Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот koisa » 25 авг 2016 12:55

sinqkrepost1914 написа:Тва варненската селяния и по-голяма и от пернишката бате хахах
Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява :lol: :lol:

Поздравления за точния пост. Много истина има в него и така като гледам злобата, омразата, завистта и комплексите на феновете на Черно море към Левски и вече несъществуващия ЦСКА се припокриват на 100% с написаното. За жалост докато живеят в омраза и комплекси никога няма да излязат от сянката на Левски и вечно ще търсят оправдания затова, че винаги са били просто пълнеж в българския футбол. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 13:00

sinqkrepost1914 написа:
Кролик написа:
sinqkrepost1914 написа:Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява :lol: :lol:

Математика, да те питам от 2 милиона верни Левскари, колко ходят на Герена :) Колко от тях изобщо знаят кой в момента е вратар на Левски :) Сигурно не повече от 5 хил фена ... половината от тях са на издръжка на Клуба. Живеете в измислен свят на митични милиони фенове, които Агент Тара в наби в главите.
Няма титла, няма Купа, само синя тишина :mrgreen:

Тая купа ще ви топли душичките до края на живота ви :lol:
Няма лошо, честно си я спечелихте, поздравления, напомпа ви самочувствието.
Спечелете още 4-5 такива и елате да поспорим пак :lol:

Преди време питах Кап. Шматка, ама да те питам и теб. Ако съм фен на Манчестър Юнайтед, то значи ли автоматично, че Левски е селски отбор от София с 1 шепа фенчета :?:
Да ти го кажа по-просто, това че си фен на Левски нито те прави по-красив, нито по-умен, нито по-голЕм фен. Колкото и да се правиш на звездоброец, математик, ултрас и какъвто там искаш се измисляй, няма как да накараш фен на отбор различен от Левски да се чуства маловажен. Времето на насилственото набиване на глупости в главите на хората мина.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 25 авг 2016 13:00

Зелена България харесва Лудогорец,но обича само ЧЕРНО МОРЕ!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 авг 2016 13:03

sinqkrepost1914 написа:Тая купа ще ви топли душичките до края на живота ви :lol:

Аз , за разлика от глорихънтърите, не съм фен на титлите и купите,а на местния отбор и затова като взехме Купата и Суперкупата за нас тя има по-голяма стойност, отколкото за вас, защото е спечелана на терена. Във Варна има глорихънтъри от 80-те и 90-те станали фенове на Левски и ЦСКА заради титлите и купите , напоследък забелязвам и нова група глорихънтъри фенове на Лудогорец(изключвам тези родом от Разград), които също са фенове на титлите и купите. Има и четвърта група глорихънтъри бивши фенове на Левски и ЦСКА станали фенове на европейски отбори - Байерн, Ювентус, Челси , Манчестър Юн и т.н.. Познавам един фен на Левски и го питах "Ти защо си фен на Левски?" "Ами защото баща ми е такъв и печелят титли и купи и играят в евротурнирите". Това ми го каза преди 7-8 години, а сега ми вика "Те Левски са много зле, вече не си правя труда да ги гледам , гледам хубав футбол от Испания и Англия - там има хубав футбол, българския вече не ме интересува"! Ето такива са повечето фенове на Левски и ЦСКА. :lol:

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 авг 2016 13:08

Mathias_Coureur написа:
sinqkrepost1914 написа:Математика, да те питам от 2 милиона верни Левскари, колко ходят на Герена :) :) Колко от тях изобщо знаят кой в момента е вратар на Левски :) Сигурно не повече от 5 хил фена ... половината от тях са на издръжка на Клуба. Живеете в измислен свят на митични милиони фенове, които Агент Тара в наби в главите.
Няма титла, няма Купа, само синя тишина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тая купа ще ви топли душичките до края на живота ви :lol:

