Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

THE G.A.M.E

Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 окт 2011 20:00

Мъри ми се струва поумнял !
Той не е човека, който ще допусне една и съща грешка два пъти ...
Точно за това, той би могъл да вдигне този Левски на крака !
Имаме изпълнителите, трябва някой да им зададе правилните задачи и цели.

Но би било прекалено хубаво, за да е истина ...
Ако Батков смяташе да разкарва "Гонзо", щеше да го направи още след резила от Търнава.
"Гонзо" независи от резултатите на Левски :!:
Има друга галимация, но това е друга тема ...

Иначе вариант: "Гонзо" директор - Мъри треньор е възможен, но незнам, дали ще е ефективен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 19 окт 2011 20:22

аби написа:
Thsmith написа:
UltraBlue написа:По същата линия мога да попитам кой тандем беше начело на Левски при най-значимият успех за българския футбол през последните 20 години, а може би и през следващите 20? Кой тандем последно донесе златен дубъл на Левски? Не те знам левскар ли си или не, но ако си, то е срамно да се изказваш... ако пък не си е разбираемо.

Левски беше най-силен при Люпко Петрович когато взе три поредни титли с 2 купи и отбора найстина играеше нещо. Само късмета ги спря в Европа ... Не отпадахме от разни трактористи, скиори и малки негърчета, а от 1/4 финалиста в миналогодишното издание на ШЛ отстранен от шампиона Реал М като спечелил един от мачовете с тях... И играехме достойно... само късмета при пропуските на Колев накрая и оная диващина на Петков да излезе до центъра в първия мач ни костваха класирането... Е тогава имахме отбор.

Моето скромно мнение е,че отбора играеше най-красиво по времето на Грозни! ;)

И аз мисля, че играхте супер при Грозни.Мисля, че беше 2 или 3 кръг ,като играхме с вас и се отървахме само с 2-0. Може и да бъркам сега резултата, но това беше през '98 август месец.Иначе всеки друг е по-добре от Гонзо
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 19 окт 2011 20:37

Гонзо , върни Мъри на Герена :!: Върни го още преди мача с ЦСКА , трябва ни треньор и Мъри Стоилов е правилния човек , върни го за да си спечелиш отново доверието на синя България :!:

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 19 окт 2011 20:44

turbogena написа:Мъри и Наско обратно в Левски :!:

+ 1 000 000 :!: :!: :!:

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 19 окт 2011 20:51

аби написа:
Thsmith написа:
UltraBlue написа:По същата линия мога да попитам кой тандем беше начело на Левски при най-значимият успех за българския футбол през последните 20 години, а може би и през следващите 20? Кой тандем последно донесе златен дубъл на Левски? Не те знам левскар ли си или не, но ако си, то е срамно да се изказваш... ако пък не си е разбираемо.

Левски беше най-силен при Люпко Петрович когато взе три поредни титли с 2 купи и отбора найстина играеше нещо. Само късмета ги спря в Европа ... Не отпадахме от разни трактористи, скиори и малки негърчета, а от 1/4 финалиста в миналогодишното издание на ШЛ отстранен от шампиона Реал М като спечелил един от мачовете с тях... И играехме достойно... само късмета при пропуските на Колев накрая и оная диващина на Петков да излезе до центъра в първия мач ни костваха класирането... Е тогава имахме отбор.

Моето скромно мнение е,че отбора играеше най-красиво по времето на Грозни! ;)

Напълно си прав колега, при Грозни ако не вървеше с игра ги мачкахме с сила и то през всичките 90 минути.

Потребителски аватар
aLeX_TeXaSeCa
Контакти:

Мнениеот aLeX_TeXaSeCa » 19 окт 2011 20:56

И аз мисля, че играхте супер при Грозни.Мисля, че беше 2 или 3 кръг ,като играхме с вас и се отървахме само с 2-0. Може и да бъркам сега резултата, но това беше през '98 август месец.Иначе всеки друг е по-добре от Гонзо[/quote]

На мен също много ми харесваше Началото при Гризни.
С гръм и трясък започнахме с разгром над Локомотив Витебск с 8:1 и уникално мачкане срещу ЦСКА и само 2:0, а спокойно можеше да е над 5-6, че и повече, но след това дойде Копенхаген и ни натупа.
Грозни остана до зимата и си замина.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 окт 2011 21:00

Не отричам, че при Грозни играехме най-атрактивно, но това е друга тема. Аз говорех за най-стабилна игра и най-силен отбор. Левски на Люпко не играеше толкова атрактивно, но можеше да вземе точки от почти всеки отбор в Европа... По същия начин по който Бате преди няколко години взе точки от топ отборите... с подреден и грамотен футбол.
petarivanov1985 написа:
Как ли пък лош селекционер.Това откъде го измисл.3 години след неговото уволнение отбора се издържа от продажбата на футболисти доведени от Мъри или създадени от Мъри - Жоазиньо,Зе Соареш,Ж.Миланов.Иса,Сърмов,Н.Димитров и т.н.
И в момента най-конвертируемите ни футболисти са последните останали от тези,които Мъри и Наско доведоха - Милиев,Тасевски,Гаджев (Милиев и Гаджев бяха договорени за привличане много преди уволнението на Мъри).Айде сега кажи ми след него един футболист(освен Гара),който е доведен в отбора от треньорското ръководство и после продаден за сериозни пари - НЯМА ТАКЪВ.Още оттогава твърдя,че въпреки -16 точки ако Мъри беше останал на поста онзи отбор сглобен от него щеше да постигне много.

Вярно ли се издържа 3 години след него от тях, а? Вярно ли? Я си помисли пак за колко бяха купени същите играчи и за колко продадени.... Или си е викаш страшно издържане да вземеш някой за 1 млн и да го продадеш после за 500 хил.
И Гаджев беше под наем първо в Левски и чак след това купен... 1 година след г-дата.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 окт 2011 21:04

Няма кой да назначи Стоилов за старши-треньор
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 окт 2011 21:07

Ами Мъри направо си се предложи с това интервю :lol: Сега на ход е Батков :arrow:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

ЗА или Против Мъри да се върне в Левски (анкета) ?

Мнениеот vlad442 » 19 окт 2011 21:17

ЗА или Против Мъри да се върне в Левски [offtopic]Ако може модераторите да направят във формата на анкета :)[/offtopic]
Левски София 1914

Върни се в “Кошче за отпадъци”