Ганчев взриви футболна България, циркът ще бъде пълен!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Re: Ганчев взриви футболна България, циркът ще бъде пълен!!!

Мнениеот botevist_75 » 22 юни 2015 15:24

Мястото на Нотингам форест в във Висшата лига.Отборът е бил два пъти европейски шампион.Колко отбори имат подобни постижения? Веднага БФС,Гришата,ТомеТо,БореТО, НикиТО и др. да напишат писмо до Английската футболна федерация,какви пълни аматьори са шефовете на английския футбол.
.Да идват в България, да си водят записки.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 22 юни 2015 15:24

Red_Neck написа:Ще си позволя единствено да коментирам думите на ГГ.
Предполагам, че мнението ми няма да с е хареса на повечето, но все пак ....
Това, което ГГ казва е абсолютен факт - без ЦСКА и Левски родното футболно първенство ще е като една колиба.
ЦСКА и Левски имат многократно по-голяма фенска маса от всички останали ФК-та взети заедно и генерират многократно по-голям интерес.
Интересът пък генерира инвестиции (реклама, ТВ права и т.н.), а тези инвестиции са жизненоважни за всички отбори ( с много малки изключения).
Без ЦСКА и Левски проектът "А група" е обречен.
Справка - Черно Море (при цялото ми уважение към клуба) печели купата на страната и след 3 дни всичко е забравено. Левски предоговаря заплати на скъпоплатени, набедени звезди и втора седмица са по първите страници. 2-те събития дори не могат да бъдат сравнявани, но медиите отразяват това, което генерира интерес и води до по-висок рейтинг. От там и популярността на самото първенство.
Това, че ЦСКА и Левски в последните години са използвани за съмнителни финансови далавери, съвсем не намалява значението на 2-та клуба за цялото първенство. В случая ГГ говори, като инвеститор, а не като собственик на ФК Литекс.

Както казах, коментирам само думите на ГГ и категорично съм против да се заобикаля закона с единствената цел, ЦСКА да остане в А група.

На това му се вика облъчване, а не генериране на интерес. Комунизмът не си е отивал никога от България. И за кое е прав, в бели страни като Шотландия извхрърлиха легендарен клуб като Рейнджърс с милиони фенове, история и традиция в последното ниво на футбола, дори не се пазариха и за В група, загубите им са над 500 млн само с това извхрърляне, може сам да прецениш за какви пари става въпрос, сравнени със смешните в България...

kirosko84
Контакти:

Мнениеот kirosko84 » 22 юни 2015 15:24

Ловеч значи свобода!!!!
К*р за гришатааааааааааа!!!
:wink:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 22 юни 2015 15:25

sirakov77 написа:Не успях да разбера, защо Локо СФ ще става ЦСКА, а Локо ГО ще става Локо Сф, нещо ми се губи логиката? Защо ЦСКА не стане директно Локо ГО, щом като са готови да си дадат лиценза така или иначе? Това е някаква чудовищна далавера да знаете и изведнъж и ЦСКА и Локо Сф ще си играят в А група и няма да имат никакви задължения !?! :o Добре дошли в държавата на неограничените възможности!!!

По принцип тия измами стават тайно, но тоя път пред очите на цяла България показват какви са схемите, за да измамиш държавата.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 22 юни 2015 15:25

Pichichi написа:Леле :roll:
И защо пък Васил Божков да не купел направо той Локо Горна без дългове че трябвало да купи Локо Сф с 1 млн. дългове
а пък Гигов взимал Локо Горна на чисто?
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Баси схемотехниката, отдавна съм казал че по-добре да нямаме професионален футбол и без това не можем да бием отбор
с професионални футболисти в квалификациите.

За да може Гигов да...а са де :lol: ...Ма верно нема никаква логика да правят тая врътка, като Божков може директно да си купи Локо Горна...ама доколкото познавам калтинчени,макар да съм от Търново, те доста си обичат отбора, за разлика от Ловеч,а и общината доста сериозно е поела ангажимент към отбора, кметът е много навит за А група, и малко ме съмнява толкова лесно да си дадат отборчето.Верно че Горна е само 35 хиляден град, ама са много по-футболен град от Ловеч и Разград...мисълта ми е че не ми се вярва да се случи, но пък в абсурдистан всичко е възможно :lol:

way
Контакти:

Мнениеот way » 22 юни 2015 15:25

sirakov77 написа:Не успях да разбера, защо Локо СФ ще става ЦСКА, а Локо ГО ще става Локо Сф, нещо ми се губи логиката? Защо ЦСКА не стане директно Локо ГО, щом като са готови да си дадат лиценза така или иначе? Това е някаква чудовищна далавера да знаете и изведнъж и ЦСКА и Локо Сф ще си играят в А група и няма да имат никакви задължения !?! :o Добре дошли в държавата на неограничените възможности!!!

