ЦСКА - Ашдод (неделя,02.08.) контрола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Ашдод (неделя,02.08.) контрола
Слабото ни звено е защитата.Явно трябва още напасване и обиграване.А за израелските ръгачи....нямам думи.Хубавото от този мач е ,че нямаме контузени играчи!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Добре дошли на Армията!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Ей, затова ЦСКА трябва да бъда разбранена.
Не може да се дава воля на такива диваци и то безнаказано.
Освен това... ебати излагацията. Да губиш от отбор с 3 червени

Комплексари!
Освен това... ебати излагацията. Да губиш от отбор с 3 червени
Комплексари!
Този мач въобще не беше полезен!Няма как нашите момчета да се хвърлят в този груб приятелски мач!Трябваше да се спре още около 30-тата минута!Доста весел завършех на срещата и да му мислят ДРУГИТЕ
!
- Udoji90
- Контакти:
Не виждам каква излагация е да загубиш от отбор с 3 червени картона, при положение че изгонените бяха заменени и Ашдод през цялото време си играха с 11 души. 
Последна промяна от Udoji90 на 03 авг 2015 13:24, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Почнахме много лежерно и разконцентрирано мача,за това дойдоха и голяма част от проблемите,докато евреите излезнаха като за световен финал!Друг е въпроса,че отбора ни не е обигран,а трябва да има повече мачове с по-силни отбори,за да си сверяваме часовника
Поведението на публиката беше провокирано от грубата,касапска игра на евреите и то в контрола
!Виждал съм досега,само още един отбор ,да си позволява дори и по-груба игра на „Армията“-„Рода“,при това на четвъртфинал за КНК!Хубавото е,че играчите почувстваха публиката зад гърба си,това ще е нужно ,особено за мачовете във „В“ ГРУПА
!Другото полезно нещо е,че бъдещите ни съперници и техните фенове видяха какво ги очаква,ако си позволяват подобна, неспортсменска игра,независимо къде ще се играе мача-„на война,като на война“
!И един риторичен въпрос-Гонзьо и Тъпчо,дали още искат да играят срещу нас,за „Рилецо“ или за който и да е друг съперник 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
matador1 написа:Ей, затова ЦСКА трябва да бъда разбранена.
Освен това... ебати излагацията. Да губиш от отбор с 3 червени![]()
![]()
Комплексари!
Само ,че отбора доигра срещата с 11 човека-СМЕШНИК
- GA_ veliki
- Контакти:
Дрисльовците които влезнаха на игрището, ако знаят какво се случи на арабелите нападнали еврейски спортисти в Мюнхен, вече ще се напикават на сън 
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
GA_ veliki написа:Дрисльовците които влезнаха на игрището, ако знаят какво се случи на арабелите нападнали еврейски спортисти в Мюнхен, вече ще се напикават на сън
Да бе,сега ще дойде МОСАД,да отмъщават
- dreben23
- Контакти:
Всички звена са ни слаби ако трябва да съм откровен. Има леки проблясъци, но са съвсем малки, дори с видимо око незабележими. Но е нужно доста време и още един или двама нови със сигурност и то по възможност да са по-класни, само че не знам дали не приключихме със селекцията. Очаквах доста повече от Коце Хазуров, а той е пълна скръб засега.
Доволен съм най-вече от момчетата, които взехме от Миньор, добре се справят те специално. Маламов и Цветанов също добре се включиха в отбора, допадат ми. Но сме много зле с вкарването на голове и трябва да го решим този сериозен проблем. Да взимат Гъргоров и Романов, стига са чакали момчетата.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Върни се в “Кошче за отпадъци”