Мафията и ДС официално влязоха в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Re: Мафията и ДС официално влязоха в Левски

Мнениеот Megatron_69 » 30 авг 2016 12:14

Nuke написа:
Megatron_69 написа:
The deacon написа:Гледам припознавачите на новия ГМО-урод на българския футбол са налетели като мухи на една жълто-кафява субстанция - значи всичко е ОК!!! И вместо да попитат как заради тях беше направена една нова "смешка" с т. нар. Първа професионална лига и откъде са милионите на "строителя на къщички за птиченца", тръгнали с Левски да се занимават!!! И бивните да си смените, пак Sus scrofa domestica ще си останете!!! Айде, със здраве!

Единственото ,което ме дразни и погнусява в цялата тази работа е,че феновете на най-мафиотският отбор на Балканите-ПФК ЛС,ни учат на морал,законност и справедливост...Ето това е отврата,а че всички собственици на отбори в Булгаристан са мафиоти и перачи на ДС е просто една АКСИОМА....

Не можете да свалите всички на вашето ниво, проумейте го! Като вас други няма. Хибриди!

И вие сте в Булгаристан,и вие сте собственост на мафията на ДС-проумейте го!!!!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 30 авг 2016 12:15

Megatron_69 написа:
The deacon написа:Гледам припознавачите на новия ГМО-урод на българския футбол са налетели като мухи на една жълто-кафява субстанция - значи всичко е ОК!!! И вместо да попитат как заради тях беше направена една нова "смешка" с т. нар. Първа професионална лига и откъде са милионите на "строителя на къщички за птиченца", тръгнали с Левски да се занимават!!! И бивните да си смените, пак Sus scrofa domestica ще си останете!!! Айде, със здраве!

Единственото ,което ме дразни и погнусява в цялата тази работа е,че феновете на най-мафиотският отбор на Балканите-ПФК ЛС,ни учат на морал,законност и справедливост...Ето това е отврата,а че всички собственици на отбори в Булгаристан са мафиоти и перачи на ДС е просто една АКСИОМА....

Каква справедливост драги??!!! Онази благодарение на която бяхте създадени изкуствено през 1948??!!! Или онази, благодарение на която ставахте шампиони, включително 9 пъти подред??!!! Или онази, с която обирахте каймака на българския футбол още от казармата???!!! Или пък онази, с която в демократични времена взимахте играчи и след това забравяхте да платите за тях???!! Или пък онази, че докато другите обслужваха все пак някакви задължения към Държавата вие купувахте "перлички" и "звездички"??!! Айде стига!!!! Вие сте били неоправданите!!!! Бъдете малко по-скромни и тихи, защото всички знаем какви сте били!!!! А сега сте никои!!! Оранжева измислица!!!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 12:15

umen написа:Нека го обобщя така- мафията и ДС никога не са излизали от българския футбол поради простата причина че спортът е един от главните инструменти за обществен контрол.

А момечто доста факти изложи. Вместо това сложилите сините очила виждат червено грухтене. Не е така момчета и аз съм левскар от дете, но всичко е кристално ясно. Стига сте се деляли на групички. Те искат това безплатно да стимулираме заблудите в тяхна полза докато те изкуствено се разграничават един от друг и ни въртят в кръг. Време е за обединение. Трети по смърт в света сме без дори да сме във война! Мафията ни мрази и третира като роби.

Е как па точно сега стана време за обединение? С припознавачи не се обединявам. Утре ще припознаят и турския султан за български управник.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 12:16

Megatron_69 написа:И вие сте в Булгаристан,и вие сте собственост на мафията на ДС-проумейте го!!!!!

Аз съм в България. В Булгаристан сте вие, фесовете.

Потребителски аватар
Blue_knight
Контакти:

Мнениеот Blue_knight » 30 авг 2016 12:18

Megatron_69 написа:

Друго си е да си фен на отбор създаден 2-пъти по изкуствен начин.
Да си печелил титли по заповед на партията.
Горд червено-оранжев моралист.

Kindza

Мнениеот Kindza » 30 авг 2016 12:19

Че те кога са излизали за да влязат ? 8-)
Обора на всички власти и мафии от време оно .

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 30 авг 2016 12:21

The deacon написа:
Megatron_69 написа:

Каква справедливост драги??!!! Онази благодарение на която бяхте създадени изкуствено през 1948??!!! Или онази, благодарение на която ставахте шампиони, включително 9 пъти подред??!!! Или онази, с която обирахте каймака на българския футбол още от казармата???!!! Или пък онази, с която в демократични времена взимахте играчи и след това забравяхте да платите за тях???!! Или пък онази, че докато другите обслужваха все пак някакви задължения към Държавата вие купувахте "перлички" и "звездички"??!! Айде стига!!!! Вие сте били неоправданите!!!! Бъдете малко по-скромни и тихи, защото всички знаем какви сте били!!!! А сега сте никои!!! Оранжева измислица!!!

ДОСТА СМЕЛО ЗА ФЕН НА ОТБОРА НА МИЛИЦИЯТА И ДС...
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 авг 2016 12:21

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

... само се записвам, ... ще следя с интерес ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 30 авг 2016 12:22

umen написа:Нека го обобщя така- мафията и ДС никога не са излизали от българския футбол поради простата причина че спортът е един от главните инструменти за обществен контрол.

А момчето доста факти изложи. Друг е въпроса дали осъзнава че и при другите тимове е така. Вместо да се замислят, сложилите сините очила виждат червено грухтене. Не е така момчета и аз съм левскар от дете, но всичко е кристално ясно и не е Пеевски. Пеевски е само лице ползвано за рекет и изместване на фокус от реалните поробители. Стига сте се деляли на групички мерейки се кой е по-преебан. Те искат това безплатно да стимулираме заблудите в тяхна полза докато изкуствено се разграничават един от друг, промиват ни с медии и ни въртят в кръг. Време е за обединение. Трети по смърт в света сме без дори да сме във война! Мафията ни мрази и третира като роби.

Единственото смислено мнение, подминато от всички!!!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 30 авг 2016 12:22

Nuke написа:
Megatron_69 написа:И вие сте в Булгаристан,и вие сте собственост на мафията на ДС-проумейте го!!!!!

Аз съм в България. В Булгаристан сте вие, фесовете.

България беше-сега е Булгаристан,вашият Делянчо знае защо и как...

Върни се в “Кошче за отпадъци”