$$$$$$ има врътка

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 юни 2015 15:28

Микренското джудже директно си призовава да се нарушат всякакви правила и наредби, само и само ЦСКА да остане в А група. На мен ми е интересно как ще реагират Домуса, Венци и Наско Сираков. Да не говорим и, че ако тази схема се допусне, останалите отбори като Лудогорец, Левски, Берое, Славия, Черно море и двата пловдивски трябва да бойкотират първенството , просто няма друг верен ход. ;)
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 юни 2015 15:28

Демба Ба написа:
Pichichi написа:Леле :roll:
И защо пък Васил Божков да не купел направо той Локо Горна без дългове че трябвало да купи Локо Сф с 1 млн. дългове
а пък Гигов взимал Локо Горна на чисто?
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Баси схемотехниката, отдавна съм казал че по-добре да нямаме професионален футбол и без това не можем да бием отбор
с професионални футболисти в квалификациите.

За да може Гигов да...а са де :lol: ...Ма верно нема никаква логика да правят тая врътка, като Божков може директно да си купи Локо Горна...ама доколкото познавам калтинчени,макар да съм от Търново, те доста си обичат отбора, за разлика от Ловеч,а и общината доста сериозно е поела ангажимент към отбора, кметът е много навит за А група, и малко ме съмнява толкова лесно да си дадат отборчето.Верно че Горна е само 35 хиляден град, ама са много по-футболен град от Ловеч и Разград...мисълта ми е че не ми се вярва да се случи, но пък в абсурдистан всичко е възможно :lol:

Те негърчетата от Калтинец обичат да си ритат на гарата :lol:
Изображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 22 юни 2015 15:29

Футболът винаги е бил социален отдушник.С вкарването на платената телевизия отрязаха голяма част от феновете до досег с любимите им отбори.С махането на ЦСКА един от двата най-популярни в България отбори ще се продължи в същата посока, а за всички е най-добре хората да имат някакъв отдушник от ежедневието, неслучайно в Англия има мачове и най-големите празници.В цяла Европа се правят компромиси на грандовете в Турция/условно в Европа/,Гърция, Испания и др.Щом не се нарушават законите и правилника го позволява,трябва да се обсъди всеки вариант.
Последна промяна от amoros на 22 юни 2015 15:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 юни 2015 15:29

kapacitet написа:
Red_Neck написа:Ще си позволя единствено да коментирам думите на ГГ.
Предполагам, че мнението ми няма да с е хареса на повечето, но все пак ....
Това, което ГГ казва е абсолютен факт - без ЦСКА и Левски родното футболно първенство ще е като една колиба.
ЦСКА и Левски имат многократно по-голяма фенска маса от всички останали ФК-та взети заедно и генерират многократно по-голям интерес.
Интересът пък генерира инвестиции (реклама, ТВ права и т.н.), а тези инвестиции са жизненоважни за всички отбори ( с много малки изключения).
Без ЦСКА и Левски проектът "А група" е обречен.
Справка - Черно Море (при цялото ми уважение към клуба) печели купата на страната и след 3 дни всичко е забравено. Левски предоговаря заплати на скъпоплатени, набедени звезди и втора седмица са по първите страници. 2-те събития дори не могат да бъдат сравнявани, но медиите отразяват това, което генерира интерес и води до по-висок рейтинг. От там и популярността на самото първенство.
Това, че ЦСКА и Левски в последните години са използвани за съмнителни финансови далавери, съвсем не намалява значението на 2-та клуба за цялото първенство. В случая ГГ говори, като инвеститор, а не като собственик на ФК Литекс.

Както казах, коментирам само думите на ГГ и категорично съм против да се заобикаля закона с единствената цел, ЦСКА да остане в А група.

На това му се вика облъчване, а не генериране на интерес. Комунизмът не си е отивал никога от България. И за кое е прав, в бели страни като Шотландия извхрърлиха легендарен клуб като Рейнджърс с милиони фенове, история и традиция в последното ниво на футбола, дори не се пазариха и за В група, загубите им са над 500 млн само с това извхрърляне, може сам да прецениш за какви пари става въпрос, сравнени със смешните в България...

... и как е първенството на Шотландия от тогава? По-добро ли е или по-интересно?
Казах, че коментирам САМО думите на ГГ, а не кое е правилно и кое не!

Интересно, защо медиите не облъчват с новини за Славия (примерно)?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Кошче за отпадъци”