Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор

Мнениеот UltraBlue » 19 окт 2011 18:44

POPCORN написа:Добре мрънкате за Наско и Мъри, ами представете си,че отбора не се оправи, какво ще ги правите тогава?Пак ли ще ги псувате както Гонзо?Как ги изкарвате все едно са богове!

Кажи ми само 1 престой на Наско Сираков в Левски, който да не е бил успешен... само 1 искам :roll: Айде мерси, не ви щем мнението, понеже знаем колко ви е страх от Наско...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 окт 2011 18:47

UltraBlue написа:По същата линия мога да попитам кой тандем беше начело на Левски при най-значимият успех за българския футбол през последните 20 години, а може би и през следващите 20? Кой тандем последно донесе златен дубъл на Левски? Не те знам левскар ли си или не, но ако си, то е срамно да се изказваш... ако пък не си е разбираемо.

Левски беше най-силен при Люпко Петрович когато взе три поредни титли с 2 купи и отбора найстина играеше нещо. Само късмета ги спря в Европа ... Не отпадахме от разни трактористи, скиори и малки негърчета, а от 1/4 финалиста в миналогодишното издание на ШЛ отстранен от шампиона Реал М като спечелил един от мачовете с тях... И играехме достойно... само късмета при пропуските на Колев накрая и оная диващина на Петков да излезе до центъра в първия мач ни костваха класирането... Е тогава имахме отбор.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 окт 2011 18:50

Thsmith написа:
UltraBlue написа:По същата линия мога да попитам кой тандем беше начело на Левски при най-значимият успех за българския футбол през последните 20 години, а може би и през следващите 20? Кой тандем последно донесе златен дубъл на Левски? Не те знам левскар ли си или не, но ако си, то е срамно да се изказваш... ако пък не си е разбираемо.

Левски беше най-силен при Люпко Петрович когато взе три поредни титли с 2 купи и отбора найстина играеше нещо. Само късмета ги спря в Европа ... Не отпадахме от разни трактористи, скиори и малки негърчета, а от 1/4 финалиста в миналогодишното издание на ШЛ отстранен от шампиона Реал М като спечелил един от мачовете с тях... И играехме достойно... само късмета при пропуските на Колев накрая и оная диващина на Петков да излезе до центъра в първия мач ни костваха класирането... Е тогава имахме отбор.

Отбора от 2005-2006 играеше далеч по-силно от онзи на Любко... още се сещам един мач с Бран, където в реванша Гонзо вкара за 0-1 и после беше опълчението на шипка... И тогава не играехме лошо, ама да ми казваш че това е бил най-силният Левски, няма да се съглася! Пусни си мачовете на Левски през 2005-2006 и брой само колко паса си разменя отбора без да сгреши, и си пусни мач от "Ерата Любко".
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 окт 2011 18:58

Играехме грамотно както го прави един добре подготвен отбор. След малко ще кажеш, че Жозе е слаб треньор защото отборите му не си разменят пасове до припадак, а играят грамотно. Футбола е игра на голове, а не на пасове. Хич не ме интересува колко паса ще си разменят Боримиров и Ричард като падаме с 5:0 на кампа примерно... Не случайно Люпко Петрович е европейски клубен шампион именно с грамотния си футбол. И пак казвам прави разлика между успешна игра с един от 8 най-силни отбора в Европа и само липса на късмет която те спира да го елиминираш във важен мач на живот и смърт и мачове които могат да ти вкарат гол във всеки момент в който пойскат и натиснат педала средно европейски отбори. Винаги изключително ме е дразнело глупавия и наивен начин на игра при мъри... Едно трябва да му се признае... при него Левски имаше изключителен късмет със жребийте и със времето на мачовете преди да се натресем в онази група в ШЛ. Имахме късмета да играем срещу вече класирал се отбор на Марсилия в София, срещу разпродадена Артмедия и отбор борещ се със зъби и нокти за оцеляване в елита който дойде с 1/2 си резерви...
Смешно е изобщо да се сравнява боеспособността на отбора на Люпко с този на мъри.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 окт 2011 18:58

Мъри може и да се върне зимата след като Гонзо загуби още някоя точка.Само ,че забравете за Сираков докато Батков е президент това не може да се случи.
Мъри най- много да се бори за купата да не е съвсем капо.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 окт 2011 19:10

