zaleza1234 написа:ss1914 написа:BRF написа:ss1914 написа:Щом не сте фенове на титлите, защо не подкрепите истинския отбор от В група, а ще подкрепите големия бюджет и А група. Прочетете декларацията на феновете от разград и кажете не сме фенове на титлите.
Аз не съм от Разград и не съм им чел декларацията!ЦСКА е публиката,стадиона и червените екипи!Тия глупаци разбиха отбора,загубиха стадиона,нямат капацитет да управляват Клуба!Скоро ще разберете!
Манджукови ли разбиха отбора или томов, Манджукови предлагат план от 4 млн бюджет с който да се връщат дълговете от В група, но кой да ги слуша, като говедото предлага успехи.
Те черно на бяло нищо не са предложили .....Ганчев и Божков и те така, че просто не знам за кво спорите тук а и до колкото помня и чета темата е съвсем друг.... и е за вас ама вие пак си пишете за нас. Голям ви е комплекса. Успех ви желая в Европа.... нас не ни мислете все ще се оправим. С едно съм съгласен обаче ако има две дружества с едно име ще бъде пагубно.
Не ни мислете вика, абе ощетявате държавата с 10 млн и ти ми викаш не ме мисли мен. Утре ако Левски реши да направи същото, после Лудогорец, после пак вие, писна ми от далаверите в тая държава.