Аз , за разлика от глорихънтърите, не съм фен на титлите и купите,а на местния отбор и затова като взехме Купата и Суперкупата за нас тя има по-голяма стойност, отколкото за вас, защото е спечелана на терена. Във Варна има глорихънтъри от 80-те и 90-те станали фенове на Левски и ЦСКА заради титлите и купите , напоследък забелязвам и нова група глорихънтъри фенове на Лудогорец(изключвам тези родом от Разград), които също са фенове на титлите и купите. Има и четвърта група глорихънтъри бивши фенове на Левски и ЦСКА станали фенове на европейски отбори - Байерн, Ювентус, Челси , Манчестър Юн и т.н.. Познавам един фен на Левски и го питах "Ти защо си фен на Левски?" "Ами защото баща ми е такъв и печелят титли и купи и играят в евротурнирите". Това ми го каза преди 7-8 години, а сега ми вика "Те Левски са много зле, вече не си правя труда да ги гледам , гледам хубав футбол от Испания и Англия - там има хубав футбол, българския вече не ме интересува"! Ето такива са повечето фенове на Левски и ЦСКА. :lol:[/quote]
Вчера го писах, но за теб пак ще повторя.
Винаги има такива индивиди, примери има колкото искаш.Най-важно е самосъзнанието, да знаеш кога, защо, от къде и как си станал от някой си отбор.Такива фенове ги има във всеки град, те не са нужни на Левски или който и да било отбор.Нужни са феновете, които обичат отбора си, и знаят защо го обичат и могат да обяснят защо го обичат.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 авг 2016 13:16

sinqkrepost1914 написа:Вчера го писах, но за теб пак ще повторя.
Винаги има такива индивиди, примери има колкото искаш.Най-важно е самосъзнанието, да знаеш кога, защо, от къде и как си станал от някой си отбор.Такива фенове ги има във всеки град, те не са нужни на Левски или който и да било отбор.Нужни са феновете, които обичат отбора си, и знаят защо го обичат и могат да обяснят защо го обичат.

Аз знам защо обичам Черно Море - защото съм родом от Варна и живея близо до стадион "Тича", защото подкрепям местния отбор, а не титлите и купите, защото това е отборът, който съм подкрепял освен в хубавите моменти и във трудните и тежки дни, защото мога всеки домакински мач да го гледам на живо, а не да ми се налага да пътувам 450 км заради титли и купи и поради липса на финансови възможности да гледам отбора по телевизията!Защото за мен е чест и гордост да подкрепям местния отбор!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 13:20

Отворете начална страница на Гонг.бг и се наслаждавайте. Най-важните новини са за ЦСКА, после Левски и накрая за Лудогорец. Илиев, да питам ли защо ми ги навират тия ? ЦСКА даже нямат право да ползват емблемат си ... гнилото не тръгва от делиорманско колеги ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 авг 2016 13:23

Кролик написа:Отворете начална страница на Гонг.бг и се наслаждавайте. Най-важните новини са за ЦСКА, после Левски и накрая за Лудогорец. Илиев, да питам ли защо ми ги навират тия ? ЦСКА даже нямат право да ползват емблемат си ... гнилото не тръгва от делиорманско колеги ...

Току що отворих главната страница на Гонг и двете най-големи новини са за ЦСКА-София(прекръстен от Литекс на 02.06.2016г.) и няколко главни новини за Левски и чак тога Лудогорец. Дразни ме и мен , че ми навират по вестници и сайтове Левски и ЦСКА 25 години.

nickkal
Контакти:

Мнениеот nickkal » 25 авг 2016 13:28

Какво значи глорихънтър? Кой не обича да гледа хубав футбол? Ако съм фен на Бистришките тигри, да не гледам Байерн ли? Тъпо, тъпо....

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 авг 2016 13:32

nickkal написа:Какво значи глорихънтър? Кой не обича да гледа хубав футбол? Ако съм фен на Бистришките тигри, да не гледам Байерн ли? Тъпо, тъпо....

Глорихънтър - който е фен на титлите и купите и харесва даден отбор, само защото е спечелил много титли и купи или в момента е силния на деня. Понятието идва от Англия и осмива точно подобни фенове.

Върни се в “Кошче за отпадъци”