Лично за мен това интервю с Мъри значи ,че на 90% следващия треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов. За мен лично той не е най-добрия вариант, но при всички случаи доста по-добре от Гонзо. Като не е невъзможно да има тандем Гонзо- Мъри. Като Гонзо ще бъде спортен директор, а Мъри треньор.
За мен Мъри не е най-добрия вариант поради доста високото му самомнение . И общо взето стила които той изповядва е без типичен централен нападател. Лично за мен Левски има нужда от един тежък и бърз централен нападател желателно от Африка. Просто един централен нападател от типа Дембеле, Кулибали( Дебрецен) или Шисей(Жилина) без да са някаква кой знае каква класа и особено скъпи просто ще прегазят която и да е защита в нашето първенство.
Мъри е фен на стила на Барселона- няма лошо да играем с пасове по земя и да разиграваме дълго време топката, но на калпавите наши терени този стил не винаги е печеливш, а за мен най-правилния футбол е най-печелившия. За мен лично Мъри не е много добър селекционер - да си спомним че по негово настояване бяха привлечени футболисти като Жеан Карлуш, Зе Соарес, Рабех , Бензукан, а Жо играеше дори като бек, Тасевски като дефанзивен полузащитник.
За мен Л.Петрович и Г.Василев са по-добри варианти. А защо не и Н.Костов - има интересна визитка и е свободен.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 окт 2011 19:15

Това за централния нападател е много точно и много пъти съм го казвал.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 19 окт 2011 19:19

honda написа:Лично за мен това интервю с Мъри значи ,че на 90% следващия треньор на Левски ще се казва Станимир Стоилов. За мен лично той не е най-добрия вариант, но при всички случаи доста по-добре от Гонзо. Като не е невъзможно да има тандем Гонзо- Мъри. Като Гонзо ще бъде спортен директор, а Мъри треньор.
За мен Мъри не е най-добрия вариант поради доста високото му самомнение . И общо взето стила които той изповядва е без типичен централен нападател. Лично за мен Левски има нужда от един тежък и бърз централен нападател желателно от Африка. Просто един централен нападател от типа Дембеле, Кулибали( Дебрецен) или Шисей(Жилина) без да са някаква кой знае каква класа и особено скъпи просто ще прегазят която и да е защита в нашето първенство.
Мъри е фен на стила на Барселона- няма лошо да играем с пасове по земя и да разиграваме дълго време топката, но на калпавите наши терени този стил не винаги е печеливш, а за мен най-правилния футбол е най-печелившия. За мен лично Мъри не е много добър селекционер - да си спомним че по негово настояване бяха привлечени футболисти като Жеан Карлуш, Зе Соарес, Рабех , Бензукан, а Жо играеше дори като бек, Тасевски като дефанзивен полузащитник.
За мен Л.Петрович и Г.Василев са по-добри варианти. А защо не и Н.Костов - има интересна визитка и е свободен.

Как ли пък лош селекционер.Това откъде го измисл.3 години след неговото уволнение отбора се издържа от продажбата на футболисти доведени от Мъри или създадени от Мъри - Жоазиньо,Зе Соареш,Ж.Миланов.Иса,Сърмов,Н.Димитров и т.н.
И в момента най-конвертируемите ни футболисти са последните останали от тези,които Мъри и Наско доведоха - Милиев,Тасевски,Гаджев (Милиев и Гаджев бяха договорени за привличане много преди уволнението на Мъри).Айде сега кажи ми след него един футболист(освен Гара),който е доведен в отбора от треньорското ръководство и после продаден за сериозни пари - НЯМА ТАКЪВ.Още оттогава твърдя,че въпреки -16 точки ако Мъри беше останал на поста онзи отбор сглобен от него щеше да постигне много.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 19 окт 2011 19:25

Томето пак ли свикал комитета по спасение на "Левски" ... до сега съм забелязал че при всяка една криза на "Левски" в гонг-а се събират я президент я бивши управители не че има нещо лошо в това но просто мерят с различен аршин ако се говори за "Левски" и останалите простосмъртни отбори в това студио. Иначе проблема на "Левски" както и на повечето отбори в България далеч не е треньорски май Т.Б. вижда лично спасение от гнева на запалянковците в назначението на Стоилов ( ако има такова ) но и това ще е временно.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 19 окт 2011 19:42

Thsmith написа:

Моето скромно мнение е,че отбора играеше най-красиво по времето на Грозни! ;)

Върни се в “Кошче за отпадъци”