МИ СМО СПРЕМНИ, А ВИ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: МИ СМО СПРЕМНИ, А ВИ?

Мнениеот парци » 18 юли 2016 17:00

boabbb написа:
парци написа:Сърбежи срещу резаци... защо ли не усещам тръпка. :?

Плескавци срещу дюнери - забавно ще е :lol: :lol: :lol:

Огладнях бе, мръсник!
Изображение

Mornar
Контакти:

Мнениеот Mornar » 18 юли 2016 17:30

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fi8pUG5lEjY[/youtube]

Ot brother on temporary work Bg

Crvenž Zvezda
Kahrimax Goalkeeper Damir e KIKS inclined and often known to return one goal from distance.

Cvetkovič field bek- slow, weak and miserable Tactical nastʺplenie is located (Petković has 2 variant i must to play in napadenieto not known to cut)

Ibanez left bek- dangerous in the offensive, quick and good passing attack and there, but a lot of bad in otbrana.

Fibel back strong and solid quickly but not prepared and Tactical kiksira with zasadata. There are problems with the law in the Netherlands.

Luković- slow, a former Khebibchevo the fans and now he is an all shish. Play for golâmata patch and Domas Khebibchevo Trenor. (Rendulić similar Lukovič only fans smâtat if nobody can be under-slab by Lukovič)

Donald midfield. Spor hard player, which you will play and sent the ball sufficiently secure. Poddrʺžnici go gotiva or à î î the middle of the field by Lude forests,

Le Talek Career he has long úpadku e v i'm trying to come back to life. So as not to make serious differences in courts in Serbia. Too slow and weak radius of movement.

Katai man, which knows how to play the game 1-1, which is creative, has no problem with nadnormenoto weight, the behavior of the bearer and is suitable for that provokira. This is especially sensitive when This is called Lubeničar. A egotistical player (Ruiz replacing Ukraine extends fully outside forma)

Kenga come as big boost from Russia for huge salary. Low fast, Tokt Button for form, and often undisciplined.

Tortured inform kolkoto can be more Reinforcements from Boca Juniors for large steam. The only good driblʹor, but that is not the players Team player and no force for at 45 minutes

Viera egoist and Uporit attack, which is due to the prohibition on transferring the torque does not play at full capacity. Not my customary to adopt the delay in wages at the club. He is Excellent driblʹor and one stroke solve the sword, but this is very egotistical. (E Sikimić high, slow and star attack, was Injuried Orlandić)

Nacionalniât team are trying to play football Verkaufsmanager to live is much the CAP team with high pay. Tova many couples have been invested over the last 20 years at the club.
Problem neuigranost e, i lošo Physical earliness on more expensive Arrivals,

Coaches love and everything there that is constantly falling apart during the conferences sale that are not on the level of the children from school načalnoto. He is Uporit and rarely make a good team to play, no one can impose a game where persons are expected to ureždane to match. Ziheraš i always searched for more expensive and test Reinforcements.

Fan with živeeŝi in 91 Goðinn az edge Bari.

On top sits the administration policy.
Fans očakvat harmless presičane!
Trenʹorʺt is sufficient lot, because the TA you think that at the weak opponents Lundogoreč.

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Re: Ми смо спремни, а ви?

Мнениеот Emmanuel » 18 юли 2016 17:55

hhandsome написа:
Emmanuel написа:
hhandsome написа:Лудогорец са играли на ГЕРЕНА и едва ли ще се уплашат от някакви сърби. В ада на Герена наистина се огънаха и няколко пъти ги пречупихме само заради великата публика на Левски. Звезда не ги знам какви фенове имат, ако се доближават до тези на Левски имат шанс.
A двата ни мача на ЮНА(Партизан)? Нищо лично, но Герена не може да се сравни с гробарите! Беше кошмар, мен ме болеше глава в края на мачовете, а нашите изобщо не се притесниха! И след мачовете се чуваше само българския химн! И сега ще е така!

