"Левски" рекетира "Виваком" за 18 млн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: "Левски" рекетира "Виваком" за 18 млн

Мнениеот 1palq4o1 » 01 сеп 2015 16:12

nib написа:
1palq4o1 написа:
nib написа:Хах ама още ли се съмнявате :o

И кво се захванахте с фрогнюс. Достатъчно е да напишете в Гугъл " Пеевски Левски" и ще видите само фрог ли са.
Иначе няма лошо Пеевски да даде на Леевски, стигa да не иска после нещо защото и това го има: http://www.fanface.bg/news/item/7908-

Само като гледам колко си негоден и да препишеш нещо без грешки и ми става ясно какви източноци ще цитираш в подкрепа на тезата си!!!
Опаааааа...стана прекалено сложно изречение за капацитета ти :mrgreen:

добре ма госпожо, пиши ми двойка :oops:
източноци ще цитираш в подкрепа на тезата си!!!

верно е, не е просто

Приемам забележката ти-основателна е!
А достоверните източнИци...къде са?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 сеп 2015 16:16

korteneca написа:Разликата между нас и вас е от тук до небето!

Така ли, а защо след нареждането на Ганчев да спрете със скандираните против ББ и правителството веднага млъкнахте? Разбрахте, че ще има преговори между Ганчев, ББ и министъра за базите и гробна тишина. Няма вече лош Боко, няма нищоооо... Толкова сте продажни, че не трябва дори да се обаждате.[/quote]

Да речем,че не викаме 2.2.16.16 защото в България няма демокрация и свобода на словото!Има си диктатура и ДС действия!Дано си разбрал!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 сеп 2015 16:18

Стига се гаврете с левскарите вече... оставете да си се клатушкат в средата на таблицата с хилядите спонсори на ББ, Плеефски и КО :idea:
:lol: :lol:

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 01 сеп 2015 16:19

nib написа:
1palq4o1 написа:

И кво се захванахте с фрогнюс. Достатъчно е да напишете в Гугъл " Пеевски Левски" и ще видите само фрог ли са.
Иначе няма лошо Пеевски да даде на Леевски, стигa да не иска после нещо защото и това го има: http://www.fanface.bg/news/item/7908-

Само като гледам колко си негоден и да препишеш нещо без грешки и ми става ясно какви източноци ще цитираш в подкрепа на тезата си!!!

Разкажи ни за "източноците", даскаличкее!: :mrgreen:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 сеп 2015 16:22

ShooterMan написа:Пеевски трябва да влезе в затвора, а отборът от Подуяне да бъде закрит и забранен със закон като изключително вреден за спорта и морала не само за футбола в България, но и за самата България като цяло.

АМИН! :lol:

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 01 сеп 2015 16:27

джони написа:
veselinsk написа:Давам и 15 минути живот на тая тема максимум 8-)

това само ще покаже,че е истина.Фрогнюз е сериозна медия,една от малкото опозиционни,застанали са с името си,дори и да затрият темата статията ще остане,въпреки че много им се иска да прикрият истината

Аз сериозна медия в България не знам да има...Зад всяка стои някой и все нечии интереси се гонят...така, че толкова за сериозните медии...Относно темата....какво да кажа? Вероятно да е истина, но ми се струва доста изопъчено.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 01 сеп 2015 16:32

Teo написа:
ShooterMan написа:Пеевски трябва да влезе в затвора, а отборът от Подуяне да бъде закрит и забранен със закон като изключително вреден за спорта и морала не само за футбола в България, но и за самата България като цяло.

Набожен комунист!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Теоооооо, Тео-няма вече член 1-ви на конституцията, че да си забранявате каквото и да било-ритайте в аматьорските групи за здраве, че идва зимата...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 01 сеп 2015 16:33

Карамел Му написа:
nib написа:
1palq4o1 написа:

Разкажи ни за "източноците", даскаличкее!: :mrgreen:

Приех забележката ти, но...уви не виждам някакви достоверни източнИци за твърденията ти

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 сеп 2015 16:36

Как беше ... Левски, оле, нищо общо с ДПС :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 сеп 2015 16:37

1palq4o1 написа:
Teo написа:

Набожен комунист!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Теоооооо, Тео-няма вече член 1-ви на конституцията, че да си забранявате каквото и да било-ритайте в аматьорските групи за здраве, че идва зимата...

Няма ли нормални хора в тая държава да ме направят ШЕФ на БФС? Освен да пусна една кандидатура и да сваля Перуката от власт!
@ Първата ми задача ще бъде да ликвидирам подуянския отбор! :lol:

Върни се в “Кошче за отпадъци”