Съществува ли вариант ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Съществува ли вариант ?

Мнениеот ss1914 » 17 юни 2015 11:59

zaleza1234 написа:
ss1914 написа:
BRF написа:
ss1914 написа:Щом не сте фенове на титлите, защо не подкрепите истинския отбор от В група, а ще подкрепите големия бюджет и А група. Прочетете декларацията на феновете от разград и кажете не сме фенове на титлите.

Аз не съм от Разград и не съм им чел декларацията!ЦСКА е публиката,стадиона и червените екипи!Тия глупаци разбиха отбора,загубиха стадиона,нямат капацитет да управляват Клуба!Скоро ще разберете!

Манджукови ли разбиха отбора или томов, Манджукови предлагат план от 4 млн бюджет с който да се връщат дълговете от В група, но кой да ги слуша, като говедото предлага успехи.

Те черно на бяло нищо не са предложили .....Ганчев и Божков и те така, че просто не знам за кво спорите тук а и до колкото помня и чета темата е съвсем друг.... и е за вас ама вие пак си пишете за нас. Голям ви е комплекса. Успех ви желая в Европа.... нас не ни мислете все ще се оправим. С едно съм съгласен обаче ако има две дружества с едно име ще бъде пагубно.

Не ни мислете вика, абе ощетявате държавата с 10 млн и ти ми викаш не ме мисли мен. Утре ако Левски реши да направи същото, после Лудогорец, после пак вие, писна ми от далаверите в тая държава.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 17 юни 2015 12:01

BRF написа:
ss1914 написа:
BRF написа:
ss1914 написа:Щом не сте фенове на титлите, защо не подкрепите истинския отбор от В група, а ще подкрепите големия бюджет и А група. Прочетете декларацията на феновете от разград и кажете не сме фенове на титлите.

Аз не съм от Разград и не съм им чел декларацията!ЦСКА е публиката,стадиона и червените екипи!Тия глупаци разбиха отбора,загубиха стадиона,нямат капацитет да управляват Клуба!Скоро ще разберете!

Манджукови ли разбиха отбора или томов, Манджукови предлагат план от 4 млн бюджет с който да се връщат дълговете от В група, но кой да ги слуша, като говедото предлага успехи.

Точно тия говорят като говеда!Какви 4 милиона,като позволиха спиране на тока и вземане на автобуса!
Да внесат веднага 3,5 милиона по НАП и да почваме от В група!
И те и томов и титан са виновни за този фалит,като титан са с най-голяма тежест!

Вие защо не ги платихте, така лесно се говори, но като трябва да вадиш ти е по-тегаво.
умираха без страх .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:02

ss1914 написа:
zaleza1234 написа:
ss1914 написа:
BRF написа:

Те черно на бяло нищо не са предложили .....Ганчев и Божков и те така, че просто не знам за кво спорите тук а и до колкото помня и чета темата е съвсем друг.... и е за вас ама вие пак си пишете за нас. Голям ви е комплекса. Успех ви желая в Европа.... нас не ни мислете все ще се оправим. С едно съм съгласен обаче ако има две дружества с едно име ще бъде пагубно.

Не ни мислете вика, абе ощетявате държавата с 10 млн и ти ми викаш не ме мисли мен. Утре ако Левски реши да направи същото, после Лудогорец, после пак вие, писна ми от далаверите в тая държава.

Сега ли ти писна?Клубовете го правят това нещо от над 10 години!Как ги виждаш нещата при вас?4 милиона към НАП и още сигурно толкова за стадиона?Свивате бюджет и никой не иска да играе при вас !

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 юни 2015 12:02

BRF написа:
bobo_13 написа:
BRF написа:

Чакай бе Бургас. Ти до днес подкрепяш ЦСКА на МАнджука и Милкоа, ходи в Ловеч и пееше " Гриша ГАнчев педер***, педер***", а от утре ще викаш за тях и ще величаеш Стойчо Стоилов- спортния директор на ЦСКА 23. Не го разбирам
Колкото до стадионът, той все още е на ЦСКА-Манджуков и ако това дружество не обяви фалит, а отиде във В група, няма начин да го вземе някой друг.

И я кажи ти кой отбор ще подкрепиш? Ако има 2 отбора ЦСКА?

а) сегашния ЦСКА(Манджука и Милко) във В група
б) ЦСКА 23 (Ловеч)

Първо никога не съм викал на ГГ педер..ст!По принцип не участвам в тия скандирания,освен срещу бфс и Левски!
Второ ,ако има две ЦСКА няма да съм от никой!Точно фен на Етър да ме пита това е странно,ама как да е!

