Бившите на Коко изпуснаха моряците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Бившите на Коко изпуснаха моряците

Мнениеот Цецо Чука » 07 апр 2015 20:23

deladog написа:Разбирачите обаче не можеш да ги заблудиш с някакви си сухи цифри - важна е играта, играта!
Нещо подобно се случи на единия полуфинал на Световното, нали помниш? И, и във Варна сега "бразилците" загубиха незаслужено.

Остави го феновете на Морето-те от девет кладенеца ще докарат вода само и само да опровергаят нещо, което и малките деца видяха-че отбора на Локомотив ги надигра във всички линии, във всеки аспект на играта и по всички показатели с изключение на головете разбира се.
За мен моралния победител в този мач е категорично доказалия превъзходството си чернобял тим.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

deladog

Мнениеот deladog » 07 апр 2015 20:25

Цецо Чука написа:
deladog написа:Разбирачите обаче не можеш да ги заблудиш с някакви си сухи цифри - важна е играта, играта!
Нещо подобно се случи на единия полуфинал на Световното, нали помниш? И, и във Варна сега "бразилците" загубиха незаслужено.

Остави го феновете на Морето-те от девет кладенеца ще докарат вода само и само да опровергаят нещо, което и малките деца видяха-че отбора на Локомотив ги надигра във всички линии, във всеки аспект на играта и по всички показатели с изключение на головете разбира се.
За мен моралния победител в този мач е категорично доказалия превъзходството си чернобял тим.

Че е така, така е, а да се четат статиите в интернет и в пресата при днешната корупция в журналистиката е повече от безсмислено. Но който си го разбира това животинче футбола, не можеш да го излъжеш! Факт!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 апр 2015 21:03

Наборе,не виждаш ли че се еб@ват с локото бе.Никой не се стреми да омаловажава нашата победа.Искат да закачат някой техен на куката,ама няма други риби. :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 07 апр 2015 21:06

Абе само на мен ли прави впечатление, яката чистка на постове на фенове на Ботев Пловдив на много места където пишат и то БЕЗ ДА ОБИЖДАТ ! Някой май се престарава да не се засегнат нежните сърца на буферите, които иначе ежедневно ръсят подигравки по наш адрес и никой не ги спира или им трие постовете.
Момчета както се отнасяте с останалите, очаквайте същото отношение и към вас. Стига вече с тоя двоен аршин господа модератори !
Браво на Черно Море за мача и Успех на Финала 8-)
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 07 апр 2015 21:07

soundmax написа:Абе само на мен ли прави впечатление, яката чистка на постове на фенове на Ботев Пловдив на много места където пишат и то БЕЗ ДА ОБИЖДАТ !

В този форум се пише на български, а те си настояват да пишат на турски и затова така ги трият. 8-)

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 07 апр 2015 21:09

Адвокат Колев: "МАЛШАНС. 5 гола. Нищо следващият път ще ги изкъртим." :)

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 07 апр 2015 21:11

stioks написа:
soundmax написа:Абе само на мен ли прави впечатление, яката чистка на постове на фенове на Ботев Пловдив на много места където пишат и то БЕЗ ДА ОБИЖДАТ !

В този форум се пише на български, а те си настояват да пишат на турски и затова така ги трият. 8-)

В махалата български не говорите.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 апр 2015 21:14

Тва папагалите драскащИ в този форум са най-големите комплексари.Видиш ли те цъфнали и вързали,че се подиграват на Локомотив.
Честито на Морето за успеха и очертаващият се финал.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 07 апр 2015 21:16

Локото изтърваха морето спор няма. Надиграха ги тотално и според мен неразборийте в клуба, които ги разконцентрират на моменти са виновни, че Черно Море им вкара 5 гола от 5 атаки. Реално резултата трябваше да е 1-1 или 1-3. Момчетата са разконцентрирани заради неяснотата и липсата на пари и според мен и всички с които говорих ако повторят играта на Лаута пред препълнените трибуни морето ще отнесат поне 4-5 гола. От мен пожелания за успех за Локото на реванша.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 07 апр 2015 21:17

Въпроса е само един:защо не пази титулярния вратар на Локото Йордан Господнов?Защо не искаше да види Морето,този бургаски змей?Който реши тази загадка,само той може са обясни резултата.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Кошче за отпадъци”