Своеволията в форума на Гонг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Своеволията в форума на Гонг

Мнениеот dreben23 » 04 дек 2016 13:57

Балкански Орел написа:Точно твоите мнения в тоя форум винаги лъхат на злоба.Нищо чудно, че ядеш банани.

Айм гона уоч Милан райт нау, енд ми пърсънъли дид нот дизърв ени банс иф ю хед самфинг лефт инсайд йор хед! Невър офендид енибади, енд ийч май поуст офис из акъмпанид бай емотайкон. Лук ет дъ мирър, ю аре девоутид хейтър, ю балканиан ийгъл, айм нот! Ай хейт онли граучо енд хиз френдс дат гив хим прътекшън кастади анд еверибоди кноу айм соу райт! Ай ду нот кеър дед ю аре юзд ту би банд ай маст нот би бикоуз ол ъф дем ин дъ бекстейджис лайк ми а лот енд дей лонг фор фор май предикшънс бикоуз ай хев мени кърект скорс бът ю хев ени! :)

Ай ду хейт Левски сф, Лудогорец, бът дей дизърв ит ол дъ тайм, май лед! Айм ан арми ман анд уил олуиз протект май биловид тийм, кийп дад ин майнд анд майнд йор оун бизнес! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

мили

Мнениеот мили » 04 дек 2016 14:09

iliev72 написа:Ако не са глупаците като Киро Гела , Мустака и другите шефове на клубове тези още щяха да са по дърветата в Африка и Южна Америка.И тези които висят по дърветата в Африка и Южна Америка как се наричат - поне за мен са маймуни.А ти как искаш ги наричай !
И да светна българският език и писменост е признат от ЕС което означава , че е международен.А , че ние все се правим на такива какво не сме е повече от ясно.Не знам дали си работил в компания с чужденци , но аз съм.Бил съм в голяма българска компания в която част от шефовете бяха чужденци(говореха английски).Всички се опитваха да им говорят на английски за разлика от мен.Аз им говорех на български , а те на английски и се разбирахме.Те разбираха български, аз английски и се разбирахме перфектно.Въпрос на самосъзнание.

Темата ти показва колко си проЗД! Онези, дето ги наричаш "маймуни" и искаш да научат българския, вероятно знаят родния си език, за разлика от теб. Хвани си учител за първи клас, да ти прегледа мненията и да ти помогне.
Повечето от тях научават и езика на тези, при които играят.
Пази боже сляпо да прогледа (скоро няма да прогледаш, късно е за тебе)!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 04 дек 2016 14:10

iliev72 написа:Ако не са глупаците като Киро Гела , Мустака и другите шефове на клубове тези още щяха да са по дърветата в Африка и Южна Америка.И тези които висят по дърветата в Африка и Южна Америка как се наричат - поне за мен са маймуни.А ти как искаш ги наричай !
И да светна българският език и писменост е признат от ЕС което означава , че е международен.А , че ние все се правим на такива какво не сме е повече от ясно.Не знам дали си работил в компания с чужденци , но аз съм.Бил съм в голяма българска компания в която част от шефовете бяха чужденци(говореха английски).Всички се опитваха да им говорят на английски за разлика от мен.Аз им говорех на български , а те на английски и се разбирахме.Те разбираха български, аз английски и се разбирахме перфектно.Въпрос на самосъзнание.

1.Проява на елементарен расизъм, който е като цяло не само признак за ниска култура, слабо възпитание и ограничено мислене, но е и категорично делегитимиран и заклеймен като вид дискриминативно отношение както според правилата на форума, така и в конституцията на Република България.
2.Опитът ти да оправдаеш мързела си да усвоиш поне един чужд език качествено, е твърде жалък и смешен, за да бъде възприеман насериозно.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 дек 2016 14:24

Siegfried написа:

1.Проява на елементарен расизъм, който е като цяло не само признак за ниска култура, слабо възпитание и ограничено мислене, но е и категорично делегитимиран и заклеймен като вид дискриминативно отношение както според правилата на форума, така и в конституцията на Република България.
2.Опитът ти да оправдаеш мързела си да усвоиш поне един чужд език качествено, е твърде жалък и смешен, за да бъде възприеман насериозно.

