dindan написа:Captain Stottlemeyer написа:dindan написа:Не знам какъв е бил Гунди щот не съм му съвременник,но на Стоичков му се радвах,и ако ми кажеш какво повече е спечелил Гунди от Стоичков ще те пшризная.Имам в предвид футболните им успехи
Повече от това, което Стоичков спечели с ЦСКА, подчертавам умишлено с ЦСКА, не с БарЦИлона...Иначе има разлика между "велик" и "успял", но е сложно за обяснение, пък и едва ли ще ме разбереш.
И като не знаеш какъв е бил Гунди, вземи и прочети нещо за него.
![]()
П.П. Не че е толкова важно, но думичката "предвид" се пише без предлог (учи се във втори клас)...
П.П.П. Аз сядам да гледам мача по Нова Спорт. Лека нощ.
Виж какво пич,футболните успехи се гледат в цялата кариера,ако Стоичков беше останал да играе 20 г. в ЦСКА вероятно щеше да е друго,ама не е стоял и е успял за разлиак от прехваления Гунди който Пената е спирал без проблем и съм чел и гледал за него много и рабрах,че не е първия футболист вкарал на Уембли
И само още нещо - за Пената, че е спирал без проблеми Гунди - На мача 7:2, когато Гунди отбелязва 3 гола и удря греда със задна ножица Пенев играл ли е?
А да, продължавате да сравнявате головете на пижо и другия от ЦСКА с/у Аматьорския отбор на Великобритания на Уембли, с този на Гунди, който е и уникален, като изпълнение с/у Световния шампион Англия.
Това обезмисля всякакви спорове.