Незабавно и Левски заедно с ЦСКА вън от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Незабавно и Левски заедно с ЦСКА вън от А група

Мнениеот Yoda_ » 12 юни 2015 01:15

Абе, шарани, на гола кука кълвете.... :lol:

Няма начин да си чак толкова прост, че да пускаш подобни идиотски теми през 5 минути... А може и да има начин, не знам.
Тия от Гонг си ги пускат тия теми, та да симулират интерес, коментари, посещения, импресии и кликове... щото иначе нема рекламодатели...
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 юни 2015 01:54

Модератори, тоя провокатор още колко теми трябва да пусне, че да му спрете тока? Ама иначе, който ви критикува, че оставяте отворени идиотски теми, веднага с БАН.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 12 юни 2015 02:59

Libera написа:Интересно е да се отбележи, че преди 6 месеца Левски има към 4 милиона дългове към НАП. Въпреки това и без каквато и да е информация за погасяване или разсрочване им беше даден лиценз без каквито и да е условия. Сега се оказва, че Левски пак има 4 милиона дългове към НАП или не е погасил нищо за 6 месеца. После се чудите защо всички мразят комунистическите отрочета - няма БСП, няма Герб, няма цар, няма Костов - тези отбори могат да вътрят държавата отново и отново без последствия, а компромисите за тях са непрекъснати. Други отбори за 100 000 - 200 000 лева биват изхвръляни и запорирани!

ти за пореден път ми затвърди мнението за феновете на врачанския Ботев. Едната част са татуирани идиоти, другата са нетатуирани идиоти. Майка ти ли трябва да ти го каже, че Левски си заложи и дупарата пред НАП за лиценз. Просто беше нужно едно малко плащане. И понеже си полуидиот, ще ти кажа какво е това. Изтегли кредит от банка и закъсней с два месеца. Ще те потърсят. Няма да платиш. Ще те потърсят пак и ще ти предложат да почнеш поне нещо да плащаш, че иначе отиваш на ЧСИ. Ама какво да знае един татуиран/нетатуиран човек от Враца, който прости мрази града? А, чакай, май съм чел такава литература. Не е този човек от Враца, но е наблизо. Извинявай. Веднага хващаме ЦСКА за ръка и отиваме в "Щ" група.

П.п.: Ако те си го заслужат, да ходят. Ако ние си го заслужим, при нас дори повечето ще искаме да фалираме, мисля. Точка. Чао, Враца.
Пише се Левски, чете се Любов.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 12 юни 2015 03:01

Yoda_ написа:Абе, шарани, на гола кука кълвете.... :lol:

Няма начин да си чак толкова прост, че да пускаш подобни идиотски теми през 5 минути... А може и да има начин, не знам.
Тия от Гонг си ги пускат тия теми, та да симулират интерес, коментари, посещения, импресии и кликове... щото иначе нема рекламодатели...

Ама то глупостта дразни бе, човек. Ако на всеки простак и малоумник си трая, кой съм аз? :)

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 12 юни 2015 03:08

този горе е полуидиот, а некви си там морена и капацитет са си направо цели. Вие сте срам за обществото, момчета. Ако го правите за провокация, още по-зле за вас. Срам, срам, срам. Просто се чудя как може да прекарваш секунди, минути и часове в това да си потриваш злобно пишлето, докато чакаш да ти отговорят 50-60 човека на простотията, която ти сам знаеш, че е простотия.

И тримата олигофрени (без значение дали плямпате глупости нарочно, или не) не ми отговаряйте. Лягам и ставам след 3 часа за работа, а на нея ме боли фара за вас. И после ще ме боли фара, засякох ви инцидентно, след малко тегля един душ, лягам при жена ми и детето ми и ви забравям, охлюви. Венясал член за вас и лека нощ. . . българи.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юни 2015 04:39

Да ги вадят незабавно. С това ще се решат ВСИЧКИ проблеми на нашия футбол :!: Националният отбор моментално ще започне да играе и мачка по световни и европейски първенства...Стадионът с едната трибуна ще приема мачове от Лига Европа, докато трибуна Моци се тресе от екстаз след победа над Барселона. :oops: Тича ще се превърне от картофена нива в малко бижу, а Коматевските гладиатори ще започнат да мечтаят за нови европодвизи. На този фон двата Локомотив-а ще си кретат едвам-едвам, а Дебелия Венци ще съди немците, че не са построили стадиона за милионите фенове на СЛавия. А група ще бъде едно уникално първенство, в което всеки ще бъде доволен. Кой от титла, кой от калъфка, кой от купа или участие в първата шестица, а някои други ще бъдат просто доволни, че ще успеят да направят някой лев от уредени мачове ;) Ех, каква идилия ще бъде само...Стадионите ще са пълни, лумпените ще ги няма, дори и бедността в България ще изчезне....
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 юни 2015 06:24

kapacitet написа:Дължат скромните 4 милиона лева на НАП, ама били плащали преди това, кой ги е прикрип с лиценза, да се покаже веднага!!!Вън Цска и Левски от А група незабавно!Аман от ченгесарски номера!Ние вярно сме милиционерска държава и трябва да се толерира ченгесарския клуб!

Не ставаш за капацитет !!!

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 12 юни 2015 08:00

Ако Левски и ЦСКА са вън от А група, няма да има първенство. 90% от феновете се интересуват от тези 2 отбора, другото е пълнеж, колкото и плювачи да има тук!

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 12 юни 2015 08:40

raikonen22 написа:Ако Левски и ЦСКА са вън от А група, няма да има първенство. 90% от феновете се интересуват от тези 2 отбора, другото е пълнеж, колкото и плювачи да има тук!

Каква ти е диагнозата ШАП или ЛУДА КРАВА ????????

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 12 юни 2015 09:10

Грохналите ги е страх да не се прозра една проста истина-Футбол без Л и Ц в България ЩЕ ИМА!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Кошче за отпадъци”