Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Кой би бил най-големият дразнител на Левски, ако няма ЦС

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юни 2015 15:51

ivan56 написа:
Венков е голям лайняр,типичен селяндур.Нищо чудно да е провокирал феновете,но това не ги оправдава разбира се.

Ми да, не е оправдание, но провокира, иначе никой нямаше да скочи.
П.С. доста преигра при падането си, никой не го удари по главата или лицето.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юни 2015 15:53

damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
damyanov1963 написа:
ЧЕРНО МОРЕ 1913 написа:
damyanov1963 написа:
ShooterMan написа:Само дето вие сте държавното отборче, нали помните кой ви плати дълговете, за да вземете лиценза и кой ви постори трибуната? Винаги сте били номер 1 фаворит на всички власти. И не търсете дразнители, върпоса е дали вашия "сбирщайн" е дразнител за някого чисто футболно...Иначе ясно, емоционално сте враг номер 1 на абсолютно целия народ, като държавен отбор протекциониран от властта няма как да е иначе. Затова и цяла България празнува след Финала на 30-ти :P

Кой имаш предвид под абсолютно целия народ? 2-те хиляди, които викаха против Левски на финала, или 12-те хиляди, които го подкрепяха?

Тъп ли си или се правиш на тъп ?! 2-те хиляди бяхме пак заради това на шибаното ви отборче да му е ОК и да има още по-голям превес и шанс да бие,НО БОГ си знае работата и Бакари и Матиас ви ебаха майката в 90-та и в 120 минута ;) лек ден и купата е ЗЕЛЕНА <3

Хвани се за шамандурата да не се удавиш, че както си се разпенявил ще се нагълташ с вода, зелена утрепко!

Споко бе дедо,човека е от морето и може да плува,до шамандурата ходят такива които стъпват на морето един път в годината :lol: :lol:

Изразих се метафорично, наборе. Имах предвид такива дето печелят купа един път на 78 години :)

Да съм жив и здрав да стигна до твоите години :lol:
Наздраве! ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юни 2015 15:55

ralka_levskarka написа:
ivan56 написа:
Венков е голям лайняр,типичен селяндур.Нищо чудно да е провокирал феновете,но това не ги оправдава разбира се.

Ми да, не е оправдание, но провокира, иначе никой нямаше да скочи.
П.С. доста преигра при падането си, никой не го удари по главата или лицето.

Знам че е провокатор,на мач на Тича дойде до клетката да псува като последният каруцар и да кълне.
Без да бъде провокиран.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 14 юни 2015 15:56

Всъщност, май бяхме доста повече от 12 000. Стълбите между блоковете бяха пълни с правостоящи, а и зад секторите имаше поне 2-3 реда прави. Но за щети извън стадиона чувам за първи път. Би ли ме светнал някой, къде има счупени пейки, щото за двете седмици след мача никъде в Морската не съм видял такива... Не чух да има и окрадени магазини. Само разни баби реват, че е имало много бомби по улиците и много се е крещяло,а в часовете за почивка между 14 и 16 не са могли да спят те и внуците им...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2015 15:58

ivan56 написа:
Наздраве! ;)

Ако си вече пълнолетен, наздраве и от мен!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 14 юни 2015 16:00

Ей за това ви мразят всички, вас шопите(кой те знае от кое село си)Имате се за най,най а другите са селяни и провинциалисти(каквото и да значи това)

И аз съм от провинцията!Мисълта е че едната от двете най-многобройни публики няма да я има и че се губи тръпката.Не вярвам обаче да се стигне дотам,БФС-то няма да се преебат. ;)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 14 юни 2015 16:01

"Славия"
Най-старото дерби на София!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юни 2015 16:03

samocska1 написа:
Ей за това ви мразят всички, вас шопите(кой те знае от кое село си)Имате се за най,най а другите са селяни и провинциалисти(каквото и да значи това)

И аз съм от провинцията!Мисълта е че едната от двете най-многобройни публики няма да я има и че се губи тръпката.Не вярвам обаче да се стигне дотам,БФС-то няма да се преебат. ;)

:o БФС е синьо!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 14 юни 2015 16:06

damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
Наздраве! ;)

Ако си вече пълнолетен, наздраве и от мен!

Пие само боза ! Ванка, скоро ще те проверя на какво си - ще почерпя !!! На първото домакинство на НАФТАТА ! Приемаш нали ??? :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юни 2015 16:08

samocska1 написа:

Що да я няма бе пич,ще си викате за отбора и във В група.Знаеш ли колко е яко,а какъв празник ще бъде за града и селото където гостувате да видят ЦСКА :) Така хем ще останат и истинските цесекари,не глоритата за които е важно само титла и купа.
Drunken_Master написа:

Върни се в “Кошче за отпадъци”