Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
Най-много го плюят комунистическите клоуни - зомбитата от Левски и ЦСКА-София-ЕАД. Те са свикнали да са хегемони, ама каквито и смешници да са в Европа, каквито и млекари, колбасари, вестникари и всякакви паляци да ги дерат и подиграват - тук трябва да има шпалири, да ги правят велики изкувствено. Вадят се от скрина някакви смрадливи вестници Работническо дело и се четат статии как били елиминирали не знам си кой в ерата на комунизма, когато НАСИЛА крадяха играчи от всички отбори, за да се величаят. Тези жалки отборчета за 45 години комунизъм, изляти стотици милиони левове в тях НЕ постигнаха абсолютно НИЩО!!! Това много ги боли. Само клоун и смешник може да говори, че бил на някакъв 1/2 финал, когато жребяи е бил НЕдирижиран и е тръгвал от 1/8 финал срещу продавачи
. Отбори-тумори като Звезда, като Стяуа - поне спечелиха трофеи, а нашите комунистически галоши с цялата партийна помощ едно НИЩО!!! След комунизма - тотално НИЩО, само евроидиотизми и позори за държавата ни пред Европа. Когато и да ги закрият - късно ще е. Нормалните фенове харесваме българските победи в Европа. За мен повтарям - Левски и ЦСКА-София-ЕАД никога не са били родни отбори и никога не съм ги подкрепял в Европа. И това лято се кефих на макс, когато родните картографи намериха поредното си откритие в лицето на Марибор, а после ни заобясняваха какъв отбор били тези смешници от Словакия или Словения, така и не знам...

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
TSHABALALA написа:Captain Stottlemeyer написа:TSHABALALA написа:...И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!
Когато напишеш някоя глупост и след нея добавиш думичката "факт", тя става още по-голяма глупост.Най-големия си успех на СП 94 в САЩ българският футбол постигна с национален отбор, в който имаше 7 (седем) футболисти на "Левски", 4 (четирима) бивши футболисти на "Левски" - стават общо 11 (половината разширен състав) и от тях 4 (четирима) юноши на "Левски". Айде бегай да прекопаш марулите...
Четирима юноши на Левски! Четирима юноши на Левски! Четирима юноши на Левски! Четирима юноши на Левски!
Четирима юноши на Левски! Четирима юноши на Левски! Четирима юноши на Левски! Четирима юноши на Левски!
Похвално е да имаш четирима юноши в национала. Етър също има поне четирима в същия този отбор. А има и други отбори, които имат юноши в национала, да не ги омаловажаваме.Важно и да се отбележи какъв е приноса на съответните юноши, а не само да се гледа бройката им. Също така футболистите в национала са бивши футболисти и на много други отбори освен на Левски.
Глупости, Етър няма четирима юноши, провери си информацията

