Пускат ЦСКА в евротурнирите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Маги Стралска
Re: Пускат ЦСКА в евротурнирите
тва не е новина.... ЦСКА Москва не станаха ли шампиони на Русия?.... начи ШЛ им е сигурна.....
HardWork написа:michok написа:HardWork написа:PorcoRosso написа:suni написа:KAT90 написа:И на чие място? Доколкото знам Славия имат лиценз за Европа.
ЦСКА са носител на КБ...
Какво общо има носителя на купата с Чавдар - Микренска слава
Обща публика, стадион, собственик, име и емблема, а скоро и обща история
Скоро ще има банове за подобно изписване на името на ЦСКА![]()
Мъка,мъка,а микренски?
Сега като ви отреже УЕФА ще има ред сълзи,ред сополи.
мишлета сладки!
Ахахаха, ние дори нямаме претенции да играем в ЕКТ! Тази статия дето е постнал колегата е пълен виц, ама вие сте праклено празноглави за да го разберете! Аз рев да ти кажа последната година от ЦСКАр не съм видял
! Спечелихме всичко което можеше, да се спечели, и сега отбора ни е като чисто нов, и в А група
! Можем единствено да плачем от кеф
![]()
Другата седмица пак ще плачеш ,само че от мъка. Не се радвай много."Рибата е още във водата,а вие слагате тигана ".Чети какво казаха вчера от "синьото" БФС?
Очаквай новини,няма да са никак приятни за теб и подобните ти.Мъка,мъка безкрайна.
Абе някой от модераторите няма ли да се ести да обедини форумите на Литекс и ЦСКА?
Маги Стралска написа:тва не е новина.... ЦСКА Москва не станаха ли шампиони на Русия?.... начи ШЛ им е сигурна.....
Ох, на дядо...

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

saract написа:Абе някой от модераторите няма ли да се ести да обедини форумите на Литекс и ЦСКА?
предлагам новото име на форума да е "Чавдар"
- PorcoRosso
- Контакти:
bobmarli написа:saract написа:Абе някой от модераторите няма ли да се ести да обедини форумите на Литекс и ЦСКА?
michok написа:HardWork написа:michok написа:HardWork написа:PorcoRosso написа:suni написа:ЦСКА са носител на КБ...
Какво общо има носителя на купата с Чавдар - Микренска слава
Обща публика, стадион, собственик, име и емблема, а скоро и обща история
Скоро ще има банове за подобно изписване на името на ЦСКА
Мъка,мъка,а микренски?
Сега като ви отреже УЕФА ще има ред сълзи,ред сополи.
мишлета сладки!
Ахахаха, ние дори нямаме претенции да играем в ЕКТ! Тази статия дето е постнал колегата е пълен виц, ама вие сте праклено празноглави за да го разберете! Аз рев да ти кажа последната година от ЦСКАр не съм видял
! Спечелихме всичко което можеше, да се спечели, и сега отбора ни е като чисто нов, и в А група
! Можем единствено да плачем от кеф
Другата седмица пак ще плачеш ,само че от мъка. Не се радвай много."Рибата е още във водата,а вие слагате тигана ".Чети какво казаха вчера от "синьото" БФС?
Очаквай новини,няма да са никак приятни за теб и подобните ти.Мъка,мъка безкрайна.
Тоз пък, недей взима всичко толкова на сериозно! Аз заради футбол, не съм плакал, освен от щастие

bobmarli написа:saract написа:Абе някой от модераторите няма ли да се ести да обедини форумите на Литекс и ЦСКА?
Правилното име е Чавдар-Литекс

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
и как определихте игровия разцвет на ЦСКА-то. Едвам ходите по игрището и със сетни сили чистите топката...айде да влизат в А група да се видят колко струват.
Дето се вика тази година Етрополе а догодина след още десетина милоана борч идва ред на Бобовдол или Поморие.Бай Ганьо в опозиция и ЦСКА да си плаща борчовете - няма как да стане.
Върни се в “Кошче за отпадъци”