Специално за Специалния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Харесвате ли стила на Моуриньо ?

Да
16
55%
Не
12
41%
Не ме интересува
0
Няма гласове
Не мога да преценя
1
3%

Общо гласове: 29

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Специално за Специалния

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2011 15:56

Madridist написа:
blue avalanche написа:Според Моуриньо,"щурмът на Реал" трябвало да започне по план ТОЧНО в минутата,когато съдията взел,че изгонил Пепе!
Как съдията разбра за това?Кой издаде плана?Кой е предателя? :lol: :lol: :lol:
И аз да бях Моуриньо,и аз тъй щях да приказвам.Щото ми е по-удобно!Защото,иначе,трябваше да обяснявам как с Диара,Йозил и Адебайор щях да бия Барселона.Трябваше да обяснявам защо футболисти в отлична форма като Бензема,Игуайн и Кака останаха на скамейката.Защото се налагаше да обясня кой трябваше да развинти "левия защитник" Пуйол(невъзстановен напълно),че от мача не се разбра.Защото трябваше да обяснявам как точно се очакваше Реал да вкара гол,като 60мин. не успяхме да разберем.Тоя "план" ще да е бил мно-о-о секретен.
Ето това да беше обяснил "великия" Жозе.
ПП."Ех,тоз съдия...Тъкмо ги почвахме и той взе че изгони Пепе." :shock:

Предполагам си гледал мача, и видя, че още около 40-та минута дадоха много ясно,че Бензема и Кака разгряват. Също така, аз си мисля,че целта му беше да размени полувремената от срещата за Купата,когато Реал Мадрид през първото полувреме беше по-агресивния отбор, но през втората част, отстъпи инициативата. Вчера стана точно обратното, аз лично си мисля,че Реал Мадрид започнаха добре втората част, започнаха повече да пресират Барселона, също така имаха много добро положение на Роналдо,който реши да стреля, вместо да подава на Адебайор ;)

Загряват,загряват и накрая влиза...Адебайор(нищо лично)! :o И какъв беше плана?Може би някакви безумни центрирания?Или Адебайор е много бърз и техничен с топка в краката?Аз съм дилетант.Някой да ми обясни какво точно трябваше да се постигне с влизането на Адебайор?В този ред на мисли,кога беше последният добър(даже не казвам силен) мач на Йозил?Някой да ми припомни...

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 28 апр 2011 15:56

Madridist написа:toffees, Порто(не казвам,че са средняк, но определено не са и сред грандовете) взеха ШЛ, без никакви скъпи трансфери. Погледни състава им, от финала , там има 10 португалци и един бразилец. ;)

Според мен Порто са си гранд а за състава им то почти всичките са национали бате ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 28 апр 2011 15:57

8-)

Много странно е такава тема да бъде пусната от фен на Ливърпул ... :roll:
Виж, ако си фен на Тотнъм например, бих приел мнението за искрено, но точно вие, феновете на Манчестър Юн. и Ливърпул, които сте фенове на тези отбори само и единствено заради имената и титлите им, да говорите против човек постигнал най-много титли и то с различни отбори, ми звучи доста лицемерно.
Това, че Моуриньо е най-големият треньор в момента, може да го отрекат само пристрастни хора. Където отиде португалеца вдига отборите и те печелят титли и купи.
Неудобен е, защото казва много истини за противника без да се церемони и съобразява, че има отбори като Юнайтед и Барселона, които са свещени крави във футбола и срещу тях не може да се говори лошо ...
Моуриньо е трън в очите, защото е ярка индивидуалност ! Неповторим е !
В днешния свят на сива и еднотипна маса, хора различаващи се от останалите със собствено мислене, стил и поведение са неудобни и мразени !
За класата на Моуриньо обаче говорят фактите ... А, когато фактите говорят и боговете мълчат ! ;)
Последна промяна от marmi52 на 28 апр 2011 16:25, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 28 апр 2011 16:04

Можеше ли снощния мач да завърши 4:4? ДА-ако го нямаше Моуриньо.И всички които го защитавате сигурно нямаше да бъдете по-доволни ли? Ай стига бе.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 апр 2011 16:07

blue avalanche написа:Загряват,загряват и накрая влиза...Адебайор(нищо лично)! :o И какъв беше плана?Може би някакви безумни центрирания?Или Адебайор е много бърз и техничен с топка в краката?Аз съм дилетант.Някой да ми обясни какво точно трябваше да се постигне с влизането на Адебайор?В този ред на мисли,кога беше последният добър(даже не казвам силен) мач на Йозил?Някой да ми припомни...

Ако забеляза Адебайор както в мача за първенство спечели 90% от високите топки... сваляше изританите топки и започваше атака за Реал... Да не говорим, че само идиот не би използваш средния ръст на барса... трябваха им още няколко статични и току виж щеше да се разпечата валдес... това беше плана. Да не говорим, че Адебайор изобщо не е бавен или дървен нападател както някой се опитват да го изкарат... Това, че подава по най-бързия начин топката и се позиционира не значи, че не може да играе с нея
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 28 апр 2011 16:12

Футболът е отборната игра с може би най- много възможни тактически приоми .. Моуриньо е гениален в нея! Няма какво повече да кажа :!:
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

would
Контакти:

Мнениеот would » 28 апр 2011 16:13

За мен, Жозе Моуриньо е най-големият треньор в момента.Фактите - успехите с Порто, Челси, Интер, та и победата срещу Барса за купата на краля.В момента Барса разполага с най-добрите футболисти и съответно най-добрия отбор в света и е нормално Моуриньо да им противодейства с тактика.Да не е приятно за гледане, но е по-добро от загуба с 0-5.Реал не беше минавал осминафинала в Шампионската лига, а идва португалеца и класира белите на полуфинал плюс купата на Краля.Когато Гуардиола вземе трофей с друг отбор, тогава и той може да има претенции че е по-добрия треньор.

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 28 апр 2011 16:17

Защо критикувате Жозе - нима забравихте, че в първия полуфинал с Барса им вкараха 3 /три гола/ колкото те не успяха в три поредни мача..... При 11 на 11 или 10 на 10 /можеше да се избира между втори картон на лигльото на левия бек или двата спестени картона на Меси - бутане без топка при мъжката игра на Марсело и хващането на топката с ръце, когато съдията свири само фаул/.... Тези мишоци няма ли хей така поне веднъж да ги оставят да играят с Реал с равен брой играчи докрая.... Без съдията снощи мача беше 0:0....

GreenLight
Контакти:

Мнениеот GreenLight » 28 апр 2011 16:17

marmi52 написа:8-)

Много странно е такава тема да бъде пусната от фен на Ливърпул ... :roll:
Виж, ако си фен на Тотнъм например, бих приел мнението за искрено, но вие феновете на Манчестър Юн. и Ливърпул, които сте фенове на тези отбори само и единствено заради имената и титлите им

Нали разбираш,че е ужасно неуместно да говориш за мотивите на другите? Ограничавай се от това да се правиш на оригинален по подобни въпроси,защото с подобни мнения никой няма да те вземе на сериозно.
От това което написа се предполага,че си фен на отбор от ранга на Бат Сити които играят за истинския футбол и победите реално не ги интересуват. А дори и това е една голяма лъжа,защото всеки играе за да се развива и съответно да побеждава и да вдига трофеи. Отбор който не се стреми към тези неща е безпреспективен и безмислен.

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 28 апр 2011 16:24

Грам не съм съгласен с изказаното мнение! Моуриньо е най-добрият треньор в света в момента! Това е истината!

Върни се в “Кошче за отпадъци”