КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София) FT 1-4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kremi82
Контакти:

Re: КБ София 2010 (София) - ЦСКА (София)

Мнениеот kremi82 » 19 авг 2015 20:00

demon777 написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:
demon777 написа:Все ми се струва че ако ни барне някой клуб от Б група ще ни разнищи
Вратарчето ни е пълна дупка. Трябва се намери качествен вратар щото Колев е дрът вече.
А господинов показа още в А група че е голяма паника

Септември месец и това трябва да стане-да се срещнем с отбор то Б група. Ще е интересно 8-)

Да, аз също очаквам с интерес такава среща, после току виж и някой противник от А да ви се падне. Ще има купон. :)

С тая играя само Левски може да бием ама то тях ги бие всеки и не е за хвалене

И срещу Монтана не сте обречени, особено ако се играе един мач и сте гости. Ако обаче има и реванш ви е спукана работата. :)
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 авг 2015 20:00

Янев правилно е подбрал генералната стратегия. Отборите във В група са аматьори и нямат въздух и за 40 минути. Така с отбор от тренирани момчета няма да срещне особена съпротива. Такава може да има от тим, който също е събрал професионалисти и гони промоция. Не съм наясно има ли такъв в тази В група.
Естествено, с тази стратегия в Б група няма как да стане, тогава ще е нужна нова селекция и нов подход. Доколко в момента ЦСКА има сили да отстрани отбор от Б или А група-трудно е да се прецени. За Б група-вероятно, ако не е от водещите. За А група-малко вероятно, дори да е от последните.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 авг 2015 20:09

sin4ec написа:Янев правилно е подбрал генералната стратегия. Отборите във В група са аматьори и нямат въздух и за 40 минути. Така с отбор от тренирани момчета няма да срещне особена съпротива. Такава може да има от тим, който също е събрал професионалисти и гони промоция. Не съм наясно има ли такъв в тази В група.
Естествено, с тази стратегия в Б група няма как да стане, тогава ще е нужна нова селекция и нов подход. Доколко в момента ЦСКА има сили да отстрани отбор от Б или А група-трудно е да се прецени. За Б група-вероятно, ако не е от водещите. За А група-малко вероятно, дори да е от последните.

Е айде пък сега. В момента играяем с 10 резервни играча.Нищо общо със състава предния мач.
Левски да отстраним стига после нека паднем от Монтана
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 19 авг 2015 20:12

demon777 написа:
sin4ec написа:Янев правилно е подбрал генералната стратегия. Отборите във В група са аматьори и нямат въздух и за 40 минути. Така с отбор от тренирани момчета няма да срещне особена съпротива. Такава може да има от тим, който също е събрал професионалисти и гони промоция. Не съм наясно има ли такъв в тази В група.

Е айде пък сега. В момента играяем с 10 резервни играча.Нищо общо със състава предния мач.

Ще ме светнеш ли, как догодина дори и един измежду Левски и ЦСКА ще играе в Б група???
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2015 20:14

demon777 написа:Е айде пък сега. В момента играяем с 10 резервни играча.Нищо общо със състава предния мач.

С тази игра, Верея (Стара Загора) ще ви се стори като Вердер, така че недей да точиш зъби на Левски. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2015 20:16

kremi82 написа:Ще ме светнеш ли, как догодина дори и един измежду Левски и ЦСКА ще играе в Б група???

Аз ще те светна: Няма как. :) Едните няма да изпаднат, а за другите е необходим лиценз, дори за Б група. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 авг 2015 20:17

demon777 написа:Е айде пък сега. В момента играяем с 10 резервни играча.Нищо общо със състава предния мач.

Нивото е потресаващо ниско. Все пак това са аматьори. А Левски ... много сте далече оттам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2015 20:18

TristaNNN написа:
шивача написа:На мен общото взето ми харесаха. Все пак повечето са млади момчета и сега им е времето да трупат самочувствие и опит.

Да, общо взето дотук водите с 3 гола. Единият от тях е автогол, просто толкова си може момчето в жълто-синьо. Другият гол падна при ваша атака в съотношение петима в червено срещу едва двама в жълто-синьо :!: и вашия така я замота, че чак ме наби на смях. А да, и гол ви вкараха. Щом това, общо взето, ти харесва - страхотно, така ви искам.
Някой правилно спомена, че ако ви барне отбор от Б Група, ще ви направи на ... :oops:

Ти ли беше тоя с прогнозата нещо си на 0 за Септемрви кога играхме с тях. :lol: Нещо размахваше някви списъци с играчите им и нещо обясняваше там. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 авг 2015 20:20

Мачле на ниво В група.С тази игра в Б група ще ви надуят шошоните! :mrgreen: При условие,че вземете лиценз,де...
Смешна работа...
Не знам дали на Ганчев му харесва такава жалка "продукция". :o

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 19 авг 2015 20:23

sin4ec написа:

Нивото е потресаващо ниско. Все пак това са аматьори. А Левски ... много сте далече оттам.

След като от един мач между аматьори,можете да оформите спор за ЦСКА и Левски,значи сте велики.

Върни се в “Кошче за отпадъци”