Левски победи Лудогорец в някои важни мачове само заради великата си публика. Щом Партизан не успя какво толкова е било кошмарното? Ще видим и Звезда. Според мен Сектор Б> сръбските агитки

Повярвай ми ЮНА е кошмарно място. Не го казвам за да споря, признал съм и вашата агитка, просто ония са психопати. Бях там и на двата мача. Просто трябва да отидеш за да видиш. Като ни върнаха двата гола от 0:2 за 2:2 и си повярваха беше котел стадиона.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 18 юли 2016 18:08

Emmanuel написа:
hhandsome написа:
Emmanuel написа:
hhandsome написа:Лудогорец са играли на ГЕРЕНА и едва ли ще се уплашат от някакви сърби. В ада на Герена наистина се огънаха и няколко пъти ги пречупихме само заради великата публика на Левски. Звезда не ги знам какви фенове имат, ако се доближават до тези на Левски имат шанс.
A двата ни мача на ЮНА(Партизан)? Нищо лично, но Герена не може да се сравни с гробарите! Беше кошмар, мен ме болеше глава в края на мачовете, а нашите изобщо не се притесниха! И след мачовете се чуваше само българския химн! И сега ще е така!

Левски победи Лудогорец в някои важни мачове само заради великата си публика. Щом Партизан не успя какво толкова е било кошмарното? Ще видим и Звезда. Според мен Сектор Б> сръбските агитки

Повярвай ми ЮНА е кошмарно място. Не го казвам за да споря, признал съм и вашата агитка, просто ония са психопати. Бях там и на двата мача. Просто трябва да отидеш за да видиш. Като ни върнаха двата гола от 0:2 за 2:2 и си повярваха беше котел стадиона.

Аз съм бил на най-малко 10 дербита Звезда - Партизан и правят добра атмосфера. На Партизан агитката е горе-долу на нивото на ЦСКА, а Б сектор са една идея по-зле. На Звезда обаче е друга бира.
Доста добра публика имат. В Европа могат да се сравняват с тях само някои гръцки агитки (Панатинайкос и ПАОК), Дортмунд, Наполи, някои турски агитки (Беш, Фенер и Галата) и някои полски агитки.
Партизан имат също здрава агитка, но последните 2 сезона бих казал, че в БГ - ние (сектор Г) бяхме на тяхното ниво. Да не говорим, че Партизан имат много слаба посещаемост на домакинствата си в Сърбия 2-3 хил. човека в повечето мачове ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 юли 2016 18:41

Dorcol написа:Да ли ће се утакмица сигурно играти у Разграду? Стадион је јако мали.

По правилима УЕФЕ можемо добити само 5% капацитета стадиона, а то је свега 400 карата. Интересовање је много веће.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hed3GQRIygw[/youtube]

Европски и светски шампион стиже у Бугарску!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-JcnxZxEdYg[/youtube]

Пиши на български бре уй!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 юли 2016 18:51

River Plate написа:Srpske picke.

Лудогорец ще ви дере яко :twisted:

Някой май припозна Лудогорец. Хахаха...Босилеград, уважаеми господине?

michok
Контакти:

Мнениеот michok » 18 юли 2016 19:25

boabbb написа:
парци написа:Сърбежи срещу резаци... защо ли не усещам тръпка. :?

Плескавци срещу дюнери - забавно ще е :lol: :lol: :lol:

Забравил си да споменеш "кремвершите" Рязаните много ги харесват. :)

Mornar
Контакти:

Мнениеот Mornar » 18 юли 2016 19:27

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YSoHbeLuibw[/youtube]
6-7 players and is now in the starting 11 team.
Kafriman, Lukovic, Ibanjez, Donald, Srnic, Vieira, (Plavsic, Petkovic, Ristic)

RED Stars fans are accustomed to EURO matches end in a season for summer and swimming in the sea.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 19:38

Dorcol написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lECKUcYHoDQ[/youtube]

Voleo bih Natašu Šaviju, to je prava cura. 8-) 8-) :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 юли 2016 19:44

Dorcol написа:In the entire history of the Champions League, only two non-western clubs managed to win the competition.

Brate, Dorćol je zemlja Alcatraza, jel` tako ?? 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Кошче за отпадъци”