Изгоря ли ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Изгоря ли ЦСКА?

Мнениеот icko65 » 07 авг 2015 15:38

CSKA 78 написа:
Tommi написа:
CSKA 78 написа:Явно някои посинели( а и други позеленели, не се знае цвета дали е от клубната им пренадлежност, или просто ги е яд) ще получат удар, като ЦСКА започне в неделя от...В група, при това с картотекирани футболисти и с 90% по-малко дългове!!! :mrgreen: :mrgreen:

Слаба работа, аз до последно се надявах, че днес ще се появите в жребия за Шампионска лига. :mrgreen:

И дотам ще стигнем след около 3 години, не се бой!! :mrgreen:

Както сте се запътили към отвъдното може и 30 да ви трябват след тая кома в която сте!Не бързай да не вземеш да умреш и ти с тях!Най -добре сменяй отбора пич!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 07 авг 2015 15:39

ntodorov написа:Добре де момчета. Навсякъде чета ирония и подигравки.
Вие давате ли си сметка за друго, че е въпрос на време всички
родни клубове да изживеят нещо подобно. Не се ли притеснявате, че всите
вървим към нищото. Как може близо месец никой от ония торби с лайна в БФС
да не се огледа, че в административните дела нещо им куца. До оня ден пускаха снимки на
Боби и сие, как си почиват из моретата световни докато феновете, ръководство и футбалерите
на един клуб се готвеха за мачовете си във В група...И сега в навечерието на мачовете им отрезняха
и решиха друга по-голяма простотия.
Абсурдно БФС. Гасете лампите, заключвайте стадионите и да ходим, като феновете
на Дунав в Гюргево на мач.

Голяма част от родните клубове ВЕЧЕ изживяха нещо подобно :!: Но никога не е късно и за другите...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2015 15:42

Като отвориш спортните сайтове и 9 от 10-те топ новини са за ЦСКА София! Дори и във В група рейтинга отново го държи ЦСКА, защото футбола в България се върти около нас!
@ Никъде нищо не пише за ФК Кренвирш, ФК Подуяне и т.н. Никой не се интересува от жалки отборчета с една каруца платени фенове! :!:
Последна промяна от Teo на 07 авг 2015 15:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 авг 2015 15:42

Няма официална информация от БФС, че Гришата е картотекирал футболистите във ФК ЦСКА, а не в ПФК ЦСКА.
Както няма и официална информация от БФС, че мачът в неделя се отлага.
Засега има инфо само от пресслужбата на ЦСКА, че мач ще има.
Така че слуховете за смъртта на ЦСКА са силно преувеличени. :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 авг 2015 15:44

И не вярвайте на всяка партенка, че от много радост ще вземете да хвърлите топа.
Трябва винаги да се придържате към народната мъдрост, че много хубаво, не е на хубаво. :lol:

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 авг 2015 15:45

ntodorov написа:Добре де момчета. Навсякъде чета ирония и подигравки.
Вие давате ли си сметка за друго, че е въпрос на време всички
родни клубове да изживеят нещо подобно. Не се ли притеснявате, че всите
вървим към нищото. Как може близо месец никой от ония торби с лайна в БФС
да не се огледа, че в административните дела нещо им куца. До оня ден пускаха снимки на
Боби и сие, как си почиват из моретата световни докато феновете, ръководство и футбалерите
на един клуб се готвеха за мачовете си във В група...И сега в навечерието на мачовете им отрезняха
и решиха друга по-голяма простотия.
Абсурдно БФС. Гасете лампите, заключвайте стадионите и да ходим, като феновете
на Дунав в Гюргево на мач.

Пич, нещо бъркаш с реда. Не е работа на БФС да следи клубните дела. Всеки отбор си има ръководство, изпълнителни, административни директори, които трябва да гледат правилата на БФС. Клубът трябва да си подаде документи за участие, за картотека, за членство.
Ти като започваш някъде работа или кандидатстваш за нещо....кой е активната страна?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 авг 2015 15:45

Teo написа:Като отвориш спортните сайтове и 9 от 10-те топ новини са за ЦСКА София! Дори и във В група рейтинга отново го държи ЦСКА, защото футбола в България се върти около нас!
@ Никъде нищо не пише за ФК Кренвирш, ФК Подуяне и т.н. Никой не се интересува от жалки отборчета с една каруца платени фенове! :!:

Народът иска хляб и зрелища. :) А по-голям цирк никой друг не може да направи. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 авг 2015 15:47

Аз не виждам за какво трябва да злобеем срещу чорбетата.На 100% за бях да ги изхвърлят заради дълговете,но не заради друго,а за да започнат да се спазват правилата.Всички останали неуредици не ме радват,защото днес у тях,утре/не дай Бог/у нас.Скапано БФС-хората които "работат" там,единственото което правят е,че правят грешка след грешка и гаф след гаф.ЦСКА НЕ ТРЯБВАШЕ да започва първо от В група.После не трябваше да го ПРИПОЗНАВАТ в каквото и да е.Трето-не трябва да им се пуска аванта за измъкване от дълговете.Четвърто-всеки бръкнал в кацата с червен мед през годините-на прокурор и ако заслужава-на съд.Според мен ЦСКА ТРЯБВА да си започне от най долното стъпало и ако може да стигне до профи футбола.Всичките тези припознавания ми идват малко в повече.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2015 15:49

Tommi написа:
Teo написа:Като отвориш спортните сайтове и 9 от 10-те топ новини са за ЦСКА София! Дори и във В група рейтинга отново го държи ЦСКА, защото футбола в България се върти около нас!

Народът иска хляб и зрелища. :) А по-голям цирк никой друг не може да направи. :mrgreen:

Не е така. Народа обича ЦСКА и за това има такъв интерес към нас! Защото сме най-многобройни в България и имаме фенове пръснати по целия свят!
@ Даже във В група, че дори и в А окръжна пак ще сме фактор №1 в България! Това ни е съдбата Томи... винаги да сме на първо място във всяко едно отношение!
@ Футбола в България се върти около ЦСКА София, а останалите отборчета са периферията ни!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 авг 2015 15:55

Готвача написа:Аз не виждам за какво трябва да злобеем срещу чорбетата.На 100% за бях да ги изхвърлят заради дълговете,но не заради друго,а за да започнат да се спазват правилата.Всички останали неуредици не ме радват,защото днес у тях,утре/не дай Бог/у нас.Скапано БФС-хората които "работат" там,единственото което правят е,че правят грешка след грешка и гаф след гаф.ЦСКА НЕ ТРЯБВАШЕ да започва първо от В група.После не трябваше да го ПРИПОЗНАВАТ в каквото и да е.Трето-не трябва да им се пуска аванта за измъкване от дълговете.Четвърто-всеки бръкнал в кацата с червен мед през годините-на прокурор и ако заслужава-на съд.Според мен ЦСКА ТРЯБВА да си започне от най долното стъпало и ако може да стигне до профи футбола.Всичките тези припознавания ми идват малко в повече.

В наредбата пише - при отнемане на професионален лиценз, клубът участва във В група. Както Хасково, както Локо Сф.
А как е според теб, едва ли в БФС ги интересува.

Върни се в “Кошче за отпадъци”