Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот iliev72 » 25 авг 2016 12:29

Няма какво да обяснявам :) Що не питаш феновете на Реал които си взеха комбо билети и бяха и на 3 мача :)
Или питай другият голям фен на Лудогорец (1Неутрален или нещо такова) защо не е гледал нито един мач на стадиона на Лудогорец.Той с моя билет Кирето направо е забогатял :lol: :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 авг 2016 12:32

iliev72 написа:Няма какво да обяснявам :) Що не питаш феновете на Реал които си взеха комбо билети и бяха и на 3 мача :)
Или питай другият голям фен на Лудогорец (1Неутрален или нещо такова) защо не е гледал нито един мач на стадиона на Лудогорец.Той с моя билет Кирето направо е забогатял :lol: :lol: :lol: :lol:

Без да му ставам адвокат на 1Неутрален, но той не живее в България, а в другия край на света. Проблемът е, че онези дето сте в София не ходите на мовете на любимия си отбор (последния мач Микре Юнайтед са продали около 600 билета), а ходите на мачовете на Лудогорец :) :) :)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 25 авг 2016 12:38

sinqkrepost1914 написа:Тва варненската селяния и по-голяма и от пернишката бате хахах
Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява :lol: :lol:

Тежко ти е,то личи от километри и не само теб и другите сини и червени фенчета.Завист и злоба нямам към никой,просто ти отговорих на твоята злоба и завист.
Лудогорец въобще не ме интересуват,ако ще ШЛ да спечелят,единствено ме вълнува Черно море.Това за 20 фена и да го повториш 100 пъти,няма как да стане истина.Но то е ясно в злобата си изопачаваш фактите.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 авг 2016 12:38

А между другото има и друг парадокс, имах колеги, които се обявяваха за левскари и цесекари, но когато Миньор играеше с тези два отбора, тези същите бяха за Миньор и дори един, който иначе ако го питаш от кой отбор е, казваше Левски, след един мач с тях, псуваше Сираков за нападките му срещу отбора на Миньор и града ни. Така, че и не малка част от вашите фенове са такива, само когато става въпрос за съперничеството между двата отбора, но когато местният отбор играе са си за него. Поне това съм го видял в Перник и със сигурност го има и в другите градове.
Така, че тези общо 4 милиона сини и червени фенове е по-скоро мит и е далеч от истината, а след разбиването на двуполюсния модел и успехите на други отбори, тази бройка ще върви надолу. Та тук някои са прави, че Лудогорец е вреден, но не за българския футбол, а за двата бивши гранда или по точно единия, тъй като другият вече не съществува.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 12:43

sinqkrepost1914 написа:Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява :lol: :lol:

Математика, да те питам от 2 милиона верни Левскари, колко ходят на Герена :) :) Колко от тях изобщо знаят кой в момента е вратар на Левски :) Сигурно не повече от 5 хил фена ... половината от тях са на издръжка на Клуба. Живеете в измислен свят на митични милиони фенове, които Агент Тара в наби в главите.
Няма титла, няма Купа, само синя тишина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 авг 2016 12:45

moreto vn написа:
sinqkrepost1914 написа:Тва варненската селяния и по-голяма и от пернишката бате хахах
Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява :lol: :lol:

Тежко ти е,то личи от километри и не само теб и другите сини и червени фенчета.Завист и злоба нямам към никой,просто ти отговорих на твоята злоба и завист.
Лудогорец въобще не ме интересуват,ако ще ШЛ да спечелят,единствено ме вълнува Черно море.Това за 20 фена и да го повториш 100 пъти,няма как да стане истина.Но то е ясно в злобата си изопачаваш фактите.

Пичага пусни си репортаж от мача ви с Локо Пд, май бихте 2-0 или там снимки от мача или кадри квото намериш и ще видиш много добре дали не сте 20 наистина :lol: Не съм много запознат но Каварна мисля, че е съвсем близо до Варна и да сте толко малко :? Говоря за тея които пеехте нещо а не чоплихте семки :lol:
И какво съм изопачил ? Ок, не сте 20, 150-200 сте редовните дето ходите там в тая част от трибуната дето сте се уж най-крайните :lol: Прав ли съм ? Миналата седмица Локо Сф имаха 1000 души в надежда срещу Оборище, вие събирате толко на мачове срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец в А група.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 авг 2016 12:47

iliev72 написа:Няма какво да обяснявам :) Що не питаш феновете на Реал които си взеха комбо билети и бяха и на 3 мача :)

Данните са, че за предишните три срещи в ШЛ, приходите от продадени билети са към 3 милиона лева, а след като на стадиона е имало само около 500 фена на Лудогорец, това означава, че огромната част от приходите идват от други фенове, така, че и ти си допринесъл за доминацията на Лудогорец над останалите отбори в България.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 авг 2016 12:49

Кролик написа:
sinqkrepost1914 написа:Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява :lol: :lol:

Математика, да те питам от 2 милиона верни Левскари, колко ходят на Герена :) :) Колко от тях изобщо знаят кой в момента е вратар на Левски :) Сигурно не повече от 5 хил фена ... половината от тях са на издръжка на Клуба. Живеете в измислен свят на митични милиони фенове, които Агент Тара в наби в главите.
Няма титла, няма Купа, само синя тишина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тая купа ще ви топли душичките до края на живота ви :lol:
Няма лошо, честно си я спечелихте, поздравления, напомпа ви самочувствието.
Спечелете още 4-5 такива и елате да поспорим пак :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 25 авг 2016 12:53

sinqkrepost1914 написа:
Пичага пусни си репортаж от мача ви с Локо Пд, май бихте 2-0 или там снимки от мача или кадри квото намериш и ще видиш много добре дали не сте 20 наистина :lol: Не съм много запознат но Каварна мисля, че е съвсем близо до Варна и да сте толко малко :? Говоря за тея които пеехте нещо а не чоплихте семки :lol:
И какво съм изопачил ? Ок, не сте 20, 150-200 сте редовните дето ходите там в тая част от трибуната дето сте се уж най-крайните :lol: Прав ли съм ? Миналата седмица Локо Сф имаха 1000 души в надежда срещу Оборище, вие събирате толко на мачове срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец в А група.

Няма какво да си пускам репортажи,като бях на мача.Хахаха ти не си добре,живей си във измисления си свят.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 авг 2016 12:54

sinqkrepost1914 написа:
moreto vn написа:

Футболните клубове, нямат полза от сдухани лепилари с два грама мозък, които освен да докарват глоби на клубовете си, за друг чеп не стават.Това важи за всички клубове.Футболните отбори им трябват хора които постоянно ходят на стадиона и докарват приходи в касата.Явно още си твърде зелен, да ги осъзнаеш тези работи.И си мислиш, че който чопли семки, не трябва да е на стадиона.Но когато имаш дете, и решиш да го заведеш на стадиона, ще запееш друга песен.
Жив и здрав.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Кошче за отпадъци”