Madridist написа:blue avalanche написа:Според Моуриньо,"щурмът на Реал" трябвало да започне по план ТОЧНО в минутата,когато съдията взел,че изгонил Пепе!
Как съдията разбра за това?Кой издаде плана?Кой е предателя?![]()
![]()
![]()
И аз да бях Моуриньо,и аз тъй щях да приказвам.Щото ми е по-удобно!Защото,иначе,трябваше да обяснявам как с Диара,Йозил и Адебайор щях да бия Барселона.Трябваше да обяснявам защо футболисти в отлична форма като Бензема,Игуайн и Кака останаха на скамейката.Защото се налагаше да обясня кой трябваше да развинти "левия защитник" Пуйол(невъзстановен напълно),че от мача не се разбра.Защото трябваше да обяснявам как точно се очакваше Реал да вкара гол,като 60мин. не успяхме да разберем.Тоя "план" ще да е бил мно-о-о секретен.
Ето това да беше обяснил "великия" Жозе.
ПП."Ех,тоз съдия...Тъкмо ги почвахме и той взе че изгони Пепе."
Предполагам си гледал мача, и видя, че още около 40-та минута дадоха много ясно,че Бензема и Кака разгряват. Също така, аз си мисля,че целта му беше да размени полувремената от срещата за Купата,когато Реал Мадрид през първото полувреме беше по-агресивния отбор, но през втората част, отстъпи инициативата. Вчера стана точно обратното, аз лично си мисля,че Реал Мадрид започнаха добре втората част, започнаха повече да пресират Барселона, също така имаха много добро положение на Роналдо,който реши да стреля, вместо да подава на Адебайор
Загряват,загряват и накрая влиза...Адебайор(нищо лично)!