Или питай другият голям фен на Лудогорец (1Неутрален или нещо такова) защо не е гледал нито един мач на стадиона на Лудогорец.Той с моя билет Кирето направо е забогатял

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:Няма какво да обяснявамЩо не питаш феновете на Реал които си взеха комбо билети и бяха и на 3 мача
Или питай другият голям фен на Лудогорец (1Неутрален или нещо такова) защо не е гледал нито един мач на стадиона на Лудогорец.Той с моя билет Кирето направо е забогатял![]()
![]()
![]()
sinqkrepost1914 написа:Тва варненската селяния и по-голяма и от пернишката бате хахах
Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява![]()
sinqkrepost1914 написа:Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява![]()
moreto vn написа:sinqkrepost1914 написа:Тва варненската селяния и по-голяма и от пернишката бате хахах
Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява![]()
Тежко ти е,то личи от километри и не само теб и другите сини и червени фенчета.Завист и злоба нямам към никой,просто ти отговорих на твоята злоба и завист.
Лудогорец въобще не ме интересуват,ако ще ШЛ да спечелят,единствено ме вълнува Черно море.Това за 20 фена и да го повториш 100 пъти,няма как да стане истина.Но то е ясно в злобата си изопачаваш фактите.
iliev72 написа:Няма какво да обяснявамЩо не питаш феновете на Реал които си взеха комбо билети и бяха и на 3 мача
Или питай другият голям фен на Лудогорец (1Неутрален или нещо такова) защо не е гледал нито един мач на стадиона на Лудогорец.Той с моя билет Кирето направо е забогатял![]()
![]()
![]()
Кролик написа:sinqkrepost1914 написа:Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява![]()
Математика, да те питам от 2 милиона верни Левскари, колко ходят на Герена![]()
Колко от тях изобщо знаят кой в момента е вратар на Левски
Сигурно не повече от 5 хил фена ... половината от тях са на издръжка на Клуба. Живеете в измислен свят на митични милиони фенове, които Агент Тара в наби в главите.
Няма титла, няма Купа, само синя тишина![]()
![]()
sinqkrepost1914 написа:
Пичага пусни си репортаж от мача ви с Локо Пд, май бихте 2-0 или там снимки от мача или кадри квото намериш и ще видиш много добре дали не сте 20 наистинаНе съм много запознат но Каварна мисля, че е съвсем близо до Варна и да сте толко малко
Говоря за тея които пеехте нещо а не чоплихте семки
![]()
И какво съм изопачил ? Ок, не сте 20, 150-200 сте редовните дето ходите там в тая част от трибуната дето сте се уж най-крайнитеПрав ли съм ? Миналата седмица Локо Сф имаха 1000 души в надежда срещу Оборище, вие събирате толко на мачове срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец в А група.
sinqkrepost1914 написа:moreto vn написа:sinqkrepost1914 написа:Тва варненската селяния и по-голяма и от пернишката бате хахах
Тежко ти е,то личи от километри и не само теб и другите сини и червени фенчета.Завист и злоба нямам към никой,просто ти отговорих на твоята злоба и завист.
Лудогорец въобще не ме интересуват,ако ще ШЛ да спечелят,единствено ме вълнува Черно море.Това за 20 фена и да го повториш 100 пъти,няма как да стане истина.Но то е ясно в злобата си изопачаваш фактите.
Пичага пусни си репортаж от мача ви с Локо Пд, май бихте 2-0 или там снимки от мача или кадри квото намериш и ще видиш много добре дали не сте 20 наистинаНе съм много запознат но Каварна мисля, че е съвсем близо до Варна и да сте толко малко
Говоря за тея които пеехте нещо а не чоплихте семки
![]()
И какво съм изопачил ? Ок, не сте 20, 150-200 сте редовните дето ходите там в тая част от трибуната дето сте се уж най-крайнитеПрав ли съм ? Миналата седмица Локо Сф имаха 1000 души в надежда срещу Оборище, вие събирате толко на мачове срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец в А група.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта