Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
25LVSC
Контакти:

Re: Аврам Грант поема Левски?!?

Мнениеот 25LVSC » 07 сеп 2011 23:14

alk0x0l1ka написа:предстоят 5 важни ма4а за развитието на сезона а вие говорите за смяна на треньора добьр лош все пак си остава Гонзо да сьщия който ни изправяше на крака и скандирахме името му (знам 4е като рьководител се провали тотално) ,но да подкрепим отбора не мислите ли??? ливьрпул от 20 години не са ставали шампиони ама не пре4и "Анфилд" да се прьска по шевовете? Подкрепете Левски ако не си оставате обикновенни хейтьри!!!

А, айде да не пишеш ь вместо ъ, че ме дразниш? :mrgreen: :mrgreen: 8-) Ъ-то е на "Y". Успех с изучаването на фонетиката :lol: :lol: 8-)
Изображение
http://www.uefa.com/
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят ;) !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2011 00:06

bigbonusprize написа::lol: А пък Гонзо ще става научен сътрудник в БАН...

Добре дошъл,ще ходатайствам за него :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2011 00:08

Johnny_Blaze написа:Става ми смешно само като си помисля, че Гонзо ще му е шеф. :lol:

:oops: :oops:

THE G.A.M.E

Re: Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2011 10:26

То ако има поне капка истина в това за Грант, аз по съм навит евреина да е директор, та "Гонзо" да му е подчинен ...
Та поне нашия интелЕгент да прихване нещо от чичо Авраам ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 09 сеп 2011 19:05

25LVSC написа:
alk0x0l1ka написа:предстоят 5 важни ма4а за развитието на сезона а вие говорите за смяна на треньора добьр лош все пак си остава Гонзо да сьщия който ни изправяше на крака и скандирахме името му (знам 4е като рьководител се провали тотално) ,но да подкрепим отбора не мислите ли??? ливьрпул от 20 години не са ставали шампиони ама не пре4и "Анфилд" да се прьска по шевовете? Подкрепете Левски ако не си оставате обикновенни хейтьри!!!

А, айде да не пишеш ь вместо ъ, че ме дразниш? :mrgreen: :mrgreen: 8-) Ъ-то е на "Y". Успех с изучаването на фонетиката :lol: :lol: 8-)

Според мен е нормално да се пише на кирилица. Това с фонетиката много дразни.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

МЪРИ,върни се и ни направи ШАМПИОНИ! ! !

Мнениеот eelche » 27 сеп 2011 21:18

Искам да предложа на масата истински,обичащи отбора си ЛЕВСКАРИ,както и на някои от ръководните фактори в клуба,с оглед на ситуацията с Мъри Стоилов в Кипър,да вземат 1 АДЕКВАТНО решение и да го върнат в клуба.

Мъри,нееднократно се е доказал като един от най - добрите,можещи и знаещи треньори в България,а успехите му го доказват - направи от 1 посредствен отбор на Левски с почти отписани играчи,истински Дрийм Тийм по подобие на Барселона на Кройф,който подчини всички в България и го короняса като най - големия в родината ни.Обичан от свои и мразен от чужди,той няма пред кой да се доказва.Накара ни да мечтаем,да повярваме във възможностите си като българи и ни вкара през парадния вход във най - престижният клубен турнир в света Шампионската лига(постижение,което до ден днешен е най - големия успех на българския клубен футбол).

След като господин Георги Иванов с футболисти като Гара Дембеле,Жоазиньо,Сержиньо,Дъстли,Тони Калво,Рисп,Гаджев,Райков и още сума ти качествени играчи не може да изгради игрови облик на тима и да даде някакви свои идеи,мисля че повечето от колегите тук мислят така е време да отстъпи мястото си.

Смятам,че на Мъри не му трябва спортен директор и перфектно би изпълнявал ролята на мениджър,каквато заема в момента нашият спортен директор/треньор.Мисля,че с методите си на работа Мъри много бързо ще ни върне на правилния път с качествените футболисти с които разполага.

Вие какво мислите,трябва ли Мъри да се завърне в Левски?
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: МЪРИ,върни се и ни направи ШАМПИОНИ! ! !

Мнениеот Red_Pride » 27 сеп 2011 21:19

няма да е таз година ;)
Image

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 27 сеп 2011 21:23

И да се върне тази година няма да сме шампиони :!:
Изображение

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 27 сеп 2011 21:24

И да не е таз година, да е следващата. Мъри знае как да Работи с Левски
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 сеп 2011 21:27

Ние нямаме и опции кой знае какви-това е може би решението.Но повече без треньор не може да играем!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Кошче за отпадъци”