Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот Илич Рамирес » 26 авг 2016 00:55

Продължават пискливи гласчета да врякат.Врякайте,не ни пречите.Режете си тромбозиралите венички,но то от редовни интра венозни апликации пускат само гняс,та това ви спасява жалкото съществуване.Това е предимството да си жалък наркоман .Давайте,още може,не се отказвайте...

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 26 авг 2016 01:26

nickkal написа:Въпросът беше риторичен. Определението е тъпо и неуместно. Както не ми пречи да слушам всякаква хубава музика, от Металика-до Галина Дурмушлийска, въпреки страстта ми към Мейдън, така не ми пречи да гледам всеки отбор и да го харесвам ако играе по начин, който ме кефи. Какво трудно има за разбиране? Фенството към отбор, личност е друга работа. Там играят чувства, носталгия и др. Макар и фен на един отбор, това не ми пречи да харесвам други и да си мечтая моя да стане като тях.

Много разумно и интелигентно мнение . Напълно подкрепям.
Само ще вметна, че човек има право и да не харесва дена музика или отбор. Аз не харесвам Лудогорец.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 авг 2016 01:39

Е то тях само бивши левскари ги харесват. :) Всеки има право да не харесва когото си поиска, аз си имам няколко причини, а двете са еднакви- затриха ми Родопата, затриха ми и ЦСКА-то. Ти би ли ги харесвал, авторе, ако затриват всеки твой любим отбор? Сега съм се запритеснил за Арсенал! :cry: :lol: Не ми харесва самата им политика и тези успехи им идват, защото минават през трупове. Факт е това и който го отрече, не следи нищо свързано с българския футбол. Па и доста бояджии са се събрали при тях, бих подкрепил само истинските им лудогорски фенове, останалите са бояджии от Левски, ЦСКА или някъде другаде из провинцията т.нар. службогончовците дето са се присламчиха към Лудогорец. :)

И аз не ви харесвам, зелени левскарчета. Бояджии никога не съм харесвал, макар че и армейските фенове вече ни направиха лошите бояджии. Ама кво да се прави, има важни сентенции в тоя живот като "Лошите нареждат тотото, поръчват музиката или прибират парите от феновете на Арсенал." :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 авг 2016 02:06

dreben23 написа:Е то тях само бивши левскари ги харесват. :) Всеки има право да не харесва когото си поиска, аз си имам няколко причини, а двете са еднакви- затриха ми Родопата, затриха ми и ЦСКА-то. Ти би ли ги харесвал, авторе, ако затриват всеки твой любим отбор? Сега съм се запритеснил за Арсенал! :cry: :lol: Не ми харесва самата им политика и тези успехи им идват, защото минават през трупове. Факт е това и който го отрече, не следи нищо свързано с българския футбол. Па и доста бояджии са се събрали при тях, бих подкрепил само истинските им лудогорски фенове, останалите са бояджии от Левски, ЦСКА или някъде другаде из провинцията т.нар. службогончовците дето са се присламчиха към Лудогорец. :)

И аз не ви харесвам, зелени левскарчета. Бояджии никога не съм харесвал, макар че и армейските фенове вече ни направиха лошите бояджии. Ама кво да се прави, има важни сентенции в тоя живот като "Лошите нареждат тотото, поръчват музиката или прибират парите от феновете на Арсенал." :lol: :lol:

За нас ли говориш или ей така? За първи път чувам, че сме затрили Родопа или може би визираш Левски, на които бяхте сателит? Обясни моля, как точно е станало!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 авг 2016 09:11

Браво Киро, браво Гел 8-) Ще гледаме Арсенал 8-) 8-) 8-) Отсега се запасявам с кренвирши и лютеничка ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 26 авг 2016 09:53

boabbb написа:Браво Киро, браво Гел 8-) Ще гледаме Арсенал 8-) 8-) 8-) Отсега се запасявам с кренвирши и лютеничка ...

Ш са науичите вий на качествено меню, ма ви тряяше време... :mrgreen:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 авг 2016 10:06

ELFen написа:
boabbb написа:Браво Киро, браво Гел 8-) Ще гледаме Арсенал 8-) 8-) 8-) Отсега се запасявам с кренвирши и лютеничка ...

Пиши на Киро да му нарисува къщичка за птиченца на мястото, че да се чуства като у дома си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 авг 2016 10:48

Кролик написа:
ELFen написа:

Пиши на Киро да му нарисува къщичка за птиченца на мястото, че да се чуства като у дома си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Или евентуално да разкалят терена и да направят бабуни, та и ти да се почувстваш у дома си :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 26 авг 2016 10:54

boabbb написа:
Кролик написа:
ELFen написа:

Или евентуално да разкалят терена и да направят бабуни, та и ти да се почувстваш у дома си :lol:

Или евентуално да направи козирка на новата трибуна>Бабатунде
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 авг 2016 14:20

АХАХАХ boabbb ви унизи за пореден път в тая тема зелени кавали :lol:
Не ви ли писна след всяко ваше мнение да бъдете тапени :lol:
Ама така, зелената любов явно е безгранична :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Кошче за отпадъци”