ЦСКА по пътя на Спартак Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

alchemist
Контакти:

Re: ЦСКА по пътя на Спартак Варна

Мнениеот alchemist » 16 юни 2015 13:41

HEATSEEKER написа:Имам някакво предчувствие , че нито Литекс ще го преместят в София, нито ЦСКА ще бъде изваден от А група

Точно това ще се случи! Спете спокойно деца :)
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юни 2015 13:41

Antananarivo написа:
popokutepetel написа:Министърът говори глупости и се мъчи да манипулира :). Разбира се, че не е незаконно Цуца и Литекс да се обединят. Не е незаконно този НОВ отбор да се прекръсти на ЦСКА 2015 напр., не е незаконно новия отбор за играе в червен екип, да заяви Българска армия за стадион на който ще играе и да си направи подобна емблема на тази на ЦСКА (същата не може да бъде по ред причини). Всичко това си е законно. Беззаконието, което се мъчат да прокарат е да се пробута този НОВ отбор като някакъв правоприемник, да ползва чужд лиценз (т.е. този на Литекс) и да започне участието си от А група. Защото с това се нарушават и правилата на УЕФА и правилника на БФС. А те нещата са ясни - НОВ отбор почва от А окръжна, а не от А професионална група.

Никой не ви пита и няма да ви пита, синьо идиотче! Твърде сте незначителни за да давате мнения по въпроса, а и на никой не му пука за идиотските ви разсъждения. Между другото няма да е лошо след като си решил да пишеш в подфорум ЦСКА, да спазваш правилата така както го правиш в синия подфорум. [offtopic]Като не можеш или не искаш, върви си сери в обора на воля, тъпак задръстен![/offtopic] :evil:

Човека ти е написал самата истина която явно те дразни.А това кой е значителен да дава мнения ти изобщо не можеш да решаваш.Всеки има право да пише в който си форум иска.Правилата ти ги нарушаваш като обиждаш
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 16 юни 2015 13:43

popokutepetel написа:Беззаконието, което се мъчат да прокарат е да се пробута този НОВ отбор като някакъв правоприемник, да ползва чужд лиценз (т.е. този на Литекс) и да започне участието си от А група. Защото с това се нарушават и правилата на УЕФА и правилника на БФС. А те нещата са ясни - НОВ отбор почва от А окръжна, а не от А професионална група.

Притеснява ме, че като нищо ще направят това наглеците, защото ежедневно виждаме правилника на БФС колко се спазва от самото БФС /пример с нашите 5-6 "последни" предупреждения/, и като го направят, после има да се чудим защо от УЕФА така наказали целият ни футбол и Перуци нали беше там в някакви комисии, нали беше аверче с Платини, а що така стана...
Защото тук е съвсем реално целият политически и бизнес елит да направи каквато си иска врътка напреки закона, но сме твърде малки, за да избягаме от шамарите на УЕФА...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 юни 2015 13:49

Дано това да не стане,че няма да има оправия!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юни 2015 13:56

ДОЛУ,ДОЛУ, ДОЛУ! В,Г,З,Ц група за вас!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 юни 2015 14:00

W84me написа:ДОЛУ,ДОЛУ, ДОЛУ! В,Г,З,Ц група за вас!

Що?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 юни 2015 14:02

За да се създаде ЦСКА Люляково знаме трябва намеса на държавата,защото футболните закони не го позволяват.Не е морално ,етично и ще бъде прецедент.До сега два отбора от А група не са се обединявали,а новото дружество би трябвало да поеме активите и пасивите на двата отбора.Отбора от Ловеч къде отива при това положение.Като Ботев Пловдив в зоните ли, като при сталиниският геноцид.Предполагам че повечето от феновете ще припознаят отбора започващ на чисто,без задължения от аматьорските групи.След две години пак ще са при майсторите,без задължения,с база на концесия и собственик който ще инвестира.Това ,мисля е пътя към Спасението.Имаше някакви обединения преди време в Пзарджик,Бургас,Стара Загора и Пловдив,но тогава влизаха в по-горна група за сметка на друг,а и вече не може.Изборът е ваш,господа цесекари.За да има мир,трябва да има възмездие.

Потребителски аватар
k@r@k0nju1
Контакти:

Мнениеот k@r@k0nju1 » 16 юни 2015 14:07

Що се косите? Ще има ЦСКА - София и ЦСКА - Ловеч, както и ма и сумати уефскита. Когато бие ЦСКА - София, ще се радваме, когато бие ЦСКА - Ловеч, пак ще се радваме.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 16 юни 2015 14:07

ЦДНА е оставал в групата за сметка на друг традиционен отбор още в началото на съществуването си. Червените петолъчки са закърмени с паразитизъм. ;) Достатъчно дълго внушаваха на другите и най-вече на себе си какви онеправдани душици са. Крайно време беше отново да им лъсне уродската природа, да покажат на какви извращения са готови, за да стигнат до върха. ;)

КАКВОТО и да стане от тук насетне, народът и ще мрази люто, и ще се гаври жестоко с червените петолъчки- в каквато и форма да останат, и по-вероятното- каквато и нова форма да приемат/придобият. Пътят, по който ще поемат, ще определи пропорцията между двете. ;)
Последна промяна от Blue1914 на 16 юни 2015 14:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 юни 2015 14:07

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:За да се създаде ЦСКА Люляково знаме трябва намеса на държавата,защото футболните закони не го позволяват.Не е морално ,етично и ще бъде прецедент.До сега два отбора от А група не са се обединявали,а новото дружество би трябвало да поеме активите и пасивите на двата отбора.Отбора от Ловеч къде отива при това положение.Като Ботев Пловдив в зоните ли, като при сталиниският геноцид.Предполагам че повечето от феновете ще припознаят отбора започващ на чисто,без задължения от аматьорските групи.След две години пак ще са при майсторите,без задължения,с база на концесия и собственик който ще инвестира.Това ,мисля е пътя към Спасението.Имаше някакви обединения преди време в Пзарджик,Бургас,Стара Загора и Пловдив,но тогава влизаха в по-горна група за сметка на друг,а и вече не може.Изборът е ваш,господа цесекари.За да има мир,трябва да има възмездие.

То и ние сега сме във В група и ще влезем в по-горна :lol: !Какво значи преди е можело,а сега не?
Аз лично съм се радвал сигурно колкото вас,като разкарахте селския!Надявах се Ботев да го има и да е силен!Е,сега сте БотевЪ,но аз пак се кефя,че традиционен отбор е в А група,даже се надявам да си направите стадиона за да идвам пак на гостувания при вас!За мен сте си Ботев и не заради някакво си незакрито дружество,а защото така!

Върни се в “Кошче за отпадъци”