honda написа:Лично за мен това интервю с Мъри значи ,че на 90% следващия треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов. За мен лично той не е най-добрия вариант, но при всички случаи доста по-добре от Гонзо. Като не е невъзможно да има тандем Гонзо- Мъри. Като Гонзо ще бъде спортен директор, а Мъри треньор.
За мен Мъри не е най-добрия вариант поради доста високото му самомнение . И общо взето стила които той изповядва е без типичен централен нападател. Лично за мен Левски има нужда от един тежък и бърз централен нападател желателно от Африка. Просто един централен нападател от типа Дембеле, Кулибали( Дебрецен) или Шисей(Жилина) без да са някаква кой знае каква класа и особено скъпи просто ще прегазят която и да е защита в нашето първенство.
Мъри е фен на стила на Барселона- няма лошо да играем с пасове по земя и да разиграваме дълго време топката, но на калпавите наши терени този стил не винаги е печеливш, а за мен най-правилния футбол е най-печелившия. За мен лично Мъри не е много добър селекционер - да си спомним че по негово настояване бяха привлечени футболисти като Жеан Карлуш, Зе Соарес, Рабех , Бензукан, а Жо играеше дори като бек, Тасевски като дефанзивен полузащитник.
За мен Л.Петрович и Г.Василев са по-добри варианти. А защо не и Н.Костов - има интересна визитка и е свободен.
Как ли пък лош селекционер.Това откъде го измисл.3 години след неговото уволнение отбора се издържа от продажбата на футболисти доведени от Мъри или създадени от Мъри - Жоазиньо,Зе Соареш,Ж.Миланов.Иса,Сърмов,Н.Димитров и т.н.
И в момента най-конвертируемите ни футболисти са последните останали от тези,които Мъри и Наско доведоха - Милиев,Тасевски,Гаджев (Милиев и Гаджев бяха договорени за привличане много преди уволнението на Мъри).Айде сега кажи ми след него един футболист(освен Гара),който е доведен в отбора от треньорското ръководство и после продаден за сериозни пари - НЯМА ТАКЪВ.Още оттогава твърдя,че въпреки -16 точки ако Мъри беше останал на поста онзи отбор сглобен от него щеше да постигне много.