Докога съдийската мафия ще подпира силните на деня?

Мнениеот Emmanuel » 05 мар 2016 19:40

Винаги съм бил обективен в преценките си(както за картона на Моци срещу Левски казах, че си е тъмно червен) сега обаче съм бесен от воя на гонг! Каква дузпа за удар в топчетата на момчето, направо му се взе акъля, а за "червения" картон на Венци не ми се коментира изобщо. Да противниковия нападател падна силно, но само защото сам се бе засилил. Това не беше дори и жълт картон, пълно безумие. Венци посяга за топката пръв, онзи му връхлита и дай да изгоним Венци. Вие нормални ли сте? Моля господа от Гонг освободете се от фенските си пристрастия и пишете истината. За съфорумците ми е ясно, че няма да го направят.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 05 мар 2016 19:42

докато дойде Милсами и разпори Домуса и измисленото му отборче
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 мар 2016 19:44

batmanlevski написа:докато дойде Милсами и разпори Домуса и измисленото му отборче

Запей за калъфките.Запей и за Тампере,Търнава,Сараево,Олимпия,Беверен,Иртиш,Антверп и другите футболни чудовища които са се гаврили с цирковата ви трупа :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 05 мар 2016 19:45

glarus_ds написа:
drums написа:
glarus_ds написа:

Прав си, няма засада на Камбуров, сега го прегледах пак, Алвеша покрива, не съм видял добре одеве, а за този сблъсък малко пресилено ми се вижда отсъждане на дузпа, но нзн :mrgreen: ;)

Ми като не знаеш, мълчи си барем!
А може и да се извиниш...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 05 мар 2016 19:46

Emmanuel написа:Винаги съм бил обективен в преценките си(както за картона на Моци срещу Левски казах, че си е тъмно червен) сега обаче съм бесен от воя на гонг! Каква дузпа за удар в топчетата на момчето, направо му се взе акъля, а за "червения" картон на Венци не ми се коментира изобщо. Да противниковия нападател падна силно, но само защото сам се бе засилил. Това не беше дори и жълт картон, пълно безумие. Венци посяга за топката пръв, онзи му връхлита и дай да изгоним Венци. Вие нормални ли сте? Моля господа от Гонг освободете се от фенските си пристрастия и пишете истината. За съфорумците ми е ясно, че няма да го направят.

Сложи си очила и виж кой първи играе с топката ако трябва си го увеличи

Върни се в “Кошче за отпадъци”