:lol: :lol: :lol: В България не виждам смисъл да говоря език различен от български , а ти ако искаш учи и цигански и говори на цигански с цигани :lol: :lol: :lol: А колко езика знам няма никакво значение в случая.Защо ли англичните които живеят в Англия не се опитват да говорят на друг език освен на английски ;) Сигурно и те са расисти и т.н. , че не желаят да научат друг език освен английският :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 04 дек 2016 14:31

iliev72 написа:
Siegfried написа:

:lol: :lol: :lol: В България не виждам смисъл да говоря език различен от български , а ти ако искаш учи и цигански и говори на цигански с цигани :lol: :lol: :lol: А колко езика знам няма никакво значение в случая.Защо ли англичните които живеят в Англия не се опитват да говорят на друг език освен на английски ;) Сигурно и те са расисти и т.н. , че не желаят да научат друг език освен английският :mrgreen:

Не се считам за длъжен да отговарям на един повърхностен расист, но ще направя едно единствено и, надявам се, последно изключение в този конкретен случай - аз си служа с 4 езика за момента: английски, руски, немски, френски и в момента ходя на курсове по още един. Всеки език е богатство и усвояването му ти помага да си доближиш до културата на различните от теб, улеснявайки комуникацията и взаимовъзприятието. Англичаните грам не ме интересуват - имат щастието техният език да е със статут на международен и затова може би голяма част от тях не се чувства длъжна да учи чужди езици. Но да не генерализираме. Българинът е длъжен да знае най-малко два чужди езика, ако иска да се интегрира в новото време, което няма нас да чака. Това отваря възможност не само за възможността да учиш и работиш в чужбина, но о първо време да усвоиш нови познания и да се обогатиш интелектуално. Нека гледаме себе си и да се стремим да задминем другите в което и да е отношение, а не все да се оплакваме и да злословим по нечий адрес. Неестетично е.
Темата е дълга и изключително интересна, но дълбоко се съмнявам, че един расист (и то в 21.век, смях в залата!) ще я оцени или ще допринесе с нещо за развитието ѝ.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 04 дек 2016 14:34

Своеволията в форума на Гонг нямат край.Само кажи горчивата истина за шопските отбори и веднага си аут.Никой няма да те остави да говориш честно.Веднага си изтрит.Ако не си от зомбираните в кърмъзъ-лилаво нямаш място тук.Сектата не прощава на никой!
Черно море-първият шампион по футбол в България

2016

Мнениеот 2016 » 04 дек 2016 14:36

Един от най-големите доносници пуснал тема за своеволията на ... :lol: Това, че ника му фигурира твърде често в специализираната тема е само върхът на айсберга. Като истински ушев той прибягва и до доноси, обиди и заплахи на лични. Да спомена ли , че по някакви неведоми пътища се е сдобил и с чужди ай пи адреси ?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 дек 2016 14:38

Още един толерист като любимият ни президен Росен Плевнелиев :lol: :lol: :lol:
Явно нищо не си разбрал от културата нищо , че знаеш тези 4 езика.Язък за загубеното ти време.
Това , че говориш тези езици не те прави широкоскроен.Явно не знаеш значението на думата широкоскроен.
Тя и Ангела Меркел е "широкоскроена" и затова Германия сега е пълна с потенциални терористи.
Кофти е да си комплексар и да си избиваш комплексите с учене езици :) Защо ли и нашите съседите сърбите също не се счупват да говорят друг език освен сръбски в Сърбия ;) Само ние българите се правим на многоезичници в България :)
О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава?
"История славянобългарска"
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 04 дек 2016 14:38

Расизъм е да дискриминираш човека срещу теб на базата цвета на кожата му. Ти ги наричаш МАЙМУНИ, което е глупаво и смешно. Те също са хора като теб и мен, те също имат правото на живот, щастие, образование и работа. За всекиго има място под слънцето и взаимното разбиране и толерантността, когато са споделени, са най-добрите възможни предпоставки за едно мирно, ползотворно и взаимно изгодно съжителство между различните народи в който и да е край на нашата планета.
Би било от полза да научиш защо всъщност кожата на някои народи е по-тъмна от тази на европейците и че това няма нищо общо с интелектуалните възможности на съответния етнос. Потърси сам в Гугъл що е то меланин и защо у някои е повече, а други - по-малко. Не е толкова трудно.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 дек 2016 14:40

iliev72, винаги си лъхал на лайна. Заслужаваш си бановете. Виждал съм те много пъти из форума как псуваш и насаждаш омраза. На 43 години с акъл на 12 годишно пуберче. 8-)
Последна промяна от LSFC 1914 на 04 дек 2016 14:44, променено общо 1 път.

Върни се в “Кошче за отпадъци”