CHELSEA
miro_rz написа:Кой е длъжен да ни харесва ?
Сега искам някой да ми отрече , че според населението на Разград и средната посещаемост не сме на 1во място !?
В България едвали на повече от 15-20 % хората се вълнуват от тази игра .
Какво означава спрямо населението на Разград? Няма такъв критерии...
CHELSEA
- Илич Рамирес
- Контакти:
glarus_ds написа:miro_rz написа:Кой е длъжен да ни харесва ?
Сега искам някой да ми отрече , че според населението на Разград и средната посещаемост не сме на 1во място !?
В България едвали на повече от 15-20 % хората се вълнуват от тази игра .
Какво означава спрямо населението на Разград? Няма такъв критерии...
Просто е.Лудогорец е клуба на Разград,няма насаждане 60-70 години,само Левски,ЦСКА,обезличаване на Локо Сф,Славия,Академик,ударно заливане с промиване на "провинцията",че има само 2 отбора ,няма Ботев,Локо Пд,Берое,Морето,Спартак и т.н.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
ShooterMan написа:Най-много го плюят комунистическите клоуни - зомбитата от Левски и ЦСКА-София-ЕАД. Те са свикнали да са хегемони, ама каквито и смешници да са в Европа, каквито и млекари, колбасари, вестникари и всякакви паляци да ги дерат и подиграват - тук трябва да има шпалири, да ги правят велики изкувствено. Вадят се от скрина някакви смрадливи вестници Работническо дело и се четат статии как били елиминирали не знам си кой в ерата на комунизма, когато НАСИЛА крадяха играчи от всички отбори, за да се величаят. Тези жалки отборчета за 45 години комунизъм, изляти стотици милиони левове в тях НЕ постигнаха абсолютно НИЩО!!! Това много ги боли. Само клоун и смешник може да говори, че бил на някакъв 1/2 финал, когато жребяи е бил НЕдирижиран и е тръгвал от 1/8 финал срещу продавачи. Отбори-тумори като Звезда, като Стяуа - поне спечелиха трофеи, а нашите комунистически галоши с цялата партийна помощ едно НИЩО!!! След комунизма - тотално НИЩО, само евроидиотизми и позори за държавата ни пред Европа. Когато и да ги закрият - късно ще е. Нормалните фенове харесваме българските победи в Европа. За мен повтарям - Левски и ЦСКА-София-ЕАД никога не са били родни отбори и никога не съм ги подкрепял в Европа. И това лято се кефих на макс, когато родните картографи намериха поредното си откритие в лицето на Марибор, а после ни заобясняваха какъв отбор били тези смешници от Словакия или Словения, така и не знам...
+1913
-
- Контакти:
Темата е зададена грешно. Футболните фенове харесват Лудогорец, защото те са ФУТБОЛНИ ценители, обичат красивия футбол без значение дали това е техния отбор или чужд. Пристрастните запалянковци обаче не харесват Лудогорец, защото им завиждат на успехите и защото любимото им отборче не може да стане шампион за поредна година. А на всички критици, които казват, че Лудогорец имали малко фенове и това било едва ли не голям недостатък, искам да ги запитам те част от стадото ли искат да бъдат или са самостоятелни и мислещи същества? На мен не ми дреме колко хора слушат любимата ми музика и харесват любимите ми филми. Същото се отнася и за спорта. Важното е аз да си харесвам отбора, а пък другите да правят каквото си искат. Та какъв е проблема с наполовина пълния национален стадион? В западните държави хората симпатизират на собствените си градски отбори. Това само в България го има в провинцията да те питат "ти от Левски ли си или от ЦСКА ?" wtf? Защо трябва да съм от един от тези два отбора щом живея в Стара Загора?
slash1912 написа:Captain Stottlemeyer написа:slash1912 написа:Captain Stottlemeyer написа:TSHABALALA написа:...И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!
Когато напишеш някоя глупост и след нея добавиш думичката "факт", тя става още по-голяма глупост.Най-големия си успех на СП 94 в САЩ българският футбол постигна с национален отбор, в който имаше 7 (седем) футболисти на "Левски", 4 (четирима) бивши футболисти на "Левски" - стават общо 11 (половината разширен състав) и от тях 4 (четирима) юноши на "Левски". Айде бегай да прекопаш марулите...
Тия баберици бяха там,за да носят тубите с вода на Ицо,Краси,Лечков и ТрифонЩо не кажеш колко им е приноса за това 4 място а?
Ами ще ти кажа няколко имена: Наско Сираков, който направи дузпите, които вкара Стоичков, "този фантастичен Боби Михайлов", който спаси дузпите, които трябваше да спаси, за да стигнем до 4-то място, Златко Фара, Емо Кременлиев, ... и те ли носиха туби, злато?На колко годинки беше през 1994, синко!?...
![]()
НСПП-единствения българин с 4 имена беше дълбока резерва и направи само дузпата за почетния гол срещу Италия.Фантастичния Перуций по онова време изобщо не играеше в Левски,Янков е юноша на Нафтата,а Кременлиев на Славия.Ти по стар милиционерски обичай направи всички говеда,щото имали някои друг сезон в ПодуенеДеде,94 година бях на 18 и помня нещата доста по-добре от теб,явно те е хванала деменцията
![]()
Помниш хоя ми. Виж мача с Гърция и дали е свирена дузпа срещу български играч. Виж кои играчи отбелязаха головете за България в този мач.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Хора които не бяха в София по времето когато беше първото участие на Лудогорец в ЕКТ няма как да разберат защо хората не ги обичат. Точно в този период Лудогорец и Кирето изникваха отвсякъде и като в един стар виц човек го беше страх да си отвори дори консерва с риба да не би и от там да изскочат Кирето и Лудогорец и да ти обясняват колко е важно да си на стадиона.И се замислете защо и при всичката организация която създава Киро за мача с Пилзен събраха едва 10к по официални данни , но от това което видях на тв не бяха повече от 5к.Отдавна с призивите да напълнят стадиона станаха банални.Да не споменавам , че като ходих на мача с Ливърпул имаше около 500 истински фена на Лудогорец , а другите бяха там за да кажат че са били.До мен имаше двойка които уж бяха фенове на Лудогорец , а дори не знаеха един от играчи на Лудогорец.Отговорете си какви хора подкрепят Лудогорец и дали футбола и Лудогорец имат нужда от такива фенове.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Yoda_ написа:Аре сега всички 100 фена, на площада у Разград, с наведени гръбчета и поглед забит в земята, а пък хората на Домуса ще минат да ви поздравят, и да ви пъхнат в потурите по 50 лв. и кило пилешки кренвирши.
А, и червен печат на чалмата, който да удостоверява, че сте били на площада... щото ако не сте били, начи не поддържате "каузата, проекта" и прочее...
А вие не може да си позволите да не поддържате, щото работите в едно от трите предприятия, а те и трите са на "бащицата".... така ще гласувате и на изборите сигурно - под строй, с печат и кренвирши.
До сега само тъпотии, а истината е тази. Домуса си е местен феодал. Ниско наведен пред правилните хора

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Yoda_ написа:Аре сега всички 100 фена, на площада у Разград, с наведени гръбчета и поглед забит в земята, а пък хората на Домуса ще минат да ви поздравят, и да ви пъхнат в потурите по 50 лв. и кило пилешки кренвирши.
А, и червен печат на чалмата, който да удостоверява, че сте били на площада... щото ако не сте били, начи не поддържате "каузата, проекта" и прочее...
А вие не може да си позволите да не поддържате, щото работите в едно от трите предприятия, а те и трите са на "бащицата".... така ще гласувате и на изборите сигурно - под строй, с печат и кренвирши.
До сега само тъпотии, а истината е тази. Домуса си е местен феодал. Ниско наведен пред правилните хора![]()
И какъв е проблема на "грандовете". И техните собственици са ниско наведени пред правилните хора ама отборите са им евроидиоти и са срам за България в момента.
Върни се в “Кошче за отпадъци”