boabbb написа:парци написа:Сърбежи срещу резаци... защо ли не усещам тръпка.
Плескавци срещу дюнери - забавно ще е![]()
![]()
Огладнях бе, мръсник!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
![]()

hhandsome написа:Emmanuel написа:A двата ни мача на ЮНА(Партизан)? Нищо лично, но Герена не може да се сравни с гробарите! Беше кошмар, мен ме болеше глава в края на мачовете, а нашите изобщо не се притесниха! И след мачовете се чуваше само българския химн! И сега ще е така!hhandsome написа:Лудогорец са играли на ГЕРЕНА и едва ли ще се уплашат от някакви сърби. В ада на Герена наистина се огънаха и няколко пъти ги пречупихме само заради великата публика на Левски. Звезда не ги знам какви фенове имат, ако се доближават до тези на Левски имат шанс.
Левски победи Лудогорец в някои важни мачове само заради великата си публика. Щом Партизан не успя какво толкова е било кошмарното? Ще видим и Звезда. Според мен Сектор Б> сръбските агитки
Emmanuel написа:hhandsome написа:Emmanuel написа:A двата ни мача на ЮНА(Партизан)? Нищо лично, но Герена не може да се сравни с гробарите! Беше кошмар, мен ме болеше глава в края на мачовете, а нашите изобщо не се притесниха! И след мачовете се чуваше само българския химн! И сега ще е така!hhandsome написа:Лудогорец са играли на ГЕРЕНА и едва ли ще се уплашат от някакви сърби. В ада на Герена наистина се огънаха и няколко пъти ги пречупихме само заради великата публика на Левски. Звезда не ги знам какви фенове имат, ако се доближават до тези на Левски имат шанс.
Левски победи Лудогорец в някои важни мачове само заради великата си публика. Щом Партизан не успя какво толкова е било кошмарното? Ще видим и Звезда. Според мен Сектор Б> сръбските агитки
Повярвай ми ЮНА е кошмарно място. Не го казвам за да споря, признал съм и вашата агитка, просто ония са психопати. Бях там и на двата мача. Просто трябва да отидеш за да видиш. Като ни върнаха двата гола от 0:2 за 2:2 и си повярваха беше котел стадиона.
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Dorcol написа:Да ли ће се утакмица сигурно играти у Разграду? Стадион је јако мали.
По правилима УЕФЕ можемо добити само 5% капацитета стадиона, а то је свега 400 карата. Интересовање је много веће.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hed3GQRIygw[/youtube]
Европски и светски шампион стиже у Бугарску!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-JcnxZxEdYg[/youtube]
River Plate написа:Srpske picke.
Лудогорец ще ви дере яко
![]()
Dorcol написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lECKUcYHoDQ[/youtube]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Dorcol написа:In the entire history of the Champions League, only two non-western clubs managed to win the competition.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост