Кой да стане треньор на Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЗА или Против Мъри да се върне в Левски (анкета) ?
О, аз съм за нови 16 точки разлика, определено съм и за "мъри" в Левски 

YA GUNNERS YA
- milen.hristov
- Контакти:
И аз съм За [offtopic]Благодаря на модератора
[/offtopic]

Левски София 1914
Определено ЗА! 

- milen.hristov
- Контакти:
crap написа:О, аз съм за нови 16 точки разлика, определено съм и за "мъри" в Левски
Спомни си за едни 27т. като и за ненадминатият рекорд 36
- milen.hristov
- Контакти:
Едно нещо харесвам в Мъри това как говори за стратегия,за бъдещо развитие
Върне ли се Мъри пълна подкрепа и доверие! Опасявам се, че очакванията към него ще са големи и при най-малката грешка ще се появи недоверие 

Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор
Ами , ако Гонзо вземе , че бие ЦСКА? Какво следва?
Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор
petarivanov1985 написа:honda написа:Лично за мен това интервю с Мъри значи ,че на 90% следващия треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов. За мен лично той не е най-добрия вариант, но при всички случаи доста по-добре от Гонзо. Като не е невъзможно да има тандем Гонзо- Мъри. Като Гонзо ще бъде спортен директор, а Мъри треньор.
За мен Мъри не е най-добрия вариант поради доста високото му самомнение . И общо взето стила които той изповядва е без типичен централен нападател. Лично за мен Левски има нужда от един тежък и бърз централен нападател желателно от Африка. Просто един централен нападател от типа Дембеле, Кулибали( Дебрецен) или Шисей(Жилина) без да са някаква кой знае каква класа и особено скъпи просто ще прегазят която и да е защита в нашето първенство.
Мъри е фен на стила на Барселона- няма лошо да играем с пасове по земя и да разиграваме дълго време топката, но на калпавите наши терени този стил не винаги е печеливш, а за мен най-правилния футбол е най-печелившия. За мен лично Мъри не е много добър селекционер - да си спомним че по негово настояване бяха привлечени футболисти като Жеан Карлуш, Зе Соарес, Рабех , Бензукан, а Жо играеше дори като бек, Тасевски като дефанзивен полузащитник.
За мен Л.Петрович и Г.Василев са по-добри варианти. А защо не и Н.Костов - има интересна визитка и е свободен.
Как ли пък лош селекционер.Това откъде го измисл.3 години след неговото уволнение отбора се издържа от продажбата на футболисти доведени от Мъри или създадени от Мъри - Жоазиньо,Зе Соареш,Ж.Миланов.Иса,Сърмов,Н.Димитров и т.н.
И в момента най-конвертируемите ни футболисти са последните останали от тези,които Мъри и Наско доведоха - Милиев,Тасевски,Гаджев (Милиев и Гаджев бяха договорени за привличане много преди уволнението на Мъри).Айде сега кажи ми след него един футболист(освен Гара),който е доведен в отбора от треньорското ръководство и после продаден за сериозни пари - НЯМА ТАКЪВ.Още оттогава твърдя,че въпреки -16 точки ако Мъри беше останал на поста онзи отбор сглобен от него щеше да постигне много.
Уважавам мнението ти ,но не съм много съгласен с него по настояване на Мъри бяха привлечени Жеан Карлуш, Зе Соарес , Жо , Рабех, Бензукан и Тасевски за общо около 3,5 млн евро - една много сериозна сума особено за българските условия и при условие че Левски имаше тим станал шампион убедително и точно тези трансферни провали костваха главите на Сираков и Стоилов . По същото време за по-малко пари в ЦСКА абсолютен дилетант във футбола като Лупи за по-малко пари създаде един по-силен отбор. От изброените футболисти единствено Жо беше продаден с минимална за клуба печалба, Тасевски дойде със свободен трансфер и най-вероятно ще си тръгне с такъв. При Зе клуба е на известна загуба, докато Жеан Карлуш, Рабех и Бензукан са си направо катастрофи.
Не е вярно че Гаджев и Милиев са докарани в Левски от Мъри - даже напротив на 2 пъти докато Мъри беше треньор му беше предлагано Гаджев да дойде в Левски под наем, на два пъти Мъри го отказваше. Милиев дойде в Левски доста след освобождаването на Мъри- около една година след това. Също на 2 пъти му беше предлаган Ив.Стоянов без никакви финансови изисквания към Левски и той беше отказан с довода че няма качества да играе в Левски. Тук няма да коментирам ,че Стоилов не направи нищо да задържи в Левски Ив Бандаловски -за мен винаги е бил по-добър от Ж.Миланов. Също така не направи нищо за да задържи Ив.Попов - по какви показатели реши че Балтанов или М.Огнянов са по-добри от Ив.Попов.
Също така освободи Гал.Иванов и по какви показатели реши че зе Соарес с неговите 50 кг е по-полезен отделно е и с 500хил евро по-скъп. На практика изгони Ат.Курдов от Левски с довода че е висок и не става. Обяви за безперспективен Пл.Николов а взе Л.Николов в мъжкия отбор.
Така и не можа да разбере ,че нашите защитници не могат да играят срещу високи и мощни нападатели - справка освен по-нагоре написаните имена още Томашек,който си правеше с нашата защита каквото си поиска и Неи. Ако срещу защитата на които и да е български отбор излезе един нападател висок около 1,90 и здрав и да се движи много и да притиска защитниците то нашите са живи за ореваване - не могат да се борят с по-здрави от тях ,а тези които могат да се борят стоят далече от нападателя ако се движи. Мъри взе за 1 млн евро високия 1.77 Жеан Карлуш и знаем с какъв успех се представи бразилеца.
Върни се в “Кошче за отпадъци”