Висша лига,по скоро не...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Висша лига,по скоро не...

Мнениеот Blue1914 » 21 мар 2016 15:37

Tommi написа:
PFC Litex написа:
Тия приказки за рестарт на футбола... как да кажа, скапания Windows, колкото и да го рестартираш все си е скапан. Преинсталация трябва... :mrgreen:

При рестарт на компютъра пак може да се поправи някоя дребна грешчица, но това е просто смяна на картинката на десктопа. :lol: Няма да пише "А" група, а "Висша лига".

Ходи го обясни това на тия, на които им ПЛАЩАТ да се правят на умни по радиа, сайтове, вестници и телевизии. :oops:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 мар 2016 15:39

PFC Litex написа:Единственият въпрос, който ме гложди, откакто споделиха за тая лига, защо единствено феновете на ЦСКА искат да има такава?

Аз, като фен на Литекс открито заявявам, че това е тотална пародия и моят отбор трябва да бъде против създаването на подобна.

Тия приказки за рестарт на футбола... как да кажа, скапания Windows, колкото и да го рестартираш все си е скапан. Преинсталация трябва... :mrgreen:

1.Не всички фенове на ЦСКА искат ВЛ.За нас по-важно е финансовото стабилизиране на клуба.
2.А какво ти е мнението за "А" група?Или за мъртвеца добро или нищо....
3.Без държавна политика за спорта съдбата на "преисталацията" е ясна.
Последна промяна от GOLEADOR на 21 мар 2016 15:40, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 мар 2016 15:39

Нова лига би имало смисъл само при условие, че се администрира от лица, без топли връзки с "Кърниградска" или подчинени на гус'ин Премиера.
Понеже това няма как да стане - упражнението е безсмислено!

... със стари корви, нов бардак се не прави!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 мар 2016 15:42

Red_Neck написа:Нова лига би имало смисъл само при условие, че се администрира от лица, без топли връзки с "Кърниградска" или подчинени на гус'ин Премиера.

Я ми кажи некой в тая държава дето не играе с Боко Тиквата :lol: По тая дефиниция лигата трябва да ни я правят някакви чужденци :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 мар 2016 15:44

PFC Litex написа:Единственият въпрос, който ме гложди, откакто споделиха за тая лига, защо единствено феновете на ЦСКА искат да има такава?

Аз, като фен на Литекс открито заявявам, че това е тотална пародия и моят отбор трябва да бъде против създаването на подобна.

Ако наистина си обичаш отбора едва ли щеше да искаш младите футболисти на Литекс да играят две години в Бгрупа,вместо да се борят за място в евротурнирите.Каква е тяхната вина че от ръководството са решили да ги извадят от терена за да им се спира кариерата за две години.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 мар 2016 15:44

От ЦСКА съм и не искам никаква "ВИСША ЛИГА" това ще бъде пародия на пародия!
То няма 1 стадион да отговаря на някакви средни дори условия ние ВЛ ще правим. И кой ще я администрира и ще взима решения?
Относно ЦСКА ми се иска да си играем в Б група догодина и да се бориме за А група, това обаче дали ще е възможно не е много ясно.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 мар 2016 15:46

Вие не знам дали природно сте толкова тъпи или след като се облъчвате взаимно с пропаганда от най-ниско ниво ставате такива. И повтаряте като папагали УЕФА та УЕФА. От какво толкова ви е страх ЦСКА да се върне в А, та сте се хванали за тая УЕФА като удавник за сламка. ЗАПОМНЕТЕ, вие и вашите ръководители ТРЯБВА да искате ЦСКА в А, защото Без ЦСКА / и Левски / футбол в България просто няма и няма как да има. Без ЦСКА вашите клубове, и най-вече вашият клуб, рога, нямат смисъл.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 мар 2016 15:55

bilyaletdinov написа:
Red_Neck написа:Нова лига би имало смисъл само при условие, че се администрира от лица, без топли връзки с "Кърниградска" или подчинени на гус'ин Премиера.

Я ми кажи некой в тая държава дето не играе с Боко Тиквата :lol: По тая дефиниция лигата трябва да ни я правят някакви чужденци :lol:

Абе, .... има кадърни хора, ама ........ никой няма да остави фенските маси току-така.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 мар 2016 15:56

ceBep написа:Вие не знам дали природно сте толкова тъпи или след като се облъчвате взаимно с пропаганда от най-ниско ниво ставате такива. И повтаряте като папагали УЕФА та УЕФА. От какво толкова ви е страх ЦСКА да се върне в А, та сте се хванали за тая УЕФА като удавник за сламка. ЗАПОМНЕТЕ, вие и вашите ръководители ТРЯБВА да искате ЦСКА в А, защото Без ЦСКА / и Левски / футбол в България просто няма и няма как да има. Без ЦСКА вашите клубове, и най-вече вашият клуб, рога, нямат смисъл.

От 1925 до 1948 пак ще да са били природно тъпи че да пълнят стадионите..Стига с тия простотии че без ЦСКА няма футбол!Ами върнете се и ни го покажете бе..природно умните!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 мар 2016 16:04

Както миналата година имаше първа шестица без Левски - спомняте си как изглеждаше след триумфалния поход на ЦСКА, така и тази година има първа деветка без ЦСКА. В Медиапоол скоро с е появи любопитна статия за Б.Б. , Домузчийски, Гърнетата и боклукът на София. Който може да чете - да чете ... Ама тези, които могат да четат, после не пишат за Левски, че бил отбор, подкрепян от ГЕРБ, а ЦСКА бил отборът на дисидентите - демократи у нас, борци за нов морал и чиста и свята република :)

Върни се в “Кошче за отпадъци”