Защо да не те питам като фен на Етър? Има един клуб Етър. Шампионският отбор беше закрит миналата година навръх 90-тата си годишнина, защото и без това от 12 години поддържаше само детска школа, а новият е създаден през 2013 г и започна от В група, като през първия сезон нямаше право да влезе в Б група. За да не играем по села и паланки и ниви, присъединихме Ботев Дебелец,отбор от град на 2 км от Велико Търново, в който играеха 90% от юношите на Етър и се водеше сателит на клуба. Дълги години собственик на Ботев Дебелец беше Иво Балъков(брат на Краси Балъков).

Имаше един частен отбор, който беше представителен за града за около 12 години, но след продажбата му на турци, никой не го подкрепяше и кмета ги изгони в Сливен да си играят мачовете от А група. Никой в града не се интересува от този отбор, дори не знаем дали съществува още или е обявен фалит. Този отбор никога не е имал нещо общо с шампионския отбор.

Хахаха, а защо няма да подкрепяш ЦСКА на Манджуков щом досега си го подкрепял? Защото е във В група ли?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юни 2015 12:04

BRF написа:Сега ли ти писна?Клубовете го правят това нещо от над 10 години!Как ги виждаш нещата при вас?4 милиона към НАП и още сигурно толкова за стадиона?Свивате бюджет и никой не иска да играе при вас !

Проблема е, че вие при 10 милиона задължения не свихте бюджета.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 17 юни 2015 12:07

BRF написа:Сега ли ти писна?Клубовете го правят това нещо от над 10 години!Как ги виждаш нещата при вас?4 милиона към НАП и още сигурно толкова за стадиона?Свивате бюджет и никой не иска да играе при вас !

Ние бюджета го свиваме за втори път, за да не трупаме задължения и да погасяваме старите и според теб това е неправилно ли. Вие си правите ташак, че сме 7ми с 2 пъти по-малък бюджет от вас, а вие пред фалит продължавате да трупате дългове и да мислите за титли. Това е разликата, няма морал, няма закони, няма нищо.
умираха без страх .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:08

ss1914 написа:
BRF написа:
ss1914 написа:
BRF написа:

Точно тия говорят като говеда!Какви 4 милиона,като позволиха спиране на тока и вземане на автобуса!
Да внесат веднага 3,5 милиона по НАП и да почваме от В група!
И те и томов и титан са виновни за този фалит,като титан са с най-голяма тежест!

Вие защо не ги платихте, така лесно се говори, но като трябва да вадиш ти е по-тегаво.

Кои сме ние?Да си ме видял аз да казвам,че мога да го направя?Те казват,че ще дадат по 4 милиона на година!Да дават 3.5 на НАП и с другите да се оправят малкото разходи за В група ,а другото в стадиона!И така нека да е 3-4 години!Въпроса е че лъжат!Те още не могат да прежалят 5-7 милиона,които са дали на томов,сега щяли да дават по 4 на година :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:12

ss1914 написа:

Ние бюджета го свиваме за втори път, за да не трупаме задължения и да погасяваме старите и според теб това е неправилно ли. Вие си правите ташак, че сме 7ми с 2 пъти по-малък бюджет от вас, а вие пред фалит продължавате да трупате дългове и да мислите за титли. Това е разликата, няма морал, няма закони, няма нищо.

Дори и да го свиете още 3 пъти,няма да се оправите ако не стане някакво "чудо"!
Ако това да искам отбора ми да е първи е липса на морал,значи не съм морален!
Политиката на Клуба я определя ръководството,нашата позиция я показахме тази пролет на стадиона!Сещаш се за резултатите ни и за броиката ни!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2015 12:13

bobo_13 написа:Хахаха, а защо няма да подкрепяш ЦСКА на Манджуков щом досега си го подкрепял? Защото е във В група ли?

По важния въпрос е защо ми слагаш "думи в устата"?
п.п.А този Етър шампионския дали си плати всичко преди да го закрият!?Не ми отговаряй!
Последна промяна от BRF на 17 юни 2015 12:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 17 юни 2015 12:16

BRF написа:
ss1914 написа:

Дори и да го свиете още 3 пъти,няма да се оправите ако не стане някакво "чудо"!
Ако това да искам отбора ми да е първи е липса на морал,значи не съм морален!
Политиката на Клуба я определя ръководството,нашата позиция я показахме тази пролет на стадиона!Сещаш се за резултатите ни и за броиката ни!

Не е морално да искаш отбора ти да е първи по този начин, не извъртай думите ми...
умираха без страх .

Върни се в “Кошче за отпадъци”